Esime karsi icimde hicbirsey kalmadi!

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
yaa arkadaslar iki uc gundur cok kotuyumesime karsi icimde hic mi hic sevgi kalmadi ikide oglum varbenim konularimi biliyorsunuz...cok sogudum yatak odasida problem herseyden biktim...buralarda yasamakda istemiyorum bir kapisina gidecegim kimse yok esimden neden sogudum bana yaptiklarini dedigi laflari unutamiyorum tukendi yani hersey zoraki su an benim icin böyle hayat surermi???? ne olur yardimci olun bana...

eşine karşı sevgin neden bitti.
bunun altında mutlaka bir sebep yatıyordur.
önce bunları cevaplamalısın kafanda.

böyle hayat geçer mi demişsin? bilmem bunu sen bilirsin aslında, ama durumun çok zor. bazen, eşime gıcık olduğumda o an o kadar zor oluyorki, eşinin iyi yanlarını görmye çalış, yoksa gerçekten çok zor

bilmiyorum aslinda cok iyi bir insan ama uyusamiyoruz...mesela 10 yildir namaz kil demekten yoruldum cumayada arada gidiyor onun yaninda namaz dahi kilmak istemiyorum tövbe ya rabbim...SIKILIYORUM Allah in agirina varmasinda...hersey dert buralarda asagidan sikayet geliyor diye susun oturun cocuklara bunlari duymaktan da biktim sanirim...yani bir disariya cikiyorum etraf yemyesil diyorumki sanki benim vatanimmi farkediyorum bir almanin bakisinda bunu....off offf turkiyeye esim gitmek istemiyor...terapiye gidecegim ama iyi bir psikolog ariyorum....aslihan diye bir tane turk var oda acmiyor 6 seans falan gittim galiba...cocuklarimda ufak...yabni hep vermen lazim evlilikte agliyorum iki gundur...esimde fark etmis bugun aradi geldi kahvalti yaptik ama uzgunum bir moralsizlik var aradi merak ettim diye...bilmiyorum...

biriken şeyler bugünlerde dışarı yansıyor sizinkiside bu olsa gerek
namaz konusunda hassasiyetiniz çok güzel ama zorlada kıldıramazın
rabbim eşinize kısa zamanda hidayet versin
bol bol dua et canım
eşinlede konuş sıkıntılarını onunla paylaş çözüm yolunu onunla bulmaya çalış

herşey üst üste gelip birikim yapmış sende
bazen bende böyle oluyorum insanız sonuçta ruh halimiz her olumsuzluktan hemen etkilenebiliyor.tavsiyem etraftaki olumsuzlukları düşünme evliliğinin ve hayatın güzel yönlerini gör.inan bana sağlığınız yerindeyse bu bile şükretmek için yeterli sebep
geçmişte yaşanan kötü anıları sil zihninden geleceğe bak.karamsar olma şükretmeye elindekilerle mutlu olmaya çalış

Bumudur şimdi sorunlarınız eşinizden soğuma nedenleriniz?
Canı sıkılan eşimden soğudum ne yapamsam demeye getiriyor lafı.
Allah aşkına tek derdiniz sıkıldığınız için uğraş aramanız.
Kurulu bir yuvayı yok yere dağıttıktan sonra hayatınız daha güllük gülistanlık mı olacak peki?
Çocuklarınız ufak mış.
Eskiden anneler çocukları için yaşardı artık devir değişti mi anlamıyorum.
Çocuklu bayanlar eşimden soğudum diyor Allah yardım etsin eşlerinize ne diyim.

oncelikle kolayliklar diliyorum.. anladigim kadariyla kendi içinde çok fazla biriktirmissin bazi seyleri.. ve bunlarin bir sekilde disari vurulmasi lazim yoksa hersey dahada beter bir hal alacak, hem senden yana hemde senin kotu hissetmenden kaynaklanan sorunlarla esine ve çocuklarina karsi.... terapiye gittim 6 seans oldu açmadi demissin.. merak ettim arkadasim almanyanin neresinde oturuyorsun?? sana almanyada yasayan tanidigim çok çok iyi birisiniu tavsiye edebilirim.. kendimi bi ara çikmazda zannederken, bu kisi sayesinde dusuncelerim, dunyaya bakis açim degismis hersey gulluk gulistanlik olmustu Allah ondan razi olsun.. istersen ozelden de yazabilirsin. eger benimde mesaj yazma hakkim varsa (ki insallah vardir) sana bahsettigim kisinin numarasini adini soyadini verirrim onuda bi denersin.. hakkinda hayirlisi olsun insallah canim, sevgilerimle...

