- 25 Haziran 2014
- 798
- 629
- 303
Selam kızlar bişey danışmak istiyorum size, görümcem birisiyle görüşüyor ve eşim onun memleketinden dolayı daha önce olumsuz düşündüğünü söylemişti ve ben sinir olmuştum baya tartışmıştık. Sonra kv eşim olumsuz düşündüğü için görüştürmek istemedi, şimdi görümcem içinin çok ısındığını tekrar görüştüğünü söyledi ama telefonla görüşüyor sadece. Benden eşimi ikna etmemi istiyor, ben zaten eşimin kardeşine bu kadar karışmasını istemiyorum baya tartışmalarımız oldu orası çok karışık ama şimdi eşime nasıl söylemem lazım bunu ya kısmeti bu kişiyse engel olmamak gerek sonuçta, benim buluşmaya gitmeme çok karşıydı ama en azından ben gidip çocuğun nasıl biri olduğunu anlamak da istiyorum, bi akıl verir misiniz?
NOT: görümcem çok çirkeftir yıllarca arkamdan yapmadığı iftira kalmadı eşime kv kp e, sülalesinde herkese beni kötüledi çok kıskançlığı vardı bana karşı eşimde hepsini bilir ve benim yanımdadır bu konuda, yeni yeni düzeldi gibi, ben de artık evlensin de fitneliği bizden biraz uzak olsun istiyorum
NOT: görümcem çok çirkeftir yıllarca arkamdan yapmadığı iftira kalmadı eşime kv kp e, sülalesinde herkese beni kötüledi çok kıskançlığı vardı bana karşı eşimde hepsini bilir ve benim yanımdadır bu konuda, yeni yeni düzeldi gibi, ben de artık evlensin de fitneliği bizden biraz uzak olsun istiyorum