Valla canim kimse durdugu yerde bikmiyor biliyormusun beni anlayamamissin yinede tesekkur ederim tabii eski osmanli kadinlari baskaymis simdikilere gorede ben cok iyiyim de insan doluyor yaa konusamiyorsunki bosalsin dertlerin...
evde gelin var eskisi gibi olmuyor bu sene anladim izinim cok zordu belki ondanda karamsarim...önceden arada gider kalirdim..simdi zor...yani ne deyim siz anlamissinizdir beni....gelinin havalari tafralari...Canım keşke ilk başta biraz daha açık yazsaydın ama sende haklısın tabiki.
Çekmeyen bilmez ama ilk etapta insan daha farklı algılıyor..
Eşimden soğudum deyince..
Ya bu kadar kafaya takma diyeceğim ama olmayacak..Demesi kolay çünkü.
Bir müddet ailenin yanına dönmeyi dene be arkadaşım.
Tam takip etmedim yazılanları ama yaşın kaç?
Bunalmışsın belli!
Eşin destek olmuyorsa ne diye aynı evde yaşıyorsun ki..
Sana sahip çıkacak birileri yok mu canım ya?
Allah yardımcın olsun İnşAllah
evde gelin var eskisi gibi olmuyor bu sene anladim izinim cok zordu belki ondanda karamsarim...önceden arada gider kalirdim..simdi zor...yani ne deyim siz anlamissinizdir beni....gelinin havalari tafralari...
mesaj zor gidiyor neyse intte bir sorun var ya...yaa annem bana sunu ye diyor mesela ben tokum sagol anne diyorum gelin dur ben yiyim diyor
Zekiyim..
Çok şekersin ya:))
Mydonoz da oldum:))
Donose:))
Neyse biraz daha iyisin sevindim.
Gelin melin takma bunları,yesinde doysun boşver.
Annenle onlar iyi olsunda sen de kendi yuvanda mutlu ol.
Eşinle umarım çok daha güzel olursunuz.Allah yuvanı hatta kimsenin yuvasını dağatmasın.
bilmiyorum aslinda cok iyi bir insan ama uyusamiyoruz...mesela 10 yildir namaz kil demekten yoruldum cumayada arada gidiyor onun yaninda namaz dahi kilmak istemiyorum tövbe ya rabbim...SIKILIYORUM Allah in agirina varmasinda...hersey dert buralarda asagidan sikayet geliyor diye susun oturun cocuklara bunlari duymaktan da biktim sanirim...yani bir disariya cikiyorum etraf yemyesil diyorumki sanki benim vatanimmi farkediyorum bir almanin bakisinda bunu....off offf turkiyeye esim gitmek istemiyor...terapiye gidecegim ama iyi bir psikolog ariyorum....aslihan diye bir tane turk var oda acmiyor 6 seans falan gittim galiba...cocuklarimda ufak...yabni hep vermen lazim evlilikte agliyorum iki gundur...esimde fark etmis bugun aradi geldi kahvalti yaptik ama uzgunum bir moralsizlik var aradi merak ettim diye...bilmiyorum...
Bumudur şimdi sorunlarınız eşinizden soğuma nedenleriniz?
Canı sıkılan eşimden soğudum ne yapamsam demeye getiriyor lafı.
Allah aşkına tek derdiniz sıkıldığınız için uğraş aramanız.
Kurulu bir yuvayı yok yere dağıttıktan sonra hayatınız daha güllük gülistanlık mı olacak peki?
Çocuklarınız ufak mış.
Eskiden anneler çocukları için yaşardı artık devir değişti mi anlamıyorum.
Çocuklu bayanlar eşimden soğudum diyor Allah yardım etsin eşlerinize ne diyim.
ay keske benim esimde öyle olsa ona köle olurdum:)selam biz 5 yillik evliyiz esim 3 senedir namaz kiliyor, ben de onun namazlarindan biktim Allah günah yazmasin. yani tabi iyi bisey hepimizinde görevi ama düsünün ki sabah 11 de ise gidip aksam 9 da eve geliyor. 2 yasinda bi oglumuz var. saat 9 dan sonra yemek mi yicek namaz mi kilcak ogluna ve bana mi zaman ayircak bi de durum su ki bütün günün vakitlerinin kazasini kiliyo.yani sadece yatsi falan degil. gelince soyunup dökünüyo sonra yemek yiyo haydi namaza öff biktim valla o sevabini alcak diye ben ekstra günaha giriyorum yaaaa! yine de bisey demiyorum hani kendim yapmiyorum yapana da mani olmayayim diye ama iyice biktirdi
Aynen canim bunu yapiyorum yapacagimda....bence herşey oturana kadar,ev arkadaşınmış gibi davran.ilgi bekleme,tepki de gösterme
bu ülkedeki insanların çoğu ne kötü ne yoz ya. her yer mi böyle acaba.
zekiyim eşinden beklentin olmasın, liste yap tutuştur eline alıcakları alsın, akşam geldiğinde yemeği hazırla, surat asma ama önemli olmadığını bi şekilde hissettir, o tv izliyorsa sen pc de takıl yada gündüz iş yapma akşama yap canı sıkılsın. konuşturmaya muhabbet etmeye çalışma.
çocuğunuda al çık avm ye gez, gidemiyorsan kapının önüne ıkarman bile sana iyi gelecek.
kitap oku elişi ör, puzzle yap. eşin yokmuş gibi davran, evliliği hep kadın sürdürmek zorunda değil, birazda erkekler noluyoruz desinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?