katılıyorum canım .yuvayı yıkmak için çok hafif sebepler en azından küçük çocukları olan bir ANNE için

Son düzenleme:
Canim ben viyanada yasiyorum doktor teli acmadi bilmiyorum turkiyeye mi gitti nedir...normalde cok ilerleme oldu senin de dedigin gibi...

canim kardesim siz beni anlamadiniz zaten bunu herkesten de bekleyemem...ben cok agir depresyon gecirdim hem aglardim hem cocuklarima bakardim hicbir insan durduk yere sogumaz!!!hele ben hic o tip bir insan degilim...buralarda kimsem yok...hem hasta oldum hem cocuklarima baktim yari uykulu yari uyanik....hamdolsun birsey demiyorum elbet Allahin bir bildigi vardir bir hayir vardir...ama bu donem kaynanamdan duydugum laflari unutamiyorum

Ailen Türkiye'de ise biraz onların yanına gitsen, dinlensen. Belki burda bir psikoloğa falan da gidersin.
Çocukların okula gidiyor muydu?

esimin cevap vermeme huyu vaR bunu icime sindiremiyorum sindiremiyorum ablama demiski oglumun tukurugu parasi var pulu var yine everirim demesi bu neye yararki usagindan haberiyok laf laf laf yeterrr yuze ciksam bundan iyi bir kere lafini verdim kadin delirdi bize demedigi laf kalmadi!!!!cocuklarima hep ben baktim sonucta...Allah ettigini cektirsin bu kadindan da nefret ediyorum oglundanda nefret ediyorum annesini susturabilirdi ben bu adamin yuzunden bu kadar sene ilac ictim bunlara degdimi!!!Tedavim bitti adam yine ayni benim guvenim gelince bu adam hayv....lasiyor böyle evlilik yururmu soruyorum ben hasta oldum 4 yilim öyle gecti 10 yil idare ettim birazda o hastalansin ben ne yapiyim...

Canım söylediklerinden hiç bir şey anlaşılmıyor.
Ama sanırım çok çektiğini anlatmaya çalışmışsın.
Psikolojin tamamen bozulmuş.
Ben senin yerinde olsaydım çocuklarımın okul sorunu falan yoksa onları da alır
ailemin evine döner, biraz kafamı dinlerdim.
Gidebileceğin ailen, akraban falan varsa git. Biraz tatil yap, kendine gel.
Çünkü anladığım kadarı ile kendinde değilsin.

Son düzenleme:
nereye gidiyim canim evde gelin var gecen izinde agzimdan burnumdan geldi kalmaya gitsem ne olur!!!!

Canım keşke ilk başta biraz daha açık yazsaydın ama sende haklısın tabiki.
Çekmeyen bilmez ama ilk etapta insan daha farklı algılıyor..
Eşimden soğudum deyince..
Ya bu kadar kafaya takma diyeceğim ama olmayacak..Demesi kolay çünkü.
Bir müddet ailenin yanına dönmeyi dene be arkadaşım.
Tam takip etmedim yazılanları ama yaşın kaç?
Bunalmışsın belli!
Eşin destek olmuyorsa ne diye aynı evde yaşıyorsun ki..
Sana sahip çıkacak birileri yok mu canım ya?
Allah yardımcın olsun İnşAllah

Valla canim kimse durdugu yerde bikmiyor biliyormusun beni anlayamamissin yinede tesekkur ederim tabii eski osmanli kadinlari baskaymis simdikilere gorede ben cok iyiyim de insan doluyor yaa konusamiyorsunki bosalsin dertlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…