- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.639
- 598
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Alabildiğini al öyle çık git. Muhtemelen koparabildiğin dişe dokunur tek şey de gitmeden aldıkların olacak bu pintiden. Canını verir tek kuruş vermez böylesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir buçuk yıl olduNe kadar zamandır evlisiniz?
Altınlardan hangileri bana ait? Ailesi baya bir bilezik takmıştı. Onların hepsi bana mı ait oluyor? Hak geçmesinden korkuyorum pek bilgim de yok bu konudaaltınlarınızı alın, paranızı bırakmayın
Evet burada paylaştikca bir şeylerin yanlış gittiğini daha cok idrak ettim. Altınları alıp gideceğim çünkü almadan gidersem bir de onların ispatı icin ugraşamam. Hangi altınlar bana ait oluyor bilginiz var mı bu konuda? Yani ailesinin taktığı baya bir bilezik var. Hepsini almam mı gerekiyor? Hak geçmesinden korkuyorumSiz gecen gun makyaj ve araba kullanma konusu acan üyesiniz di mi?
Dogru yoldasiniz, arkaniza bile bakmayin.
Altınlar kadının olduğu icin altinlaro aldıktan sonra gideceğim. Ama hangileri bana ait onun ailesinin taktıkları da benim mi? Baya bir bilezik taktılar.Hak geçmesinden korkuyorum.Alabildiğini al öyle çık git. Muhtemelen koparabildiğin dişe dokunur tek şey de gitmeden aldıkların olacak bu pintiden. Canını verir tek kuruş vermez böylesi.
Al altınlarını, hak mak geçmez. Adam lokmalarını sayıyor, sen hala hak diyorsun.Altınlar kadının olduğu icin altinlaro aldıktan sonra gideceğim. Ama hangileri bana ait onun ailesinin taktıkları da benim mi? Baya bir bilezik taktılar.Hak geçmesinden korkuyorum.
Ailemin yanına gideceğim. İşim yok ailem küçük sehirde yaşıyor. Kpss çalışırım diye düşünüyorum.Nereye gidiyorsunuz peki, nasıl geçineceksiniz bundan sonra? Bunları düşündüyseniz yolunuzdan sakın dönmeyin, Allah sizinle olsun kimseden korkmayın![]()
Arkamdan atıp turarlar diye düşünüyorum. Altınları aldı çekti gitti derler. Ceyreklere kadar almam mı gerekiyor hepsi bana mı ait tam bilgim yok da o sebeple soruyorum. Bilgimin olmama nedeni karşı tarafın sürekli bizim tarafın taktıkları bizim algısı olusturmasıAl altınlarını, hak mak geçmez. Adam lokmalarını sayıyor, sen hala hak diyorsun.
Arkandan her türlü atıp tutacaklar. Bari cebin dolu olsun.Arkamdan atıp turarlar diye düşünüyorum. Altınları aldı çekti gitti derler. Ceyreklere kadar almam mı gerekiyor hepsi bana mı ait tam bilgim yok da o sebeple soruyorum. Bilgimin olmama nedeni karşı tarafın sürekli bizim tarafın taktıkları bizim algısı olusturması
bırakma hiç bir şeyini, çünkü sen bıraksan bile aldı götürdü diye konuşacaklardır arkandan.Arkamdan atıp turarlar diye düşünüyorum. Altınları aldı çekti gitti derler. Ceyreklere kadar almam mı gerekiyor hepsi bana mı ait tam bilgim yok da o sebeple soruyorum. Bilgimin olmama nedeni karşı tarafın sürekli bizim tarafın taktıkları bizim algısı olusturması
Hayır altınlar hukuken de kadına ait. Al öyle git. Yoksa senelerce uğraşırsın altınları kurtarmaya. 1 gr bile bırakmaArkamdan atıp turarlar diye düşünüyorum. Altınları aldı çekti gitti derler. Ceyreklere kadar almam mı gerekiyor hepsi bana mı ait tam bilgim yok da o sebeple soruyorum. Bilgimin olmama nedeni karşı tarafın sürekli bizim tarafın taktıkları bizim algısı olusturması
Kız tarafının taktıkları komple size ait, erkek tarafının takığı ziynet eşyaları bilezik, kolye, küpe, yüzük vs size ait, onun dışındaki erkek tarafının taktığı ziynet eşyası olmayan çeyrek, yarım vsler erkeğe ait. Hiç bir hakkınızı bırakmayın.Arkamdan atıp turarlar diye düşünüyorum. Altınları aldı çekti gitti derler. Ceyreklere kadar almam mı gerekiyor hepsi bana mı ait tam bilgim yok da o sebeple soruyorum. Bilgimin olmama nedeni karşı tarafın sürekli bizim tarafın taktıkları bizim algısı olusturması
Evet burada paylaştikca bir şeylerin yanlış gittiğini daha cok idrak ettim. Altınları alıp gideceğim çünkü almadan gidersem bir de onların ispatı icin ugraşamam. Hangi altınlar bana ait oluyor bilginiz var mı bu konuda? Yani ailesinin taktığı baya bir bilezik var. Hepsini almam mı gerekiyor? Hak geçmesinden korkuyorum
