eşime kapıyı açmadım bi bakın haksız mıyım

kardeşin doğuma kadar kalsaymış keşke
eşin gerçekten düşüncesizlik etmiş, allah korusun sn lerle neler neler olabilir, yanından ayrılmamalı son on gün, 10 gün devamsızlık yapıversin rapor alsın kahveye gitmemek için
:27::27:
keşke eve almamazlık yapmasaydın malesef şuan eşin nasıl olursa olsun ona ihtiyacın var, doğuruyorum dersin tavır yapar gelmez falan, beklenir yani erkek milleti
sonunda noldu merak ettim, almışsındır artık içeri, konuyu 3 gibi açmışsın saat 11 olmak üzere

yok canım dünden beri gelmedi annesinde kalmış onlarda bunu haklı bulmuş git karın yalnız bile dememişlerdir eminim dün son kez mesaj atıyorum kapıyı açıcan mı açmıan mı diye tehtit edince ben de alıştım 4 yıldır yalnızlğa gelsende olur gelmesende dedim ondan sonra tekrar tehtit mesajı bak gör olacakları dedi sonrada tlfunu kapattı yani kendisni hiç haksız bulmuyo aileside bulmayınca hatta benim babamda doğum zamanm belli ama erken doğum riskim de var annemi aradım o gelecek yarın

Allah akıl fikir versin bu erkek milletine:23:
babanda seni savunmamış cevabını verememiş kayınbabanın yanlış yapmış
keşke seni destekleseydi bugün yarın doğuracak hamile karısını bırakıp kahveye niye gidiyor o evde yokken kızımın başına birşey gelse hesabını kim verecek deseymiş
eşinin bu huyunu bırakacağını sanmıyorum canım insanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler:50:
inşallah bir orta yol bulursunuz barışırsınız:31:

bence annen yada kızkardeşini yanına çağır acil. eşini bir süre alma eve.telefonda açma en ufak laf söyleme ve çocuğunun yüzünü de gösterme bir süre. sürünsün ve boşanmak isterse de boşanma taraftarı olma derim ailesi araya girerse de oralı olma. ama senin bu haline vicdan yapmayan bir erkekle bir ömür geçirmek ne kadar doğru? çocuk büyür bir şekilde.

Bence dogum sancım tuttu de ara onu ne yapcagımı bılmıyorum de bakalım gelıcekmı ama sakın yalan soyledıgını soyleme gercegıne ınanmaz eger ona bıle gelmıyorsa ne dıyecegımı bılemıcem

tlfunu kapatmış o bana tavır yapıuor daha umrun da mı bebek ben işte beni üzen bu rahatlığı ve sorumsuzluğu

bence annen yada kızkardeşini yanına çağır acil. eşini bir süre alma eve.telefonda açma en ufak laf söyleme ve çocuğunun yüzünü de gösterme bir süre. sürünsün ve boşanmak isterse de boşanma taraftarı olma derim ailesi araya girerse de oralı olma. ama senin bu haline vicdan yapmayan bir erkekle bir ömür geçirmek ne kadar doğru? çocuk büyür bir şekilde.

ben çaışmıyorum maddi olarak ona bağlıyım zaten beni de aradığı yok tlfnunu kapatmış çocugunu umursayan adam böyle yapmaz zaten bende inan bitsin istiyorum sorumluklar artıkça bu sorumsuzluğa devam edicek ama ailemde arkamda değil ki

Allah akıl fikir versin bu erkek milletine:23:
babanda seni savunmamış cevabını verememiş kayınbabanın yanlış yapmış
keşke seni destekleseydi bugün yarın doğuracak hamile karısını bırakıp kahveye niye gidiyor o evde yokken kızımın başına birşey gelse hesabını kim verecek deseymiş
eşinin bu huyunu bırakacağını sanmıyorum canım insanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler:50:
inşallah bir orta yol bulursunuz barışırsınız:31:

evet babamın benı savunmaması beni üzdü yoksa kayınpederimden hiç bi beklentim yok....

