Cilve kadınların kocişlerine hoş,çekici gözükmek adına yaptıkları masum,edalı hareketlerdir
Yapması da zor değildir,yapı meselesidir bence,çekingen bir bayan işve yapmakta oldukça zorlanır burdaki konu sahibi arkadaş gibi...ama rahat,dışa dönük bir bayan da hiç zorlanmadan yapabilir cilveli hareketler...
Her kadının içinde gizli bir güçtür aslında bu cilve meselesi...zamanı gelince de çıkıverir ortaya.Henüz yeni evlisin...belki ilerki zamanlarda alıştıkça kolaylıkla yapabilirsin arkadaşım .
Ama yok ben o zamanın gelmesini felan bekleyemem dersen ben sana birkaç ipucu verebilirim bu konuda

ama yapmacık olmamaya çalış...kendini zorlama gerçekten içinden geliyosa yapmak yap...kaydirigubbakcemile5
Örneğin eşin işten eve geldiğinde üstünü değiştirmek için yatak odasına gittiğinde üstünü çıkarmasına yardım edebilirsin...omuzlarına masaj yaparak küçük öpücükler kondurabilirsin boynuna felan

Aman da aman benim kocacım çok mu yorulmuş bugün ben ona şimdi kocaman bir öpücük kondururum bütün yorgunluğu geçermiş gibisinden bişiler diyebilirsin şakkıdı
Eşin eve geldiğinde günlük ev kıyafetleri değil de şöyle iç gıdıklayıcı birşey olabilir mesela üstünde...yürürken de biraz sağ biraz sol çalkalarsın

Televizyon izlerken yanına uzan geceliğini giyip de,kulağına nefesini üfleyerek seni seviyorum de...ama dikkat et fazla üfleme adamın kulağı tıkanmasın sonra nefesinin buharından
hadi anacım yeter benden bu kadar