bi arkadaşım boşanmak istiyor kocasından ama adam sürekli tehtit ediyor
seni öldürürm bi kızları var5 yaşında
kocası diyo kızı alırım sana göstermem mahkeme bana verir çocuğu senin işin yok paran yok diyo
acaba bu mümkünmü çocuk kimde kalır arkadaşımda çok düşkün kızına sırf bu yüzden bişey demiyor bi akıl verin
bi arkadaşım boşanmak istiyor kocasından ama adam sürekli tehtit ediyor
seni öldürürm bi kızları var5 yaşında
kocası diyo kızı alırım sana göstermem mahkeme bana verir çocuğu senin işin yok paran yok diyo
acaba bu mümkünmü çocuk kimde kalır arkadaşımda çok düşkün kızına sırf bu yüzden bişey demiyor bi akıl verin
adamın tehditlerini bir şekilde kayıt altına alsın kanıt sunsun somut. o olmasa bile mahkemede tehdit edildiğini mutlaka söylesin. koruma talep etsin çünkü daha boşanmadan öldürürüm tehditlerine başlamış adam.
işi ve parasının olmaması bir şeyi değiştirmez çünkü zaten adam nafaka verecek kızın masraflarını karşılamak ZORUNDA çocuk ister onda ister annede olsun. zaten genelde annede akli bir bozukluk ya da uyuşturucu, alkol bağımlılığı falan yoksa anneye veriyorlar velayeti.
ya zaten sigara bile içmez arkadaşım
kendisi ünv okuyor kocası lise terk
maçta kavgalara karışmış diye bir yıldır mahkemelik
işi var gitmez kaçkere atıldı işten bende diyorum kesin sana verir mehkeme yok diyo avukat tutup yalancı şahit getirecekmiş kızımı alırsa naparım
sağolun yardımlarınız için annede kalması için akli dengesi bağımlılık olma koşollarını bilmiyodun
ya zaten sigara bile içmez arkadaşım
kendisi ünv okuyor kocası lise terk
maçta kavgalara karışmış diye bir yıldır mahkemelik
işi var gitmez kaçkere atıldı işten bende diyorum kesin sana verir mehkeme yok diyo avukat tutup yalancı şahit getirecekmiş kızımı alırsa naparım
sağolun yardımlarınız için annede kalması için akli dengesi bağımlılık olma koşollarını bilmiyodun
rica ederim.
baba avcunu yalar o zaman ben söyleyeyim. arkadaşınız yalancı şahitlik konusunu bence bir daha düşünsün haklıyken haksız duruma düşmesin sonra. iyi şanslar.
hırsızlık için girdiğine dair bir delil olmadığı için ilk mahkemede olay biter. alkollü olduğundan dolayı bahçeye girdiğide zabıtta yazıyordur. adama birisi akıl vermiştir oda mahkemeye vermiştir. korkmayın ama bir avukata gidin zaten o gerisini halleder üzülmeyin. eşin de biraz düzeyli içsin öyle yolunu sapıtacak kadar içmesin buda ona ders olur