Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çalışmak için izin almaya gerek mi var ? Zaten aranızda okadar bile iletişim yok anladığım kadarıyla kopar ipleri gitsin kendine eziyet.Yazsam okumaz yırtabilir diyorsun böyle bir adama yazsan değer mi?
ben günlük yaziyordum hemde ağlayarak yazdığım bi günlük...
sora yatmişim eşim günlüğümü buldu.. okudu..
oda cvp yazmişti günlüğüme..
bende okudum şok olmuşum..
benim eşim benim ne yaziklarimi merak eder..
ama eğer eşim mektubu yırtıp atabiliyosa defalarca ayni şey yazin..
heryere koyun..
okumasa atarsa yine yazin pes etmeyin..
sonunda dayanamiycak okuycaktir..:)
ama güzel şeyler yazin.. o zaman eşin anliycaktir.
Günaydın arkadaşlar...
Ben esime icimdekileri anlatan bi mektup yazmak istiyorum çünkü artık kavgadan bıktım oturup sorunlarımızı konusamiyoruzda..acaba mektup yazsam mi diye düşündüm gerçi okuyacagindan da emin değilim yada okusa bile yırtıp atabilit veya okumadan atabilir tuhaf bi karaktere sahip esim...planim yazıp akşam yatak odasına bırakmak üstünü değiştirirken görür okur belki diye umut ediyrm...sizce olmaz mi çünkü karşılıklı konusamiyrz.mantiklimi sizce ve okumasını nasıl saglarim
Ben esime olumsuz yonde cok mektup yazmisimdir. Derdimi anlatamadigimi dusundugumde aklima geldigi gibi yazdim da yazdim, sonra da eline tutusturdum ve yanimda okumasini sagladim. Sonra da oturduk konustuk her seferinde. Yazili olarak eline vermek baya ise yariyor cunku insan kavga aninda her seyi hatirlayamayabiliyor ne yazik ki...
Ben esime olumsuz yonde cok mektup yazmisimdir. Derdimi anlatamadigimi dusundugumde aklima geldigi gibi yazdim da yazdim, sonra da eline tutusturdum ve yanimda okumasini sagladim. Sonra da oturduk konustuk her seferinde. Yazili olarak eline vermek baya ise yariyor cunku insan kavga aninda her seyi hatirlayamayabiliyor ne yazik ki...
Cok sukur son zamanlarda hic olmadigimiz kadar iyiyiz ki kendisi de soyler bunu. Ama sabir ve caba lazim. Evliligin oturmasi cok onemli ki hemen de oturmuyor. Bu yuzden uzmanlar ilk bes yilin cok onemli oldugunu soyluyor ya zaten...
Cok sukur son zamanlarda hic olmadigimiz kadar iyiyiz ki kendisi de soyler bunu. Ama sabir ve caba lazim. Evliligin oturmasi cok onemli ki hemen de oturmuyor. Bu yuzden uzmanlar ilk bes yilin cok onemli oldugunu soyluyor ya zaten...
Yazarken suclayici tavirlarda bulunmamaya daha cok kendi dilinizden yazmaya (ben syle hissediyorum ben boyle hissediyorum gibi) ozen gosterirseniz iyivolur diye dusunuyorum
Yazarken suclayici tavirlarda bulunmamaya daha cok kendi dilinizden yazmaya (ben syle hissediyorum ben boyle hissediyorum gibi) ozen gosterirseniz iyivolur diye dusunuyorum