• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı soğukluk! ! !

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
İyi akşamlar hanımlar öncelikle hepinize iyi pazarlar geçirmenizi diliyorum. Konumu okuyup da yorum yapan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...

Benim konum şu ki eşime karşı hissizlestim sanki. Bi arkadaşım evlilikde dönem dönem oluyor böyle şeyler diyo. Adamın her yaptığı suç gözümde.. ufak bebeğim var kendime hiç zamn ayiramiyorum. Erken kalksam kalkamiyorum çünkü bebeğim gece çok uyanıyor zaten ev işi o bu derken 12 falan oluyo yatmam çok bunaldim... Şu aralar eşim çok gözüme batmaya başladı 5 dakika kızımızi seviyor sonra hadi bakalım git anneye... Kızım da kuçoktan inmiyr zaten yani 7/24 kucakta desem yeridir...

Ne bilim yaa karışık duygular içindeyim. Umarım sağlam onerileriniz vardır...

İyi Akşamlar tekrardan hoscaklin...

Hormonlardandır yeni doğum yapmış kişilerde oluyor sanki eğer şikayetiniz varsa dile getirin

Belli ki çok yorulmuşsunuz ve bunalmışsınız. Bu bitik zamanlarda da eşiniz yardımcı olmuyorsa tabiki soğursunuz. Kendinizi bu kadar perişan etmeyin, zorla da olsa bebekle babayı başbaşa bırakın. Gerekirse 1saat babasına bırakıp kuaföre vs gidin, işlerinizi halledin. Kendinize nefes alacağanız zamanlar yaratmanız gerekiyor.

Seni anlıyorum öküzle evli olmak çok zor. Benim öküz İşten yeni eve geldi. Napıyorsun nasılsın dedikten sonra hemen yarın annemlere gidelim oldu. Daha Çarşamba günü sabahtan gidip gece 12 ye kadar ordaydım. Bişi desem sen annemleri sevmiyorsun olur.

İyi akşamlar hanımlar öncelikle hepinize iyi pazarlar geçirmenizi diliyorum. Konumu okuyup da yorum yapan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...

Benim konum şu ki eşime karşı hissizlestim sanki. Bi arkadaşım evlilikde dönem dönem oluyor böyle şeyler diyo. Adamın her yaptığı suç gözümde.. ufak bebeğim var kendime hiç zamn ayiramiyorum. Erken kalksam kalkamiyorum çünkü bebeğim gece çok uyanıyor zaten ev işi o bu derken 12 falan oluyo yatmam çok bunaldim... Şu aralar eşim çok gözüme batmaya başladı 5 dakika kızımızi seviyor sonra hadi bakalım git anneye... Kızım da kuçoktan inmiyr zaten yani 7/24 kucakta desem yeridir...

Ne bilim yaa karışık duygular içindeyim. Umarım sağlam onerileriniz vardır...

İyi Akşamlar tekrardan hoscaklin...
siz bunaldıkca eşinize giciklanmisiniz bende de olmustu:) biraz kendinizi simartin buna ihtiyacınız var çocuk gerçekten çok yoruyor yipratiyoe.hele o gece uyanmaları depresif yapıyor insani

Seni anlıyorum öküzle evli olmak çok zor. Benim öküz İşten yeni eve geldi. Napıyorsun nasılsın dedikten sonra hemen yarın annemlere gidelim oldu. Daha Çarşamba günü sabahtan gidip gece 12 ye kadar ordaydım. Bişi desem sen annemleri sevmiyorsun olur.
Benim ki de hiç gitmiyor anasına benim zorlamamla anck

5Ay sonra evliligimde 3. Yilimiz bitecek :-) 1 yilda flort donemi, nisanlilik donemi. Etti 4 yil. 22 aylik oglum var. Ne hamileyken ne lohusayken hic sogumadim aksine her gecen gun buyuyen bir ask var icimde . Rabbim hep boyle daim eder insallah. O yuzden sana yardimci olamam canim. Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..

5Ay sonra evliligimde 3. Yilimiz bitecek :-) 1 yilda flort donemi, nisanlilik donemi. Etti 4 yil. 22 aylik oglum var. Ne hamileyken ne lohusayken hic sogumadim aksine her gecen gun buyuyen bir ask var icimde . Rabbim hep boyle daim eder insallah. O yuzden sana yardimci olamam canim. Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..
Bence sadece alttaki cümleyi yazsanız yeterdi.
Ballandıra ballandıra anlatmak biraz nispet gibi olmuyor mu?

Valla böyle dengesiz insanlar yüzünden insan derdini açmaya çekiniyor yemin ederim.biri boşan yazar biri ballandıra ballandıra anlatır bide ay şekerim sana ne tavsiye versem ki bilemedim hiçte böyle dertlerim olmadı diye abuk subuk şeyler yazar.konu sahibi arkadaşım hepimiz dönem dönem böyle duygulara kapılıyoruz.evlilikte olur öyle şeyler.bebek daha küçük düzeni oturmamış.bebeği bırakabileceğin bi yer varsa eşinle beraber bi yerlere gidin sohbet edin.birde cinsellik önemli.sıklaştırmanızı tavsiye ederim.

Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..

Sadece bu kısmı okusak daha iyiydi fakat bu da yalandan iliştirilmiş bir tavsiye. Hatta cümleyi yazmaya tahammül edememiş harfler git gide kaybolmuş

:) Ah ah kadınlar pek severler hemcinslerinin mutsuzluğuna tuz biber ekelemeyi :)
Nispet yapmak mi?
Hic aklimin ucuna bile gelmezdi.
Hem ben ortada bi mutsuzluk goremedim sadece sogukluk var yazmis.
Valla hi nerden ne cikartiyorsunuz hanimlar uzdunuz beni.
konu sahibi kirildiysan eger kusura bkma.

Nispet yapmak mi?
Hic aklimin ucuna bile gelmezdi.
Hem ben ortada bi mutsuzluk goremedim sadece sogukluk var yazmis.
Valla hi nerden ne cikartiyorsunuz hanimlar uzdunuz beni.
konu sahibi kirildiysan eger kusura bkma.
Yok canım Estağfurullah hep mutlu olun tabi ki... ben eşimi sevmiyor değilim soğukluk var sadece benim tarafımdan

Back
X