Esime itiraf etdim ama ?

hayalcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
209
26
28
35
Arkadaslar bir önceki konumu bilen bilir nisanlanamda az önce sozluyken isyerinden birinden hoslanmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi olmadı baktim sadece anlamismidir bilmiyorum ama zaten ulasilmicak bir adam ilk başta evli oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim sonradan bişi oldu aklımdan silindi evlendiken sonrada pişman oldum ve 1 yıl boyunca vicdan azabı cekiyorum ve esime itiraf etdim isyerinden demedim âlemi bir şekilde ama birinden hoslanmstm Özür dilerim dedim nerden dedi nerden olduğu farkedir mi dedi ve kapandı konu esim aşırı kıskanç inŞandır tepki göstermedi ve kafam karsti şimdi gebelik iznindeyim bebegim var ise dönmek istemiyorum çünkü gördükçe nasıl hoslanmisim diye kendime kiziyorum acaba anlamismdr gecmiste diye vesvese yapıyorum birde acayip derecede çok kiziyorum kendime çünkü o dönemler bir gün sacimi basimi yapmıştım bir gün kendimi göstermek diye suan ki aklım olsa aslayapmazidm bu vicdan azabindan nasıl kurtulucam birde diyorum esim busracim başımı yaptigmi bilmiyor sadece hoslandim birinden dedim . Ondan mi tepkisiliği bilmiyorum yada onunda mi bole hatası oldu da biletepkisiz diyorum ama bugun bile bir bacagim acilsin tepki gösteren bir insan o kadar kiskanc sizce neden bana akıl verin bu arada okb hastasıyım biliyorum tedavi ol diceksiniz ama emziriyorum 1 yıl geçsin olucam tedavi .kendi kendime soruyorum ne yani evli olmasaydi adam gidip yavsicakmiydin diyorum asıl kizdigim noktada bu esimde bu kismi bilmiyor iste

Son düzenleme:
Arkadaslar bir önceki konumu bilen bilir nisanlanamda az önce sozluyken isyerinden birinden hoslanmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi olmadı baktim sadece anlamismidir bilmiyorum ama zaten ulasilmicak bir adam ilk başta evli oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim sonradan bişi oldu aklımdan silindi evlendiken sonrada pişman oldum ve 1 yıl boyunca vicdan azabı cekiyorum ve esime itiraf etdim isyerinden demedim âlemi bir şekilde ama birinden hoslanmstm Özür dilerim dedim nerden dedi nerden olduğu farkedir mi dedi ve kapandı konu esim aşırı kıskanç inŞandır tepki göstermedi ve kafam karsti şimdi gebelik iznindeyim bebegim var ise dönmek istemiyorum çünkü gördükçe nasıl hoslanmisim diye kendime kiziyorum acaba anlamismdr gecmiste diye vesvese yapıyorum birde acayip derecede çok kiziyorum kendime çünkü o dönemler bir gün sacimi basimi yapmıştım bir gün kendimi göstermek diye suan ki aklım olsa aslayapmazidm bu vicdan azabindan nasıl kurtulucam birde diyorum esim busracim başımı yaptigmi bilmiyor sadece hoslandim birinden dedim . Ondan mi tepkisiliği bilmiyorum yada onunda mi bole hatası oldu da biletepkisiz diyorum ama bugun bile bir bacagim acilsin tepki gösteren bir insan o kadar kiskanc sizce neden bana akıl verin bu arada okb hastasıyım biliyorum tedavi ol diceksiniz ama emziriyorum 1 yıl geçsin olucam tedavi
Keşke tamamını Türkçe yazsaydınız.

