Eşime kırgınlığım

Iyide demek ki ona karşı iyilermiş.Hem kötü olsa bile sizi hamile halinizle üzmemek için kısaca iyi deyip geçmiştir belki.Bu kadar alıngan olmaya ne gerek var.Minicik konuları büyütüp dert ediyorsunuz anlamıyorum

Hormonların dolayısıyla hassassın. Eşin de senin pozisyonunda olduğu için içini rahatlatmak için öyle demiş olabilir. Iyi düşünmeye çalış gerilme...

Gerçekten çok sinir bozucu..
Ama bence bu yüzden sorun çıkarmayın.
Bebeğinize odaklanın..
Ondan kıymetli bişey yok..

Bence sizin hormonlar tavan yapmis, kimse kimseyi sevmek yada sevmemek zorunda değil. Bu kadar abartıp kırılacak bise yok bence ..

Benim de şu an okulda yüzlerini dahi görmek istemedigim ve iletişimi kestigim birkac öğretmen var esimle aynı yerde görev yapıyoruz, öğretmenler odasında ben başka arkadaşlarla muhabbet ederken eşimin onlarla sohbet ettiği zamanlar oluyor hiç de bir şey düşünmüyorum çünkü sorunum beni bağlar, eşime karşı bir yanlışları yok, sadece biz birbirimizden haz etmiyoruz olabiliyor yani takmayın

Iyide demek ki ona karşı iyilermiş.Hem kötü olsa bile sizi hamile halinizle üzmemek için kısaca iyi deyip geçmiştir belki.Bu kadar alıngan olmaya ne gerek var.Minicik konuları büyütüp dert ediyorsunuz anlamıyorum

Ona karşı iyiler muhtemelen. Eşimin bana yapılanları hemen unutması üzdü beni. Aralarının kötü olduğunu söylese de benim yüzümden insanlarla arası bozuldu, huzuru kaçtı diye üzülürdüm. Psikolojik olarak biraz hassasım sanırım..

Kötü hissedecek bi şey yok ki sizinle anlaşamaz onunla anlaşır. Ahh bu hamilelik :))

Ona karşı iyiler muhtemelen. Eşimin bana yapılanları hemen unutması üzdü beni. Aralarının kötü olduğunu söylese de benim yüzümden insanlarla arası bozuldu, huzuru kaçtı diye üzülürdüm. Psikolojik olarak biraz hassasım sanırım..
Is hayatını özel meseleniz haline getirip hayatınızın önemli bir sorunuymuş gibi düşünürseniz daha çok üzülürsünüz.
Siz onlarla sorun yaşadınız diye esinizde bunu devam ettiremezdi.Gecmisi geçmişte bırakmak lazım

Kızlar ben yakın zamanda gebelik için izne ayrıldım. Gebelik dönemimde iş yerindeki bir kaç bekar bayan arkadaştan belirgin mobing gördüm. İş yerinde çok huzursuz ve mutsuz zamanlar geçirdim bu sebeple de. Eşim de aynı iş yerinde farklı bir birimdeydi o zamanlar. Olayları hep ona anlatırdım ve bana hak verirdi. Onun da o kişilerle arası iyi değildi. Şimdi ben izindeyim. Eşim de bizim birime geçti. Dün konuşurken ortam nasıl filan diye sordum. İyi sorun yok filan dedi. Tek tek şunla aran nasıl bunla nasıl diye sorunca da bana mobing uygulayanlardan birisiyle alakalı olarak o da iyi birisi filan dedi. Eşime bir şey demedim ama içime oturdu. Ya sırf gebe olduğum, onun bebeğini taşıdığım için bana iş yıkmaya çalışan, benimle doğru düzgün iletişim kurmayıp beni dışlamaya çalışan, gebe halimle beni üzen kişilerden biri aslında iyiymiş benim haberim yokmuş.
Bir yandan da diyorum ben huzursuz zamanlar geçirdim ama eşimin kafası rahat olsun, insanlarla sorun yaşamaması daha iyi. Yine de içime oturdu işte...
Siz yerimde olsanız nasıl hissederdiniz? Ne yapardınız?
bazı kadınlar, karıya ayrı, eşine ayrı davranırlar...

Genelde bu durum öyledir etrafınızdaki bir kadın sizi sevmez ama eşi çok iyi biridir sen kötüsündür boşverin huzursuz olmasından iyidir

Back
X