Merhaba ben 5 yolluk evliyim 1 çocuğum var eşimle severek uzun bi flört döneminden sonra evlendik hep baskın karakterlerdik hatta evlilikten bu yüzden korkuyorduk ama aşacağımızı düşünerek evlendik ne yazıkki aşamadık en ufak bişeyde tartışırdık hala öyleyiz pire deve olur hakaretlere bile varır öyle ki tartışmalar artık yıpratınca tamamen uzaklaştık çok konuşan karakterlerimize rağmen iletişimimiz tanemin koptu derin bi sessizlik aldı yerini ve sanırım bu duruma alıştık konuşmayı beceremediğimiz için bu durum evlilikte iyice yerleşti ve şahsen bende yerini öfkeye kırgınlığa bıraktı Birikti birikti kocaman bi dağ oldu bende.konulnca da şiddetli tartışmalar ..onda da öyledir eminim ve artık ben bişey hissetmemeye başladım dışarıda sevecen ilgili bilgili komik olan adam evde suspus. Bu durum yani benden esirgediklerini başkalarına dağıtması bana inanılmaz koydu en son ikimizin de girdiği çok önemli bi sınavda yanımda olmaması nerdeyse hiç konuşmaması bende noktayı koyan şey oldu sınav tecrübesi olan oydu Çünkü..çok zOruma gitti allahtan ikimiz kazandık ama hep yara kalacak bana destek olmaması beni yalnız bırakması iş yerindeki arkadaşları ile herşeyi paylaşması benden esirgemesi..Artık ikimiz de tamamen ayrı hayatlar kurduk kendimize ben ayrı o ayrı takılıyor ara sıra yaklaşıyor ama ben en son dayanamayıp bişey hissetmediğini söyledim iyi mi yaptım kötü mi bilmiyorum çok zoruna gitti..defalarca danışmana gidelim dedim istemedi sonuç bu .. ne yapmalıyım ben artık hiç bilmiyorum