Sizin asil derdiniz ne onu hele bir düşünün. Sanki yok yerden illaha basiniza dert acmak istiyorsunuz. Zamaninda o kisiden hoslanmis olabilirsiniz ama hicbirsey yapmamissiniz ki.. Bir sac yaptirmak mi mesele? Sanki bunun altinda aslinda baska bir dert var. Kendinize bos yerden bu kadar yüklenmeyin

Arkadaslar bir önceki konumu bilen bilir nisanlanamda az önce sozluyken isyerinden birinden hoslanmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi olmadı baktim sadece anlamismidir bilmiyorum ama zaten ulasilmicak bir adam ilk başta evli oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim sonradan bişi oldu aklımdan silindi evlendiken sonrada pişman oldum ve 1 yıl boyunca vicdan azabı cekiyorum ve esime itiraf etdim isyerinden demedim âlemi bir şekilde ama birinden hoslanmstm Özür dilerim dedim nerden dedi nerden olduğu farkedir mi dedi ve kapandı konu esim aşırı kıskanç inŞandır tepki göstermedi ve kafam karsti şimdi gebelik iznindeyim bebegim var ise dönmek istemiyorum çünkü gördükçe nasıl hoslanmisim diye kendime kiziyorum acaba anlamismdr gecmiste diye vesvese yapıyorum birde acayip derecede çok kiziyorum kendime çünkü o dönemler bir gün sacimi basimi yapmıştım bir gün kendimi göstermek diye suan ki aklım olsa aslayapmazidm bu vicdan azabindan nasıl kurtulucam birde diyorum esim busracim başımı yaptigmi bilmiyor sadece hoslandim birinden dedim . Ondan mi tepkisiliği bilmiyorum yada onunda mi bole hatası oldu da biletepkisiz diyorum ama bugun bile bir bacagim acilsin tepki gösteren bir insan o kadar kiskanc sizce neden bana akıl verin bu arada okb hastasıyım biliyorum tedavi ol diceksiniz ama emziriyorum 1 yıl geçsin olucam tedavi
E niye anlattın ki bunu eşine. Adam kıskançmış bir de. Ya zarar verirse sana??Bugün sessiz kalması yarın tepki vermeyeceği anlamına gelmiyor. Her fırsatta lafını eder

Yahu adamla bisey yasamamissin ve evlenmeden once olan bi olay bosversene benm aklima bile gelmez sahsen

Kafanizdan bunun bir sorun oldugunu silin ve tekrar tekrar dusunmeyin.
Esiniz sizin Okb oldugunuzu biliyorsa ondan tepkisiz kalmistir. Esinizi cocugunuzu gelecek guzel gunleri hayal edin. Birakin gecmisle ugrasmayi.

Ane denilse boş bu kaçıncı konu sayamadım tedavi olmazsanız siz bunla kendinizi çürütursunuz.
Bir uye vardi ismi esra miydi neydi oda surkeli bebegi bana benzettiler diye konu açıyordu. Allah yardımcınız olsunda cok zor boyle yasamak çocuğunuza var

Bacım hep boşluktan bunlar valla bak. Bebeğin de varmış onunla oyna ilgilen hava güzel çık gez tatile git. Böyle tuhaf şeylerle niye kendine eziyet çekiyorsun? Alt tarafı hoslanti geçmiş gitmiş. Yani bilmiyorum ne bekliyorsun? Eşin sana eziyet mi etsin, aşağılayıp hakaret mi etsin o da saçma bir şey olduğunun farkında belli ki tepki vermemiş. Siz de bunu anlayın.

Ane denilse boş bu kaçıncı konu sayamadım tedavi olmazsanız siz bunla kendinizi çürütursunuz.
Bir uye vardi ismi esra miydi neydi oda surkeli bebegi bana benzettiler diye konu açıyordu. Allah yardımcınız olsunda cok zor boyle yasamak çocuğunuza var
Ay o konuları hatırladım şimdi
Ne gülmüştüm Allah affetsin :KK70:

yazdığın gibi anlattıysan anlamamıştır. Bunun kafaya takılacak nesi var orasını hala çözemedim. Ayrıca ne umdun seni dövse sana sövse sevdiği anlamına mı gelecekti? Durduk yerde aklının bu konuda olmasının arka planında o kişiden hala hoşlanman mı var? Yakınlaşmalar mı oldu? Çocuk o adamdan mı yoksa

Back
X