Eşime karşı içimde bir şeyler yok oldu.

Siz gecen gun makyaj ve araba kullanma konusu acan üyesiniz di mi?

Dogru yoldasiniz, arkaniza bile bakmayin.
Evet burada paylaştikca bir şeylerin yanlış gittiğini daha cok idrak ettim. Altınları alıp gideceğim çünkü almadan gidersem bir de onların ispatı icin ugraşamam. Hangi altınlar bana ait oluyor bilginiz var mı bu konuda? Yani ailesinin taktığı baya bir bilezik var. Hepsini almam mı gerekiyor? Hak geçmesinden korkuyorum

Alabildiğini al öyle çık git. Muhtemelen koparabildiğin dişe dokunur tek şey de gitmeden aldıkların olacak bu pintiden. Canını verir tek kuruş vermez böylesi.
Altınlar kadının olduğu icin altinlaro aldıktan sonra gideceğim. Ama hangileri bana ait onun ailesinin taktıkları da benim mi? Baya bir bilezik taktılar.Hak geçmesinden korkuyorum.

Altınlar kadının olduğu icin altinlaro aldıktan sonra gideceğim. Ama hangileri bana ait onun ailesinin taktıkları da benim mi? Baya bir bilezik taktılar.Hak geçmesinden korkuyorum.
Al altınlarını, hak mak geçmez. Adam lokmalarını sayıyor, sen hala hak diyorsun.

Al altınlarını, hak mak geçmez. Adam lokmalarını sayıyor, sen hala hak diyorsun.
Arkamdan atıp turarlar diye düşünüyorum. Altınları aldı çekti gitti derler. Ceyreklere kadar almam mı gerekiyor hepsi bana mı ait tam bilgim yok da o sebeple soruyorum. Bilgimin olmama nedeni karşı tarafın sürekli bizim tarafın taktıkları bizim algısı olusturması

Arkamdan atıp turarlar diye düşünüyorum. Altınları aldı çekti gitti derler. Ceyreklere kadar almam mı gerekiyor hepsi bana mı ait tam bilgim yok da o sebeple soruyorum. Bilgimin olmama nedeni karşı tarafın sürekli bizim tarafın taktıkları bizim algısı olusturması
Arkandan her türlü atıp tutacaklar. Bari cebin dolu olsun. 😁

bırakma hiç bir şeyini, çünkü sen bıraksan bile aldı götürdü diye konuşacaklardır arkandan.

Mahkeme sana verir diye düşünüyorum. Yok illa onunkileri iade etmek istersen de bunu sonra şahitler varken yaparsın. Şu aşamada bir şey bırakma o evden çıkarken.

Hayır altınlar hukuken de kadına ait. Al öyle git. Yoksa senelerce uğraşırsın altınları kurtarmaya. 1 gr bile bırakma

Kız tarafının taktıkları komple size ait, erkek tarafının takığı ziynet eşyaları bilezik, kolye, küpe, yüzük vs size ait, onun dışındaki erkek tarafının taktığı ziynet eşyası olmayan çeyrek, yarım vsler erkeğe ait. Hiç bir hakkınızı bırakmayın.

Ablacım bazı evlilikleri hiç anlayamıyorum

Adam sizi sevmemiş bariz, evlenmek için evlenmiş

Siz de keza evlenmek için evlenmişsiniz

Adam zaten berbat bir karakter, cimri

Siz bu evlilikten ne bekliyordunuz anlamadım ki?? Şu tablodan max ne çıkabilirdi?

Evet burada paylaştikca bir şeylerin yanlış gittiğini daha cok idrak ettim. Altınları alıp gideceğim çünkü almadan gidersem bir de onların ispatı icin ugraşamam. Hangi altınlar bana ait oluyor bilginiz var mı bu konuda? Yani ailesinin taktığı baya bir bilezik var. Hepsini almam mı gerekiyor? Hak geçmesinden korkuyorum

Hepsi senin, 1 toz tanesi kadar bile altın bırakma. Adam lokmani sayiyor alabilirsen adamin böbregini de al git, hakkindir 🙏

Eşinizden habersiz evi terk ederseniz mahkemede kusur sayılıyor bildiğim kadarıyla. Anlaşmalı boşanmayı isteyin eşinizden. Avukat bile tutmadan imza ile anlaşmalı boşanabilirsini ikna olursa

