canım ya erkekler ilk kezmi öpüşüyosun ilk kezmi yapıyosun oyun oynamadıkça genelde anlar bu yaşta eşimde bende deneyimsizdik ve ilişkiye bile girememiştik ama bende oda evlenmeden önce 1dereceye kadar 1ileriyle görüşmüştük ve benim öpüştüğüm kişi evli ve benden saklamıştı ki ben ne büyük konuşurdum evli biriyle çıkmam diye ama bu eşimden önceydi ve hergün Allah a dualar ettim af diledim ben bunu bilmeden yaptım diye çünkü bu yaradanla benim aram da ama eşimle tanışıp evlendikten sonra böyle birşey yapsan vicdanın eşin kim rahatsız etse haklıdsır seni sempatiksalakcinni
annemin yengem için 1lafı vardır buzaman da kızın geçmişi beni ilğilendirmiyor nekadar araştırısak gizleyen gizler önemli olan oğluma sadık olsun onu üzüp rezil etmesin diye Allah a şükür 2mizde şanslıyız darısı pamukuma
annemin yengem için 1lafı vardır buzaman da kızın geçmişi beni ilğilendirmiyor nekadar araştırısak gizleyen gizler önemli olan oğluma sadık olsun onu üzüp rezil etmesin diye Allah a şükür 2mizde şanslıyız darısı pamukuma