- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Haklısınız sanırım ama eşime karşı birşey hissetmiyorum ve hiç bi hatasını kabul edemiyorum sırf beni seviyo diye inat uğruna evlendim yastığa başımı koyduğum da onu haketmediğimi düşünüyorum
Psikolojik destek alabilirsiniz. Uzaktan egitim yoluyla okul hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Baska seylerle meşgul olup kendinize bunu düşünecek vakit birakmayabilirsiniz.
Hayırlısı buymuş demek. O kişi senin kaderin değilmiş...
Eşinizi sevmiyor musunuz?
Haksizlik ediyorsunuz tabi ki.
Daha gecenlerde benzer konu vardi.
Herkesin aklina gelir eskiler, en ufak bi olumsuzlukta, bi parfum kokusunda, bi durakta, bi sokakta... Ama aklina gelir gider. Surekli ve surekli aklindaysa bir tedavi gor.
Eşime bundan bahsedersem yıkılır çocukluğum onunla geçti ve küçük bir şehirdeyim her yerde o sanki kızıma bile onunla düşündüğümüz ismi koydum çok hata yaptım ve yapıyorum bi çare sizi buldum
zorla evlendirmemişler ya, yazık adama üzüldüm. sevmiyosan boşanırsın hem sevmeyip hem kötü davranmak da nedir? karşınızdaki bi insan oyuncak değil.
Bütün kızlara sesleniyorum burdan sakın öyle bi ahmaklık yapmayın koca her zaman bulunuyor benim ailemin maddi durumu çok iyiydi ve okuduğum okulda ama şimdi dört duvar arasında çıldırmak üzereyimayrıca abuk subuk tipler için eğitim hayatından vazgeçmeyi düşünen genç kızlar okusun da feyz alsın.
Ama benim istediğim standartları bana veremiyo düşünsenize işte 9 da gelip tv izleyip sadece yemek yiyip uyuyan bi koca ve gündüz kv ile ki le geçen bi gün sevmeye çalıştım 2 sene boyunca ama olmuyo boşanmak gibi bi lüksüm yok kızım çok küçük
Hastalığım yüzünden doğum yaptım eğer yapmasaydım ilerde çocuk sahibi olamayabilirdim bu kadar ağır konuşmanıza gerçek yoktu yorum için teşekkür ediyorum..e evlenirken doğacak çocuğu düşünme, hamile kalırken düşünme, doğururken düşünme şimdi mi düşüneceğin tuttu. madem bu kadar mutsuzsun niye çocuğu da kendi mutsuzluğuna ortak ettin, doğurmasaydın. sen adama ne veriyosun da adamdan kendi standardını bekliyosun?
Ama benim istediğim standartları bana veremiyo düşünsenize işte 9 da gelip tv izleyip sadece yemek yiyip uyuyan bi koca ve gündüz kv ile ki le geçen bi gün sevmeye çalıştım 2 sene boyunca ama olmuyo boşanmak gibi bi lüksüm yok kızım çok küçük
Hastalığım yüzünden doğum yaptım eğer yapmasaydım ilerde çocuk sahibi olamayabilirdim bu kadar ağır konuşmanıza gerçek yoktu yorum için teşekkür ediyorum..
Benim istediğim de o İnş. Kızım büyüdüğünde anca yapabilirimBelki eşin de ev hayatından memnun değildir. Yapacak birşey olmadığı için yatıp uyuyordur. Belki ayrı eve çıksanız ve sen bir şekilde eğitimine devam edebilsen daha mutlu olursunuz. Biraz çabalaman gerekebilir ama bence değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?