- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi Canan_canan
HAYKİRDİMdiyor ki sen ne kadar zarifsin Diyor Alalh iyiki karşıma çıkarmış yerim seni diyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYKİRDİMdiyor ki sen ne kadar zarifsin Diyor Alalh iyiki karşıma çıkarmış yerim seni diyor.
Aradaki yorumlari okuBen inandim.
Ayni olaya sahit olmustum yillar once
Kadin kocasi ise gidince wc ye giriyordu tutuyordu tuvaletini yazik..napicam diye dert yaniyordu.
Insanligimi sorgulatıyorKız canan şaka yapıyorsan darılırım valla,
Hanzolugumu sorgulamama sebep oldun![]()
Yahu millet ciddi ciddi cevap veriyor
Hatun dalga geciyor burda
Konu sahibi düz yatıyormuş racon bu.Çok abartmışsınız ne demek yemek yiyememek falan nasıl sevişiyorsunuz peki![]()
ben sevindim acikcasi dalga gectigine, hayattan sogumustum okuyuncaYahu millet ciddi ciddi cevap veriyor
Hatun dalga geciyor burda
Yorulmuyormusun bu kadar herseyi ince eleyip sık dokurken ?Burada yazdıklarım sahte değil hanımlar ben gerçekten böyle bir problemle karşı karşıyayım eğer ki düşünülüyorsa fake.EyvallahMune hanım kapatabilirsiniz.Kimseyi keklediğim yok.
Merak etmeyin.
3 Ay nişanlı kaldık ama 3 -4 kez başbaşa kaldık.Öbür buluşmalar hep aileler arasındaydı.Normalde çekingen değilim sıcakkanlıyım ama eşim bana çok değerli geliyor.Aşığım ona ve elimden geldiğince kibar nazik güzel ve romantik olmaya çalısıyorum.Aslında cilveliyimdir.
Ben inandım arkadasa kaç yıllık kk üyesiyim böyle nazik konu kapatma görmedim.
Var canim varEğlenceli konu ama Milanam, çok ciddiye alınacak konu da değil aslında bilmiyorum ciddi ciddi yazan var mı?
Valla ben ciddiye aldim ne yalan soyliyim..Eğlenceli konu ama Milanam, çok ciddiye alınacak konu da değil aslında bilmiyorum ciddi ciddi yazan var mı?