Eşime karşı soğukluğum

Black0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
5
0
1
merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim.son bi kaç aydır eşime karşı çok soğuğum.özellikle cinsellik konusunda.o istemese aklıma gelmiyor önceden hiç böyle değildim ve çok üzülüyorum bu durum geçici bişey midir yoksa hep böyle mi devam edicek.aramız kötüde deil ufak tefek tartışmalar dışında bi sorunumuz yok.ona karşı sevgim mi tükeniyor die sorguluyorum kendimi ama onsuz bi hayatda hiç düşünemiyorum.lütfen yardımcı olun benim gibi hissedip düzelen oldumu

Hamilelik falan girdi mi araya ? Eşin farketmedi mi bu durumu ?
İlla ki vardır bir şey durduk yere olduğunu duymadım hiç
Hayır girmedi.eşim farkında bence ama üstelemiyor hiç sormadı bişe.ufak tefek dediğim tartışmaların birikimi olabilir belkide bilmiyorum gerçekten

Hayır girmedi.eşim farkında bence ama üstelemiyor hiç sormadı bişe.ufak tefek dediğim tartışmaların birikimi olabilir belkide bilmiyorum gerçekten
Doğum kontrol hapı mı kullanıyirsunuz?Bazıları isteksizlik yapıyormuş çünkü.

Bence zaman zaman olabiliyor böyle şeyler evliliklerde . Ama yine de arayı soğutmamaya bakın sonrası daha zor olur ...

Bence zaman zaman olabiliyor böyle şeyler evliliklerde . Ama yine de arayı soğutmamaya bakın sonrası daha zor olur ...
İns dediğiniz gibidir.kendimi motive etmeye çalışıyorum ama eşime karşı heyecan duygum kalmadı hiç.birde çocuk olsa naparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…