Kararınızı vermişsiniz, yazdıklarınıza göre haksız da değilsiniz. Çok daha güzel günleriniz olsun inşallah, yolunuz açık olsunBir anda hep sabrettiğim, düzelir diye beklediğim eşime karşı duygularım mı eksildi, icimden bir seyler mi koptu gitti bilmiyorum. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dün gizlice valizimi hazırladım. Bugun hazırlamaya devam edeceğim. Bendeki farkı anlamış olan eşim gelip özür diledi. Diledi de bir işe yaramadı ki. Ona karşı artık bir sey hissetmiyorum. Evliliğin başından beri olanları düşünüyorum, unuttuğum konular gün yüzüne çıkıyor. Kaybolan eşyayı ablasının sorması eşimin bana sattın mı diye bağırıp hesap sorması, bana karşı arada tahammülsüz olması, ondan hicbir sey istemedigim halde aldıklarımı dile getirmesi, ben sana şunu aldım bunu aldım diyerek sinirimi bozup para lafı yapması, bebekleri kaybettiğimde senin yüzünden oluyor sen kusurlusun deyip arkasına kızdırmaya çalıştım özür dilerim diye sacma bir açıklama yapması, çok cimri olması ve her seyi para ile ölçmesi, özel günlere deger vermiyorum deyip başindan savması, bana deger vermemesi...Aklıma gelenler haricinde en son hakaret, aşağılama içeren cümleler kullanması sabrımı yeterince zorladı. Içimdeki sevgiyi aldı götürdü. Evli olunca biraz daha sabredeyim dedim, belki düzelir dedim. Ama düzelmiyor. Dışarı çıkarken bile rahat degilim insanlar bakıyormuş, bunaldım. Paslı bir kafesin içinde gibiyim. Ailemin verdiği konfor, sevgi, ilgi, saygı bu evde yok. Kafesin kapısını açıp kaçmak istiyorum. Ziynet eşyaları konusunda bildiğim ziynet eşyalarını bırakarak gitmemek gerektiği. Önce o işi halletmem lazim
Adam altinlari kendinde tutuyor, hesap kitap yapmaktan yediğiniz lokmaya kadar sayacak kadar cimri! Zaten ekonomik siddetin alasini yaşadınız ceyrek vs alsaniz ne almasaniz neAltınlardan hangileri bana ait? Ailesi baya bir bilezik takmıştı. Onların hepsi bana mı ait oluyor? Hak geçmesinden korkuyorum pek bilgim de yok bu konuda
tabi ki size ait, size ne takıldıysa o sizin oluyorAltınlardan hangileri bana ait? Ailesi baya bir bilezik takmıştı. Onların hepsi bana mı ait oluyor? Hak geçmesinden korkuyorum pek bilgim de yok bu konuda
Tüm söylediklerinde en çok bebeklerini kaybettiğinde kocanın tavrına üzüldüm çünkü bende o yollardan geçiyorum tedaviler süreçler zaten yorucu ne çok incinmişsindir. Hangi kararı verecen bilmiyorum ama bundan sonraki ömrün güzel geçmesi temennisiyle...Bir anda hep sabrettiğim, düzelir diye beklediğim eşime karşı duygularım mı eksildi, icimden bir seyler mi koptu gitti bilmiyorum. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dün gizlice valizimi hazırladım. Bugun hazırlamaya devam edeceğim. Bendeki farkı anlamış olan eşim gelip özür diledi. Diledi de bir işe yaramadı ki. Ona karşı artık bir sey hissetmiyorum. Evliliğin başından beri olanları düşünüyorum, unuttuğum konular gün yüzüne çıkıyor. Kaybolan eşyayı ablasının sorması eşimin bana sattın mı diye bağırıp hesap sorması, bana karşı arada tahammülsüz olması, ondan hicbir sey istemedigim halde aldıklarımı dile getirmesi, ben sana şunu aldım bunu aldım diyerek sinirimi bozup para lafı yapması, bebekleri kaybettiğimde senin yüzünden oluyor sen kusurlusun deyip arkasına kızdırmaya çalıştım özür dilerim diye sacma bir açıklama yapması, çok cimri olması ve her seyi para ile ölçmesi, özel günlere deger vermiyorum deyip başindan savması, bana deger vermemesi...Aklıma gelenler haricinde en son hakaret, aşağılama içeren cümleler kullanması sabrımı yeterince zorladı. Içimdeki sevgiyi aldı götürdü. Evli olunca biraz daha sabredeyim dedim, belki düzelir dedim. Ama düzelmiyor. Dışarı çıkarken bile rahat degilim insanlar bakıyormuş, bunaldım. Paslı bir kafesin içinde gibiyim. Ailemin verdiği konfor, sevgi, ilgi, saygı bu evde yok. Kafesin kapısını açıp kaçmak istiyorum. Ziynet eşyaları konusunda bildiğim ziynet eşyalarını bırakarak gitmemek gerektiği. Önce o işi halletmem lazim