• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı duygularımdan emin değilimmm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MERHABA YİNE BEN BENM EŞİM ÇOK YAKIŞIKLI İYİ HUYLU VE BİR DEDİĞİMİ İKİ ETMEMEYE ÇALIŞIR AMA YİNEDE GÜNDEN GÜNE BİRBİRİMİZDEN UZAKLAŞTIĞIMIZI HİSSEDİYORUM.ona karşı hissettikerim günden güne değişiyor.kafam çok karışık.sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim.birde maddi sorunlar yaşıyoruz...sizce bunun da etkisi olabilir mi
:çok üzgünüm:

Canımcım diğer mesajlarına da baktım şimdi. Zaten çok yeni evliymişsiniz. Zamanla oturur inşallah herşey. Adamcağız bir dediğini iki etmiyormıuş , iyi huyluymuş.. Daha ne olsun güzelim.
Bazen uzaklaştığını , seni anlamadığını düşünebilirsin. Diğer mesajlarda öyle yazmışsın. Ama bana kalırsa anlayışlı olmalısın.. Bence maddi sıkıntılardan kaynaklanıyor olabilir.. Kolay değil. Ev geçindiriyor. Kafasında binbir türlü sorun.
Rabbim başka dert vermesin. Maddi durum düzelir. Önemli olan sağlık, huzur ... Kıymetini bil.

Konuyu beğenmediyseniz bence cevap yazmamalıydınız.
Bu hiç hoş değil.
Siz evli değilsiniz galiba. İnsanların evlilik hayatlarında neler yaşadıklarından haberiniz yok.
Bir gün kocamı çok vefalı, çok karizmatik, çok zeki ve daha birçok güzel nitelikle tanımlarken ertesi sabah evden çıkarken söylediği minicik bişeyden dolayı kafamda tu kaka görebilirim, sinirlenirim belki o an nefret bile ettiğimi düşünebilirim.
10 yıllık evliyim, tüm duyguları yaşadım hiçbişey garip gelmiyor.
Tek garip gelen şey empati kurmayı bilmeyen insanların dertlerini açmış, canı sıkkın insanların canını, dahada sıkmalarıdır.

Arkadaşım çok güzel özetlemişsin. Ağzına sağlık:hooray:
Konuyu çelişkili gören arkadaşlarımız; kimi insan da bebeği olunca birşeylerin düzeleceğini , o günahsız yavrunun da birbirlerine daha çok yaklaştıracağını düşünür. Ne var bunda?
Bazen şuraya insan konu açmaya çekiniyor. Dert sahibinin o andaki sıkıntısı bırakılıyor niye öyle yazdın , niye böyle yazdın? Tabi eleştireceğiz. Herkes yorumunu yazabilir. Ama bu yargılamak , bu tahammülsüzlük niye hiiç anlamıyorum. Kim dört duvar arasında ne yaşıyor Allah bilir. Herşeyin bir görünen bir görünmeyen tarafı var.

slm yasemincim

ah ah nede güzel esini tarif etmisin canim

ne kadar derdiniz olsada ilgide görüyorsun ben bunu anladim

gecici bir durumdur güzelim kimler maddi sorunlar yasamiyorki bu günlerde allah cümlemisin yardimci olsun

malesef bu maddi sorunlarda esler birbirinden daha cok uzaklasiyor sen destek ol güzelim esine ki eminim yapiyosundur

mutluluklar dilerim

konuyu çok mu acele yazdın bi küçük bi büyük yazı kafamçokkarıştı
daha açıklamalı yazsan daha iyi yardımcı olabilirdik sana :delphin:
maddi sorunları bi tek siz değil hepimiz yasıyoruz malum kriz döneminde ama bu eşlerle arayı soğutmaz mirmirmirmir
yahu bu kadın tam benim kafadan... kaydirigubbakcemile5
kim maddi sorunlar yaşamıyor ki.. Zaten evlilikte mühim olan her koşulda birlikte olmak , acıyıda tatlıyıda paylaşmak değil mi?
ohoo biz çok sıkışık zamanlar geçirdik ki hala durumlar düzeldi sayılmaz üstüne birde eşim askere gitti
Şu an tek başıma kira ödeyip ev geçindiriyorum.. Çok şükür gücüm kuvvatim yerinde ve tüm bu sıkıntılara katlanmam için çok geçerli bir sebebim var..
Deli divane bir aşk evliliği yaptım evliliğimizde 3. yılın içindeyiz şükürler olsun rabbime ilk günden hiç birşey kaybetmedik
Aksine her geeçn gün dahada bağlandık , birlikte yaşadığımzı sıkıntılar bizi bibirimize dahada kenetledi.
Allah sağlık versin yeterki gerisi boş..
Maddiyat tabiki çok önemli ama herşey demek değil..
Bence sizi memnun etmeyen başka şeyler var.
Yada paraya huzurdan , sevgiden daha fazla değer veriyorsunuz.:1no2:

kaydirigubbakcemile3hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.

