Esime karsi icimde hicbirsey kalmadi!

Valla canim kimse durdugu yerde bikmiyor biliyormusun beni anlayamamissin yinede tesekkur ederim tabii eski osmanli kadinlari baskaymis simdikilere gorede ben cok iyiyim de insan doluyor yaa konusamiyorsunki bosalsin dertlerin...

Yok canım ya öyle deme..İnan ki sen anlatınca fikirlerim değişti.
Bir önceki mesajımı görmemişsiniz siz.
Gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına şu an ki üzüntüne..
Kayınvaliden ne gibi laflar söylüyor ki size?
Alıp veremediği ne Allah aşkına?

Bence sizin bütün sorununuz çocuklarınız ve kocanız dışında bir uğraşınızın olmayışı.. Gurbette eklenince üstüne gidilecek eş dost akrabada olmuyor.. o yüzden kendinize hobiler edinin eğerki çocuklarınız büyükse yapabiliyorsanız bir işe girin.. terapi en ileri safha bence insanı kafayı birşeylere yormak kadar rahatlatacak bişey yoktur.. Sanat kurslarına gidin dans olur müzik olur yemek olur ilgi alanınız neyse ama bişeylerle uğraşın sonunda da sizin eseriniz olan bişey çıkarsa eşinize herkese karşı sevginiz çoğalır..

Son düzenleme:
evde gelin var eskisi gibi olmuyor bu sene anladim izinim cok zordu belki ondanda karamsarim...önceden arada gider kalirdim..simdi zor...yani ne deyim siz anlamissinizdir beni....gelinin havalari tafralari...

evde gelin var eskisi gibi olmuyor bu sene anladim izinim cok zordu belki ondanda karamsarim...önceden arada gider kalirdim..simdi zor...yani ne deyim siz anlamissinizdir beni....gelinin havalari tafralari...

Allah Allah siz baba evine gidemiyor musunuz kardeşinizin hanımı yüzünden.
Canım biraz sessiz birisin sanırım seni ezmeye kalkıyor o zaman gelininiz HasbinAllah.
Anladım ben seni ama şu kayınvalidenizin size söylediklerini sormuştum.
Ne diyim ki Allah yardımcınız olsun.
Kırdımsa kusura bakma arkadaşım..Derin olan bir sıkıntın var mış.

erkeğin eşini sürekli ezmesi ezdirmesi onu savunmaması hep anne baba kardeşi önde tutması birike birike insanı bu hale sokuyor seni anlıyorum canım
10 sene geçmiş ve hala akıllanmamış olgunlaşmamış bir eşne diyeyim ki insan tabi ki bunalır ama yine de olumlu düşün karamsar olma biraz vurdumduymaz ol zor biliyorum ama böyle depresyona girmektense kendi kendinin doktoru olmaya çalış canım

valla arkadaslar kadin kendi icin yasamayi bilecek pespembe hayallerle evleniyoruz nisanlilik pespembe oluyor...evlilik ayri cocuk ayri ev hanimligi yani sorumluluk artiyor amaaaaaaaan takmiyorum valla bugun ciktim gezdim 1 ay sonrayada ams de randevum var kurs istedim mesguliyet ilac arkadaslar yasadigimiz cag cok kotu zor bir cag tek duam IMANLA goc edebilmek bu dunya neyse neyde gercek dunya!!!önemli....yaa arkadaslar etrafimda daha kotu seyler yasayan insanlar var valla gayet iyiler massallah yani kaynanalarindan ne laflar yiyorlar amaaaan saka diyorlar ama cok agir seyler burda yazamam....yani bilmiyorum ki nedenini...neyse mydonoz kardes kaynanamin dedigi laflari yazmistim kusura bakma unutuyorum yaa iste bu bize yaramadi hastalandi cocugundan haberi yok esim cocuklariyla ilgilenmeyi cok sever bunu kiskandigini duydum hissettim neyse yazmistim bunu evet sessiz bir tipim bunu anlamissiniz evdeki gelinin ezme cabasi demeyimde

mesaj zor gidiyor neyse intte bir sorun var ya...yaa annem bana sunu ye diyor mesela ben tokum sagol anne diyorum gelin dur ben yiyim diyor

kardesim benim icin izin aliyor neyse simdi ayrintili yazmayim ne olur ne olmazabla senin icin izin aldim diyor öteki trip yapiyorrraslinda gelinimizi severim ben hastayken verdigi moralleri asla inkar edememdogumdan sonra odami tozuttu niyttineyse anam hicmi akilli psikolojisi duzgun kisi kalmayacak

mesaj zor gidiyor neyse intte bir sorun var ya...yaa annem bana sunu ye diyor mesela ben tokum sagol anne diyorum gelin dur ben yiyim diyor

Zekiyim..
Çok şekersin ya:))
Mydonoz da oldum:))
Donose:))
Neyse biraz daha iyisin sevindim.
Gelin melin takma bunları,yesinde doysun boşver.
Annenle onlar iyi olsunda sen de kendi yuvanda mutlu ol.
Eşinle umarım çok daha güzel olursunuz.Allah yuvanı hatta kimsenin yuvasını dağatmasın.