Bir anda hep sabrettiğim, düzelir diye beklediğim eşime karşı duygularım mı eksildi, icimden bir seyler mi koptu gitti bilmiyorum. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dün gizlice valizimi hazırladım. Bugun hazırlamaya devam edeceğim. Bendeki farkı anlamış olan eşim gelip özür diledi. Diledi de bir işe yaramadı ki. Ona karşı artık bir sey hissetmiyorum. Evliliğin başından beri olanları düşünüyorum, unuttuğum konular gün yüzüne çıkıyor. Kaybolan eşyayı ablasının sorması eşimin bana sattın mı diye bağırıp hesap sorması, bana karşı arada tahammülsüz olması, ondan hicbir sey istemedigim halde aldıklarımı dile getirmesi, ben sana şunu aldım bunu aldım diyerek sinirimi bozup para lafı yapması, bebekleri kaybettiğimde senin yüzünden oluyor sen kusurlusun deyip arkasına kızdırmaya çalıştım özür dilerim diye sacma bir açıklama yapması, çok cimri olması ve her seyi para ile ölçmesi, özel günlere deger vermiyorum deyip başindan savması, bana deger vermemesi...Aklıma gelenler haricinde en son hakaret, aşağılama içeren cümleler kullanması sabrımı yeterince zorladı. Içimdeki sevgiyi aldı götürdü. Evli olunca biraz daha sabredeyim dedim, belki düzelir dedim. Ama düzelmiyor. Dışarı çıkarken bile rahat degilim insanlar bakıyormuş, bunaldım. Paslı bir kafesin içinde gibiyim. Ailemin verdiği konfor, sevgi, ilgi, saygı bu evde yok. Kafesin kapısını açıp kaçmak istiyorum. Ziynet eşyaları konusunda bildiğim ziynet eşyalarını bırakarak gitmemek gerektiği. Önce o işi halletmem lazim
Kararınızı vermişsiniz, yazdıklarınıza göre haksız da değilsiniz. Çok daha güzel günleriniz olsun inşallah, yolunuz açık olsun

Altınlardan hangileri bana ait? Ailesi baya bir bilezik takmıştı. Onların hepsi bana mı ait oluyor? Hak geçmesinden korkuyorum pek bilgim de yok bu konuda
Adam altinlari kendinde tutuyor, hesap kitap yapmaktan yediğiniz lokmaya kadar sayacak kadar cimri! Zaten ekonomik siddetin alasini yaşadınız ceyrek vs alsaniz ne almasaniz ne
Ziynet sayilan herseyi alin (bilezik, kolye küpe vs)
Eger alamiyorsaniz düğün videolarini falan yaniniza alin. Kanıt olabilecek her turlu belgeyi yaniniza alin birakmayin sakin
Evi terk etmek de aleyhinize olur yukarida bir arkadas da hatirlatmis
Şu an herhangi bir kavga ya da kötü bir konuşma geçti mi?
Gerekirse net bir konusma yapın boşanmak istiyorum altınları istiyorum diye eminim ki kurus vermeden gonderme derdine düşecek o zaman siz de ekonomik siddet gördüğünüz icin, tabii kanitlar daha etkili olur, tazminat talebinde bulunursunuz. Umarim kararinizdan dönmezsiniz çünkü böyle biriyle ömür gecmez her lafi para !

Bir anda hep sabrettiğim, düzelir diye beklediğim eşime karşı duygularım mı eksildi, icimden bir seyler mi koptu gitti bilmiyorum. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dün gizlice valizimi hazırladım. Bugun hazırlamaya devam edeceğim. Bendeki farkı anlamış olan eşim gelip özür diledi. Diledi de bir işe yaramadı ki. Ona karşı artık bir sey hissetmiyorum. Evliliğin başından beri olanları düşünüyorum, unuttuğum konular gün yüzüne çıkıyor. Kaybolan eşyayı ablasının sorması eşimin bana sattın mı diye bağırıp hesap sorması, bana karşı arada tahammülsüz olması, ondan hicbir sey istemedigim halde aldıklarımı dile getirmesi, ben sana şunu aldım bunu aldım diyerek sinirimi bozup para lafı yapması, bebekleri kaybettiğimde senin yüzünden oluyor sen kusurlusun deyip arkasına kızdırmaya çalıştım özür dilerim diye sacma bir açıklama yapması, çok cimri olması ve her seyi para ile ölçmesi, özel günlere deger vermiyorum deyip başindan savması, bana deger vermemesi...Aklıma gelenler haricinde en son hakaret, aşağılama içeren cümleler kullanması sabrımı yeterince zorladı. Içimdeki sevgiyi aldı götürdü. Evli olunca biraz daha sabredeyim dedim, belki düzelir dedim. Ama düzelmiyor. Dışarı çıkarken bile rahat degilim insanlar bakıyormuş, bunaldım. Paslı bir kafesin içinde gibiyim. Ailemin verdiği konfor, sevgi, ilgi, saygı bu evde yok. Kafesin kapısını açıp kaçmak istiyorum. Ziynet eşyaları konusunda bildiğim ziynet eşyalarını bırakarak gitmemek gerektiği. Önce o işi halletmem lazim
Tüm söylediklerinde en çok bebeklerini kaybettiğinde kocanın tavrına üzüldüm çünkü bende o yollardan geçiyorum tedaviler süreçler zaten yorucu ne çok incinmişsindir. Hangi kararı verecen bilmiyorum ama bundan sonraki ömrün güzel geçmesi temennisiyle...

Ziyenet olan bütün takıları alıp çıkabilirsiniz suçlu da olsanız zinetleri sizden alamazlar ama size ekonomik şiddet uyguladığına dair kanıt toplayın, boşanma davası açan tarafın gerekçesini kanıtlaması gerekiyor.

Eski konularınızı okudum, bu adam kesinlikle düzelip istediğiniz gibi olmayacak, boşa yorulmayın boşanın,geçen günlerinize yazık

Back
X