- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Hepinize çok teşekkür ederim dertlerimi bir tek sizinle paylaştım. Sizleri görmüyorum ama ailedensiniz artık benim için. Eger siz olmasaydınız ben kendi canıma kıymış olabilirdim. Kendime zarar veriyordum psikolojim allak bullak olmuştu. Bir yandan bebekleri kaybetmenin üzüntüsü diger yandan destek olan kimsenin olmaması ve canımı her dakika sıkan bir koca. Çıkış buldum size anlatarak kendime bunu yapmamam gerektiğinin farkına vardım. Bundan dolayi cok teşekkür ederim.
Mesajlara cevap vereyim. Habersiz ailemin yanına gitmeyi düşünmüyorum. Altınları aldıktan sonra boşanmak istediğimi söyleyecegim. Suan aynı evin içindeyiz ben başka odada kalıyorum konuşmuyoruz. Konusma girişimleri oluyor ama sessiz kalıyorum. Eskiden olsa konusmadan duramaz kızar dururdum. Suan icimde hicbir sey yok duzelme ihtimali de yok. Dediklerinizi uygulayıp anlasmali bosanma teklifi edecegim ama önce altınları alacağım
Mesajlara cevap vereyim. Habersiz ailemin yanına gitmeyi düşünmüyorum. Altınları aldıktan sonra boşanmak istediğimi söyleyecegim. Suan aynı evin içindeyiz ben başka odada kalıyorum konuşmuyoruz. Konusma girişimleri oluyor ama sessiz kalıyorum. Eskiden olsa konusmadan duramaz kızar dururdum. Suan icimde hicbir sey yok duzelme ihtimali de yok. Dediklerinizi uygulayıp anlasmali bosanma teklifi edecegim ama önce altınları alacağım