- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhakkak ayri alanlar ayri zevkler olabilir ama yataga beraber girmeyi sarilarak birlikte uyumayi cok onemsiyorum... bana gore evlilikte bu cok onemli ayri ayri uyuyacaksak yataga birlikte girmeyecek kadar herkes ozgur takilacaksa ne anladim o birliktelikten... tabi bunca yorumlara bakarak bende rahat birakmayi dusunuyorum artik en azindan tartisma konusu yapmayacagim cikarimlarim bu yondeEvli de olsa, bekar da olsa evi insanın rahat ettiği yerdir
Evlendik diye illa yatakta beraber uyuyacağız kuralı bana anlamlı gelmiyor
Ben yatağımdan başka yerde uyuyamam alışkanlığım yok ama eşim sever televizyon karşısında uyumayı
Bir kere bana sünger yatak alır mısın dedi, hayırdır dedim, şu koltuğun üzerine bir sünger yatak olsa çok rahat yatıcam dedi, ikiletmedim aldım bir sünger yatak, şimdi canı ister yatak odasında uyur, canı ister salonda sünger yatağında uyur, önemli olan rahat etmesi, dinlenmesi. Bu kadar sorun edecek bir durum yok bence, insanlar illa birlikte uyuyacak diye bir kural olmamalı
Canim belki isten cok yorgun geldigi icin uyuyordur bir de uykusu da agirsa kaldirmak kolay olmuyor anliyorum bendede var o modelden bitaneevet... konu acip acmamakta cok kararsiz kaldim fakat disaridan birilerinin fikirlerine de cok ihtiyacim oldugunu dusundum.. esimle surekli tekrarlayan tartismamiza neden olan konu su: birlikte oturup tv izledigimizde esim surekli uyuyup kaliyor ben de tek basima kaliyorum eger benim de gercekten cok uykum varsa hadi askim diye yalvar yakar yataga gidelim uyuyalim ben de uyuycam derim ya da uykum cok da yoksa ses cikarmam yataga gidecekken cagiririm... bu arada anlattigim kadar basit olmuyor tabi dil dokuyorum o koltuktan kaldirmak icin.. hayatta sevmem yataga tek girmeyi bunu cok iyi bilir...
Bir kac gecedir yine boyle hadi yerimize gecelim diyorum sen git ben gelirim diyor biliyorum kalkamaz pesimden tekrar derin uykuda.. 3. aksam yine bana sen git yat gelirim dedi tabi yanima gece 3 te geldi sokuluyo sirnasiyo sarilip uyuma derdinde ben de sartteller atik yalniz yattigim icin ve basladim soylenmeye neden ben bu yataga yalniz giriyorum neden sesledigimde kalkip beraber girmiyoruz diye... hos mu oluyor sen koltukta bense yataga yalniz geliyorum diye.. ne diyim ben sana?diye hakliymis gibi uste cikiyor.. bise soyle aciklama yap diyorum susuyor onun suskunlugu cileden cikariyor beni ve aldim bende yastigimi bu saate kadar ben yalniz yattim simdi de sen yalniz uyu dedim ne var bu koltukta ayriliyosun bakim dedim ve salona gectim... 1 saat hile yatamadim orda tekrar yatagima girdim sirnastim beni itiyo optum ayri yatamadim yine ben geldim dedim sarildikca kollarimi itti canim da acidi biraktim bende dondum kicimi yattim....(o da yatak ayirmaya cok kizar)
farkindayim kisa tutmaya calistim ama olmadi ...sabah da ise giderken yola koydum yarim bakti opmedi... eve geldi aksam gayet havasi yerinde beyimizin bu defa ben de inat ettim ve surduruyorum gayet sogugum peki benim yanlisim ne burda? lutfen soyleyin haksiz ben miyim?