son olarak şunu belirteyim eşimle ailem onun fakir olduğu için istemediğinden kaçarak evlendik...ne para aşığı bir insanım nede fazla konfor..sevgi konusunda herhengi bir şüphem de yoktu ama geçen 7 ay içinde değişiklige uğradı sanırm:(

yahu bu kadın tam benim kafadan... kaydirigubbakcemile5
kim maddi sorunlar yaşamıyor ki.. Zaten evlilikte mühim olan her koşulda birlikte olmak , acıyıda tatlıyıda paylaşmak değil mi?
ohoo biz çok sıkışık zamanlar geçirdik ki hala durumlar düzeldi sayılmaz üstüne birde eşim askere gitti
Şu an tek başıma kira ödeyip ev geçindiriyorum.. Çok şükür gücüm kuvvatim yerinde ve tüm bu sıkıntılara katlanmam için çok geçerli bir sebebim var..
Deli divane bir aşk evliliği yaptım evliliğimizde 3. yılın içindeyiz şükürler olsun rabbime ilk günden hiç birşey kaybetmedik
Aksine her geeçn gün dahada bağlandık , birlikte yaşadığımzı sıkıntılar bizi bibirimize dahada kenetledi.
Allah sağlık versin yeterki gerisi boş..
Maddiyat tabiki çok önemli ama herşey demek değil..
Bence sizi memnun etmeyen başka şeyler var.
Yada paraya huzurdan , sevgiden daha fazla değer veriyorsunuz.:1no2:

kaydirigubbakcemile5 birlikte yaşadığımzı sıkıntılar bizi bibirimize dahada kenetledi. çok doğru çokk

kaydirigubbakcemile3hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sanırım kendını çok tartmadan
duygularından emin olmadan bir anlık birşeye kapılıp evlenmişşin
çocuk ıstıyorum diye topik açmıştın ordan da hatırlıyorum seni..
eşine ısınmaya çalış..başka yapcak birşey yok

karar verip evlenmissin
simdi oturup ta duygularini analiz etmenin manasi yok bence
emin olmadan evlenmissin dicem o zaman
kısaca ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin

aslinda anlamadim diyelim ki duygularin emin oldugun gibi degilmis mesela anlamissin ki sevmiyorsun
ne olacak o zaman? bosanacak misin? sanmam...devam edersin, sirf bu yuzden bosanmazsin
bosansan da hem yakisikli hem de bir dedigimi iki etmiyor diye ovdugun kocandan bosandigina pisman olursun

anlamsız bi konu bence
evli kadinlar evlendikten sonra hala flort edenler gibi davranmamali diye dusunuyorum
sevgili olsan hadi neyse

Merhabalar evet her evlilikte maddi sorunlar olabilir ben yedi yıllık evliyim hala maddiyatı aşamadık. Çünki eşim iddia oynuyor ne yaptıysam vazgeçiremedim. 2 çocuğum var bırakıp gitsem olmuyor çok küçükler gitmesem nefret etmeye başladım eşimden yalanlarından kumarından. Maaşını ne yaptığını bilmem bir TL sini bana vermez, borçları ödemez hep avukatlık oluruz bence böyle ufak tefek şeylere takılmayın inanın daha büyük problemlerle uğraşanlar var. Ayrıca çocuk meselesi eşinden gerçekten soğuduysan çocuk yapma bu sefer çocuk olduktan sonra ayrılmak daha güç olur. İyilikle kalın...

Merhabalar evet her evlilikte maddi sorunlar olabilir ben yedi yıllık evliyim hala maddiyatı aşamadık. Çünki eşim iddia oynuyor ne yaptıysam vazgeçiremedim. 2 çocuğum var bırakıp gitsem olmuyor çok küçükler gitmesem nefret etmeye başladım eşimden yalanlarından kumarından. Maaşını ne yaptığını bilmem bir TL sini bana vermez, borçları ödemez hep avukatlık oluruz bence böyle ufak tefek şeylere takılmayın inanın daha büyük problemlerle uğraşanlar var. Ayrıca çocuk meselesi eşinden gerçekten soğuduysan çocuk yapma bu sefer çocuk olduktan sonra ayrılmak daha güç olur. İyilikle kalın...

yeni konu açmanız lazım.

bu konu çok eski, ta 2009da açılmış.

2009 diyor aradan gecmis 8 sene :confused:

Back
X