Eşime karşı ne yapabilirim YARDIM

turkuaz87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-11
Puanlar
1
Merhaba 5 aylık evliyim, eşim ile severek evlendik.
İkimizde memuruz, eşim benden daha üst pozisyonda.
Ailem bana düğünüm de 200 gram altın yaptı. 2 ay sonra eşim ile araba almak için eşime altınları verdim güvenilir bir kuyumcu arkadaşının kasasına koyacağını boz dediğimizde bozup arabamızı alacağımızı söyledi. 2 ay geçti ne araba beğeniyor ne de ortada altınlar var. Meğerse altınlarımı satıp kumar oynamış bu süreçte öğrenene kadar çokça kez kavga ettik. Öğrendikten sonra da kavgalar devam etti.
Bu esnada telefonunda başka kızlara fake hesaplardan yazdığı, wp de şifreli sohbetler olduğunu öğrendim.
Kısa bir süre düzelir gibi oldu bu sefer telefon şifresi yine değişti bu sefer vermiyor. Ona karışmamamı telefonuna bakmamamı dışarıda ki hayatına karışmamamı istiyor.
Yetmiyor gibi geceleri eve gelmiyor sürekli dışarıda sık sık alkol kullanıyor.
Ailesi de durumu biliyor ve sürekli kavga var sürekli hır gür. Ailesi de gerekeni yapıyor ama ne laf anlıyor ne söz.
Aileme gidip açıklayamıyorum ne diyeceğimi yapabileceği bilmiyorum.
Ağır hakaret küfür ve şiddette var.
Bakımlıyım, çok güzel olduğumu söylerler, evimde işimde gücümdeyim, çevremdeki insanlar parmakla gösterir.
Seviyorum diyen insana ne oldu da bunları yapar? Ben ne yapmalıyım? Ailem boşanmayı kabul edecek aile değil, mental sağlığım çöktü…
Ben ibadetlerinde olan bir insanım, çok ağır bir imtihandayım. Bana tavsiye verin,

Nasıl bir tavsiye istiyorsunuz? Böyle adamı boşayacaksınız anca
Ailemden ötürü be kardeşim bende biliyom gidip boşanmayı onların tavrı, evdekinin hareketleri. Mental sağlığım çöktü. Belki bir fikir beni aydınlatır diye gecenin bu saatinde buraya yazıyorum

Nişanlılık döneminde kendini hiç belli etmedi mi? Allah ıslah etsin. Çok üzüldüm size.

Ailemden ötürü be kardeşim bende biliyom gidip boşanmayı onların tavrı, evdekinin hareketleri. Mental sağlığım çöktü. Belki bir fikir beni aydınlatır diye gecenin bu saatinde buraya yazıyorum
Elinde işin var kaç yaşında kadınsın aileni ne yapacaksın ? Ayrı eve çık

Ailem boşanmayı kabul edecek aile değil
Ailenize durumu açıklayın aynen böyle şiddet var die de söyleyin . Sizi zorla evli kal diyip görmezden duymazdan gelmezler herhalde . Kimsede 5 ayda bu denli değişemez . Dün mü alkole başladı .

Hangi ana baba otur dayak ye der daha 5 ayda altınlarınızda kumar da yediğini alkol aldığını geceleri eve gelmediğini söyleyin arka çıkmazlarsa o zaman kafanızda ailem kabul etmiyor die kurarsınız

Daha beş aylık evlilikte yapmadığı ağır kusur ve pislik kalmamış… Hala ne yapmalıyım diye sormak çok anlamsız. işinde gücünde bi kadınsanız acilen bu çöpü çöpe atın ve bi daha da o çöpü karıştırmayın!!! Boşanmaya değer ne varsa hepsini yapmış bit yavrusu .. Bu huylar değişecek düzelecek şeyler değil kendine yazık etme senınle o evde ailen yaşamıyor Senın çektiklerini ailen çekmiyor kimseyi umursama kendini bu çöp Promax den kurtar…….

Allah yardımcınız olsun. Ailenizle bu sıkıntılı durumu konuşsanız sizi böyle bi sıkıntıya terk ederlermi göz göre göre. Velev ki ediyorlar evlatlarısınız bir süre ailenizin evine gidin eşinizin aklı başına gelsin ve korkutun bilsin sizi kaybedeceğini

Nişanlılık döneminde kendini hiç belli etmedi mi? Allah ıslah etsin. Çok üzüldüm size.
Bazı kere etti ufak tefek hataları oldu fakat bu denli asla. Inanamıyorum aklıma gelmezdi, şeytana dönüştü, yada öyleydi hep? Bunu da yaşayarak öğrendim..

Küfür, hakaret, şiddet, aldatılma hepsi var. Boşanmamak için tek bir sebebiniz bile yok. Eşiniz hâlâ bekar gibi yaşıyor. Aldatan yine aldatır, şiddet gösteren yine yapar. Nasıl olsa gitmiyor beni affeder diye düşünüyor. Bence yol yakınken, daha fazla uzatmadan aile evine dönün. Aileniz böyle sorumsuz ve şiddet gösteren,aldatan biriyle yaşayıp mutsuz olmanızı istemez.