tlfunu kapatmış o bana tavır yapıuor daha umrun da mı bebek ben işte beni üzen bu rahatlığı ve sorumsuzluğu

hmm o zaman kayınvalıdeni arar herkesı kaldır ayağa nasıl olsa ona haber gider dogum sancısı gıbı cok sancım var dersin ama sonra kımseye yalan oldugunu soyleme ayaklansınlar bakalım bır nolacak

hmm o zaman kayınvalıdeni arar herkesı kaldır ayağa nasıl olsa ona haber gider dogum sancısı gıbı cok sancım var dersin ama sonra kımseye yalan oldugunu soyleme ayaklansınlar bakalım bır nolaak

canm benm kayınvalidem benim için kılını kıırdatmaz oğlu haksızda olsa yinede suçlamaz zaten onların umrunda olsa eşimde bu kadar abartmazdı olayı bir de ben hiç rol kesemem ki bu sefer gerçek ten olur inanmaz zaten anneme gel dedim artık

kızmakta üzülmekte haklısın benim eşim evden işe işten eve ama evdeykende sürekli pc başında olmasına bile dayanamıyorum bi de dışarda olsa napardım bilmiyrm ama eşinizi sokakta bırakmayın kimseniz yokmuş orda gece bişey olsa naparsınız tek başınıza. inş bebek olunca bağlanır eve fazla üstüne gitmeyin ki bu seferde cocugu bahane edip kaçmasın evden. düzelir inşallah.

canm benm kayınvalidem benim için kılını kıırdatmaz oğlu haksızda olsa yinede suçlamaz zaten onların umrunda olsa eşimde bu kadar abartmazdı olayı bir de ben hiç rol kesemem ki bu sefer gerçek ten olur inanmaz zaten anneme gel dedim artık

hmm anladım rol yapamazsan yapma canım inanmazlar gerçeğine umarım düzelir bu nasıl bir eş anlayamadım seni bırakabılıyo ya hemde 10 gun var dogumuna neyse annen gelıyor allahdan

kızmakta üzülmekte haklısın benim eşim evden işe işten eve ama evdeykende sürekli pc başında olmasına bile dayanamıyorum bi de dışarda olsa napardım bilmiyrm ama eşinizi sokakta bırakmayın kimseniz yokmuş orda gece bişey olsa naparsınız tek başınıza. inş bebek olunca bağlanır eve fazla üstüne gitmeyin ki bu seferde cocugu bahane edip kaçmasın evden. düzelir inşallah.

canm keşke benimki de evde olsa pc başında olsa ki evde olduğu zamanlarda da pc başında ama en azından yanımda zaten eşime karşı artık ne sevgim kaldı ne saygım hepsini tüketti bu karakteriylebilmiyorum çocuk oluncada değişeceğne dair ümidim kaybolmuş durumda

hmm anladım rol yapamazsan yapma canım inanmazlar gerçeğine umarım düzelir bu nasıl bir eş anlayamadım seni bırakabılıyo ya hemde 10 gun var dogumuna neyse annen gelıyor allahdan

saol cnm bu bebeği kendisi çok istedi bir de ben sürekli erteliyordum yani anlamakta güçlük çekiyorum....

saol cnm bu bebeği kendisi çok istedi bir de ben sürekli erteliyordum yani anlamakta güçlük çekiyorum....

eşin baştan hatalı zaten ona diyecek birşeyim yok ama senin yaptığın da çok normal değil
yani 4 yıldır böyle diyorsun bi gece kapıyı açmayıp kendini ve bebeğini riske sokup kocanın aklına başına gelceğini mi zannediyordun
daha çok kendini üzmüşsün o kadar ağlamışsın ya sancın gelseydi ne olacaktı
madem hayırsız bi kocan var çağır aileni en azından kendini garantiye al bırak ne yaparsa yapsın kocan

Son durumun ne canım aradımı veya geldimi ?? Neyse onu boşver diyorum artık bebekle senın durumun nasıl kaldı 9 gün kendini nasıl hissediyorsun dikkat et kendıne üzme kendini sakın olurmu bılıyorum elınde degıl kafanatakmamak cok önemlı bır konu fakat bebeğin her seyden daa önemli su an bılıyorsun bunu

Back
X