özurdilerim canim MyDoNoSe arada bayagi fark varmis valla maydonoz okudum kiz aLLAH IYILIGINI VERSINhee öyle etti birak doyursun karnini:26:

yok arkadaslar ben gercekten yapamiyorum artik olmuyor tikanmis hersey dusuncem bosanmak...bu kararimda sabitim...ama dogru yolu nasil bulacagim yani gurbette yasayamiyorum artik esim ilk zamanki hallerine döndu....is is is para para para baska hic birsey yok ne cocuktan haberi var ne evden sohbet dahi edemiyorum bana da yazik degilmi suratina bakip doyuyorum bir konu aciyorum sohbet olsun diye bir dovmedigi kaliyor dayak yiyen kadinlar benden sansli benimki daha agir psikolojik baski....suratsizlik agresiflik is is para para baska hayatinda hicbirsey yok birde ailemin acigini arar yatak odasi isi olursa aklina gelirim bosanan kadinlar en rahati....

:)selam biz 5 yillik evliyiz esim 3 senedir namaz kiliyor, ben de onun namazlarindan biktim Allah günah yazmasin. yani tabi iyi bisey hepimizinde görevi ama düsünün ki sabah 11 de ise gidip aksam 9 da eve geliyor. 2 yasinda bi oglumuz var. saat 9 dan sonra yemek mi yicek namaz mi kilcak ogluna ve bana mi zaman ayircak bi de durum su ki bütün günün vakitlerinin kazasini kiliyo.yani sadece yatsi falan degil. gelince soyunup dökünüyo sonra yemek yiyo haydi namaza öff biktim valla o sevabini alcak diye ben ekstra günaha giriyorum yaaaa! yine de bisey demiyorum hani kendim yapmiyorum yapana da mani olmayayim diye ama iyice biktirdi

evet görüldüğü üzere kadının en büyük düşmanı yine kadın. kadınlara eşya gibi davranan erkekleri yetiştiren de kadın, kadın tökezlese hemen başına kakan da kadın. ben boşansın demiyorum ama kimse kimsenin mutluluğu için kendinden vazgeçmek zorunda da değil. huzursuz ortamda çocuklar daha iyi yetişir diye bir düşünceniz varsa siz kendi çocuklarınızı öyle bir ortamda yetiştirin tabi bilemem. boşanmak değil de bence dert, evlenmek. herkes anasından babasından öyle görmüş, patır patır evleniyor. anlaşamıyorlar, boşanıyor bazısı bazısı sineye çekip bir hiç ile tamamlıyor koca bir ömrü. boşanmak bu kadar sorun olacağına, evlenmek sorun olsun herkes daha iyi tartsın kafasında her şeyi. şu yorumu yazabilen bir kişi kesin kadın cinayetlerine de normal bakıyordur. çünkü zinhar boşanmaya kalkan kadın aşağılıktır ona göre. kadın dayak yer oturur, aşağılanır oturur, çocuk doğurur oturur, aldatılır oturur. niye? çünkü o kadındır. başka bir bahaneye gerek var mı? o, kadın doğarak zaten en büyük hatanın sahibidir. bu ülkedeki insanların çoğu ne kötü ne yoz ya. her yer mi böyle acaba.

ay keske benim esimde öyle olsa ona köle olurdum((

Demekki eslerden biri böyle denk geliyor keske sizde kilsaniz canim gunaha giriyorsun!!!dikkat et bu zamanda Allahtan korkan namazli insan buluyonda daha ne istiyorsun ikide tesvik et yok esim laf etmiyor benim namazmi ama baslayamadi gitti iste...

zekiyim eşinden beklentin olmasın, liste yap tutuştur eline alıcakları alsın, akşam geldiğinde yemeği hazırla, surat asma ama önemli olmadığını bi şekilde hissettir, o tv izliyorsa sen pc de takıl yada gündüz iş yapma akşama yap canı sıkılsın. konuşturmaya muhabbet etmeye çalışma.
çocuğunuda al çık avm ye gez, gidemiyorsan kapının önüne ıkarman bile sana iyi gelecek.
kitap oku elişi ör, puzzle yap. eşin yokmuş gibi davran, evliliği hep kadın sürdürmek zorunda değil, birazda erkekler noluyoruz desinler.

bu ülkedeki insanların çoğu ne kötü ne yoz ya. her yer mi böyle acaba.

Yoz ne demek?
Yobaz demek istediniz herhalde..
Ülkemin insanı tüm hızla kendini harika bir şekilde geliştirmekte siz içinizi rahat tutun.
Sanmıyorum ki yoz_yobaz olsunlar..
İyi bir çıkış değil bu mesaj..
Benden alıntı yapmış olduğunuz mesajı neden yazdığımı size açıklama yapma gereği dahi duymuyorum.
Konu sahibi çok iyi anladı beni ve hatta arkadaş listemde kayıtlı
Siz boşuna celallenmişsiniz
Ayrıca bir başka konuyla ilgili..hatta kadın cinayetleri hakkında yapmış olduğum yorumuma yaklaşık otuz kişi katılmıştır.Yani en karşı olanlardan biride benim bu konuya.Her neyse konuyu saptırmayalım!

super taktik bunu yapiyorum cok guzel oluyor öteki sekil kendini bir halt saniyorlar degilmi canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…