Bazı kere etti ufak tefek hataları oldu fakat bu denli asla. Inanamıyorum aklıma gelmezdi, şeytana dönüştü, yada öyleydi hep? Bunu da yaşayarak öğrendim
evet kesinlikle öyle inanın yapmadığı kalmadı, şiddet küfür hakaret aldatma maddi yıpratmalar vs. Zaten yapabileceği pek bir kötülük daha kalmadı. Diyorum düşmanımıydım? Benden intikam mı almaya çalıştı? En kötüsü de NARSİST çıkması oldu. Her şeyde beni suçluyor beni eziyor bana deli muamelesi yapıyor. Allah’ım hiç kimseyi böyle bir insanla karşılaştırma.

Bazı kere etti ufak tefek hataları oldu fakat bu denli asla. Inanamıyorum aklıma gelmezdi, şeytana dönüştü, yada öyleydi hep? Bunu da yaşayarak öğrendim..
Düzeleceğini ümit etmeyin bence evlilik gerçekten de şans işi iyi niyetli, merhametli insanlara denk gelse keşke herkes. Sizin adınıza çok üzüldüm. Bir şeyleri değiştirebilirsiniz belki ailenize bir anlatın belki destek olurlar size. Çocuk konusunda ekstra dikkat edin lütfen.

Cesaret edemiyorum maddi imkanlarımı elimden aldı. Şu an kendimi toparlamam gerekiyor. Ailem istifaya bile zorlayabilir çünkü ailemden uzak bir şehirdeyim, ailemin maddi durumu iyi. Ama baskıcı bir aile zorla yanlarına getirtebilirler.

Kesinlikle öyle, insanın yazgısında ne varsa onu yaşıyor muhakkak, Allah’a sığındım, çok acı bir şey hem mağdur edilmek hem o kadar emek hem de bir an da hiç yerine konulup ezilmek

e yok yok
dolandirma onda, para calma onda, şiddet hakaret onda, aldatma eve gelmeme onda, alkol kumar onda...
eeee? daha neyi bekliyorsun?
ailen kabul etmesin cok da tin. memursun paran var maasin var. cikarsin kendi evine, tek başına yasarsin. ailen de elbet normale doner. dayak yedigi hakaret isittigi alkolikten ayrıldın diye seni reddedecek halleri yok ya.
bak ayrildin ayrildin, yoksa "nasil oldu anlamadim" diye hamile kalirsin cocugum icin diye bir omur cekmeye bahanen olur

Ortalama 1,5 milyon yemiş eşiniz, kumar bir bataktır, alkol de öyle, bir kere düşmüş ve henüz daha seneyi yarılamamış evliliği içinde düşmüş daha da çıkamaz bu kuyudan. O parayı senelerce biriktiremiyor insanlar, hangi açıdan bakarsan bak tek çıkış yolu ailene açılmak ve eşinden ayrılmak olacak.
ve ne kadar geç açılırsan senin için o kadar zorlayıcı olacak, inan ailenin sana uygulayacağını düşündüğün baskı eşinin yanında yaşayacağın hayattan daha güzel olacaktır, hayatında herşeyin yoluna girmesini diliyorum çiçek kardeşim

Gülme var işeme var sıçma var videosu minvalinde bi konu olmuş. Kesinlikle korun sakın hamile kalma. Acilen de boşan.

Yani ne yapsın adam daha? Kuma getirip bi de derini mi yüzsün? Direkt öldürsün mü? Ne kaldı geriye? Ne istersin boşanmaya ikna olmak için?

Allah razı olsun kardeşim, Allah sizleri de korusun, yolunuzu aydınlık kılsın. İnşallah rabbim bana da bir kolaylık tanıyacaktır, imtihanım ağır, ama Rabbim var.

Zaten kendinde herşeyin farkındasın bunları sana bi yakının yada arkadaşın anlatsa ağzın açık dinler salak mısın kızım hemen ayrıl dersin. Başkalarına vereceğiniz tavsiyeleri lütfen kendiniz için uygulayın. Saygı yoksa hiçbisey olmaz. Ki şiddet hakaret küfür kumar da var yok yok adam kılıklıda. Sen böyle birini mi hak ediyorsun sence? Sümük bile atılmaz böylesine! Çocuğun yok yeni bi hayat kurman çok kolay sen yeter ki yola çık. Allah senı yarı yolda bırakmaz emin ol. Bir kez geldiğin ömrü sana saygı duymayan döven söven birine heba etme. Gözünün içine bakıp el üstünde tutması gereken zamanlarda bunları yapan ileride neler yapar. Akıllı ol duygusal düşünme kurtar kendini. Sen kararlı olursan ailen asla karşı duramaz . Bu adamla ömür geçirmektense aile evine çağırsınlar o evde doğdun büyüdün bunları gözünde büyütme.

`