Bende muhafazkar bir ailede yetistim,dedigin gibi gelen kadin erkek misafirler(hala,teyze,amca,yenge haric)ayri ayri odalarda oturulurdu...esimin ailesi bu konuda bizde daha esnekler ama esimde bu konuda tutucu...gorustugumuz arkadaslarda bizim dengimizdeler.mesela esimin kuzenleri veya bu konuda esnek olan arkadaslari bile bizi bildikleri icin karsi cinsle cok fazla muhabbet icerisine girmezler...esimin cok samimi bir iki arkadasi esleri esimle merhaba demenin otesinde diyolaga girmezler,esleride keza benimle oyle,zaten arkadaslarimizin esiyle ne konusabiliriz onu bile bilmiyorum...ben gereksiz samimiyetten hoslanmam,esimde keza oyle ...senin gibi bir durumla karsilassam oncelikle esim kadindan rahatsiz olur o kadinla bir daha asla karsilasmak istemez.kimse kimse ile gorusmek zorunda degil,kadin kotu niyetli olmasada elektriginiz tutmamis olabilir bu yuzden muhabbet ortami kuramayabilirsiniz bu cok normal,egerki esin esini seviyorsa esiyle gorussun sana israr etmesinin bir anlami yok,sen yinede tavrini koy gorusmek istemedigini kesin dille bildir bir kere iki kere soyleni sonra kabullenir zaten...bu arada beni geri kafali bulanlar olabilir.biz boyle iyiyiz gereksiz vicik vicik muhabbetlere luzum gormuyorum,burada cok icli disli olup kuzeni ,kizkardesi,en yakin arkadasi yuzunden evliligi biten kadinlarin konusu hicte az degil(komsunu sev ama aradaki duvari kaldirma felsefesini seviyorum)