Eşime kırgınım

Kardeşim gözünü seveyim adam merhametli vicdanlı ahlaklı karakterliyse bunlara takılma sevgi dili başka demekki adamın. Burdaki konuları görmüyormusun ortada adam kalmadı. Boşanıyoruz topluca. Lütfen böyle ufak tefek şeyler yüzünden huzurunu kaçırmayın. Mutlaka ihtiyacınızdır bu şekilde ilgi görmek ama teşvik edin. 5 sevgi dili kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Haklısınız. Zaten burada yazılanları okuyunca surat asmayı bıraktım

Benim eşimde özel günlere asla önem vermez. İlk evlendiğimizde çok sorun yapıyordum sonra bende saldım. Bu sene onca yıl sonra ilk defa 14 şubatta hediye almış. Ben şuna kanaat getirdim erkekler kadınlar gibi ince düşünemiyor. O yüzden de önem vermiyor.
Ben de saldım ama böyle de çok boş geliyor
Sanki kırk yıllık evlilikler gibi

Zaten ben de yapmasam çok sıkıcı olacak ilişkimiz. Hayır yani kendisi de görüyor nasıl olumlu etki ettiğini böyle şeylerin (ben yapınca) ne var kendi de arada yapsa :)
Çok güzel olur da ama maalesef hiçbir şey dört dörtlük olmuyor. 🤷‍♀️
Belki senin yapmanla o da alışır ve yapmaya başlar.

Aynen böyle bir şey ayrılık sebebi olamaz :) ben de o düşünsün istiyorum yoksa şunu al deyip aldırılır ama anlamı yok :)
Aynen. O yüzden olduğu gibi kabullen boşver. Tek derdimiz bu olsun amaan💃

Merhaba arkadaşlar yine ben
Öncelikle eşimi anlatayım: bu bahsedeceğim konu dısında çok iyi bir eş ve çok iyi bir insan. Ev hanımı olmama ragmen hem çalışır hem de her işimde bana yardımcı olur. Bebek bakımı, temizlik vs. Dogumda hastanede yaptıgım zamanda tuvalete giderken bile annem degil ondan yardım aldım. Hayatta güvendiğim tek insan eşimdir.
Ancak kadın ruhundan hiç anlamıyor. Bir yıllık evliyiz. Evlilik öncesi de dahil bir kez olsun hiçbir özel günümü, günümüzü kutlamadı. Özel günleri geçtim beni mutlu etmek için bir kez olsun güzel bir sürpriz, bana özel bir hediye veya beni mutlu etmek için bu tarz hiçbir şey yapmadı. Tek bildigi eğer kırgınsam baktı uzuyor sırf görev gibi gidip bir gül alır. Oysa ben onun özel günlerini kutladım, hayatta kendini bitkin hissettiği zamanlarda onu motive etmek için çok güzel sürprizler hazırladım.
Şimdi diyeceksiniz karşılık mı bekliyorsun,hayır. Sadece şöyle düşünüyorum, bence ilişkilerde bu tarz şeyler gerekli. Yani ihtiyaç. En önemlisi de ilişkiye canlılık veriyor. Diğer türlüsü dümdüz ve heyecansız bence.
En son dpgum hediyesi alır diye düşündüm veya bir incelik düşünür. Ama onu da yapmadı. Hatta bir ortamda konusu açıldı ve orada öyle bir konuştu ki sandım ki bu kez atlamaz bunu. Ama yapmadı. Bugun dogum üzerinden on beş gün geçti, konuyu açtım. Pişkin pişkin daha kendime gelemedim ki hediye alayım dedi. Sanki o lohusa. Ben de bu saatten sonra ondan doğum da dahil hiçbir konuda sürpriz, hediye vs asla istemedigimi söyledim. Çok üzgünüm ve hala gözlerim dolu dolu
Her türlü süprizi yapar düşünür eder ama ailevi yada gönlümü kıran hiç bir konuda yanımda olmadı. Saçlarım beyazladı, haşimato hastalığına yakalandım,kalbim delik. Psikolojim bozuldu. 23 yaşındayım bir çocuğum var ve dışardaki herkes iyiyiz sanıyor neden? Süpriz yapıyor diye.

Valla eşim de öyle aman aman özel gün meraklısı değil.
Ben de öyle.
2 martta doğum günüm vardı. Pasta almış ben çocuğu uyuturken hazırlamış mumları falan salona geçince geldi bir anda iyiki doğdun fakan dedi valla insan bi havaya giriyor cidden.
Ben de ona yapıyorum supriz doğum günlerinde.
Bu kadar.
Ama her işime yardım eder hasta olsam doktor diktor gezdirir benden çok o üzülür.
Ben de aynı şekilde.
Hatta tek kavgamız fazla kahve içiyor oluşum kansızlık oluyor diye. Ben de ona kızarım çok et yiyor diye kanser yapacak diye.
Bence bunlar daha kıymetli.
Ya benim kv ve kp tipik bir eski çift. Supriz falan yok tabi. 40 senedir evliler ben böyle birbirine bakma görmedim. Sorsan bilmezler ne zaman evlendiler vs.
Bir kere köyden kv hastaneye götürmek için aldık kp bir baktı giderken gözlerinde görüyorsun o sevgiyi.
Çok hoşuma gidiyor o bakışları.
Ben bunu daha çok seviyorum.
İşte bizim de o kp,kv gibi durumlar ama insan arada özel hissetmek istiyor:) ben de arada havaya girmek istiyorum

Her türlü süprizi yapar düşünür eder ama ailevi yada gönlümü kıran hiç bir konuda yanımda olmadı. Saçlarım beyazladı, haşimato hastalığına yakalandım,kalbim delik. Psikolojim bozuldu. 23 yaşındayım bir çocuğum var ve dışardaki herkes iyiyiz sanıyor neden? Süpriz yapıyor diye.
Sizin adınıza üzüldüm, çok geçmiş olsun... İşte öyle biri de olmasın ama sürpriz de yapsın :)

Olmayınca olmuyooor. Benimki de asla kendiliğinden bsy almaz. Sürprizin s sini görmüşdegilim 10 yıldır. Dogum günümharici hicbir özel günde hediye almaz. Kapitalizmin oyunu olarak görür :D hatta bir dogum günümde hesabıma para atmisligi bile var sen kendine alırsın hediye diye :D

Back
X