- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Güzel konuştum demi mesajlari beğendiğinize göre :)
Ay dadandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel konuştum demi mesajlari beğendiğinize göre :)
Ay dadandı![]()
Bekar kadin arkadaşlarımla bile sorun olmaz. Hatta evimde kalırlar yemekler muhabbetler severim ben. Ama bi nokta var ki cok önemli sen kizin seni yok saymasindan mi yoksa esinle konusmasindan mi rahatsizsin ?evli bi kadından rahatsiz olmaz miydiniz?
Değil ben daha konuskanim. Esim daha soguk durur. Hatta herkes der bicir bicirsin diye.Eşiniz sizden daha mı konuşkan biri ?
Belki siz muhabbet etmeyince yada yüz vermeyince kimle konuşacak mecbur eşinizle ?
Ikisi de sonuçta hos degil. Birincisi saygisizlik ikincisi ayipBekar kadin arkadaşlarımla bile sorun olmaz. Hatta evimde kalırlar yemekler muhabbetler severim ben. Ama bi nokta var ki cok önemli sen kizin seni yok saymasindan mi yoksa esinle konusmasindan mi rahatsizsin ?
Ve evet aradaki dengeyi kurmayan itici kirici bir kadinsa görüşme. Bunu tartasarak degil esine gorusmem istemiyorum diyerek degil. Zamanla gorismeyi azaltarak yaparsan eşinle sorrun yasamazsin.
Eşine baktım. Sıkılmış gibiydi oda bozuldu sanki. Dile getirecegini sanmıyorum ama surat ifadesinden anladimya benm anlamdgm siz bu yemekte yada bulusmalarda 4 kisniz sen esinle baynn diyalogndan rahatszsn peki karsi tarafin esi senn esinle bayanla diyaligndan rahatszmi yoksa masada bir 3lu var sohbet tam sen mi disindasn yani sen mesafelins tamam ama karsi taraf tamamen arkadas olarak samimiyet gosterebiliyo olabilir mi onun esi de var cunku adam bahsi gecmedigne gore gayet memnun kiskanlack bsy yok yanii sunu anlatmaya calsyrm esinize karsi bsy olsa yandaki adam da karisnn tavrindan bunu anlar karisini uyarr hatta gorusmezdi demekki bi art niyet yok herksn normal tavri.. ha size ters geleblr o ayri. benm kendi fikrime gelcek olrsak evet bende kiskanrdim ama dedgm ayrintiya dikkat ederdm belki ortada art niyet yok die ama esimin cizgilerime saygi duymasni daha az gorusmemizi taleb eder esim de hakaret ediyorsa kucuk capli bi cinnet ve tamamen gorusmeyi keserdim
Ayip ama sana gore senin hayata bakis acina gore. ( yanlis anlama saygi duyuyorum) arkadasa gore bir ayip yok ortada. Umarim anlatabilmisimdir.Ikisi de sonuçta hos degil. Birincisi saygisizlik ikincisi ayip
Nasıl öğrendiniz pekiBence bu derece tepki göstermesi anormal eşinizin
Ben de eşim de benim gibi muhafazakar sanırdım ama öyle görmek istediğim için öyle görmüşüm acı bir tecrübeyle öğrendim
Kıskançlık olarak değil de sürekli eşinizle konuşup siz ortamda yokmuş gibi davraniyorsa sevmemeniz normal. 4 kişi bir masada otursak ve kasıtlı olarak sohbete dahil edilmesem ben de bozulurdum açıkçası.Öncelikle kendimin muhafazakar bir aile yetiştiğini ve eşimin de muhafazakar bir insan olduğunu söyliyim. Bizim evde genelde iki salon vardi. Kadin misafirlerle erkekler ayri salonlarda otururdu(Hiç konuşmaz demiyorum sohbetin ilerleyen kisminda annem kadinlarla diğer salona geçerdi). Kadın-erkek ilişkilerinde her zaman mesafeli ve temkinli olmuşumdur ve bunu da karşı taraftan beklerim. Bu sebeple bu konuyu açtım.
Esimin bi iş arkadaşı var. Biz evlenmeden önce arkadasi ve nisanlisiyla birlikte yemek yemistik. Ben kiza isinamadim Ama soğuk davranmadim gayet yakin ve samimi davrandım konustum vs. Evlendikten sonra da bulustuk. Ama arkadasinin eşi(nişanlıydilar evlendiler) nedense hep eşimle dialog kurmaya başladı. Konusurken eşime "x dil baligi yedin mi" "x şurayı biliyomusun" tarzinda. Eşime adiyla hitap edip hep laf atti.
Ben rahat bi insan değilim ama kizin esimle olan dialogu beni rahatsiz etti. Esim beni sohbete katmaya çalıştı ama kiz yine eşime laf atiyo falan. Eve gelince acikca söyledim o kiza isinamadim görüşmek istemiyorum. Ben gorusmesem de olur nasilsa kiz bi tek senle konusuyo dedim. Daha sonra esime acikladim. Seni suclamiyorum ama sadece seninle konusuyor diye.
Gerçekten de kizi sevmiyorum. Sevmemek icin hakli sebeplerim var ama her bulusmamizda dikkat ettim hep ayni konulari aciyor. Hep eşime sorular vs. Esimle aramda sorun oldu bu mesele. Baya baya ağır hakaret etti bana. Belki kadinsal bisey kiskanmak ama ben onun veya baskasinin eşine sadece onunla birebir konusuyo gibi davranmiyorum. Esim evli kadin nasil boyle bişey dusunursun dese de geçmişte bana sevgilim olmasina rağmen ilani aşk eden nisanli iş arkadasimi hatirlatiyorum. Sana degil onun tavırlarına guvenmiyorum diyorum.
Bizden önce evlenmelerine rağmen bi kere bile bizi evine davet etmediler. Esim zamanında kizi bile kotulemisti evlenmeden önce yaptiklari icin. Eşim görüşmek beraber gezmek istiyo ama ben gitmek istemiyorum. Kiskandigim için bana cok agir seyler söyledi hazmedemiyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz sadece esinizle konusan evli bi kadından rahatsiz olmaz miydiniz?
bende hakaret denince salak aptal gerizekalı vs diye düşündümHakaret etmesi de şu: benimki kiskanclik degilmis boyle bisey dusundugum icin utanmaliymisim kendimden
dün yine vardı.. bilmem ne güruh gelir şimdi diye..
ee geldik .. buyrun da dedim hatta cevap yok.
foumun geniş tabir ettiği insanlardan biriyim. konu açarsam fikrini belirt elalemin konusu üzeriden benim gibi düşünenleri yargılamakta neyin nesi. sıktılar artık.
Evet evet yani diğer kadin arkadaslarindan hic rahatsiz olmuyorum mesela. Esime de soyluyorum bunu. Ama sen kiskaniyosun ve boyle bisey kiskanilmaz beni zan altinda birakiyosun diyorBunun ne muhafazakarlıkla ne de rahat medeni insanlarla alakası var! Tamamıyla kadın iç güdüsü . Ve kesinlikle haklısınız rahatsız olmakla sizinle sohbet yerine eşinizle konuşmaya çalışması çok yanlış. Kadınla kadın arkadaşlık yapacak diye bir kural yok. Evli çiftlerin bu konuda dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.Güzel bir ayar verin dicem ama eşinize göre problem yok sanırım.