- Konu Sahibi Akuamarin10
merhaba kızlar eşimle çöplerini atmadığı için parazit yapmamam konusunda,kül tablasına kafama fırlatma muhabbetinden dolayı soğuguz hala..tabi tek mesele bu değil birikmişlikler de var biz hep böyle kavga eder bir hafta küseriz ikimizde konuşmayız mecbur kalmadıkça suç bende olduğunda özür dilerim ama ondaysa yinede beni hakslıyken haksız durumuna sokmasından çok yoruldum artık..çok inattır kendi asla özür dilemez hatasını kabul etmez..etse bile erkekliğe b.k sürdürmez anlayacağınız burnu düşse yerden almaz derlerya ...herneyse ben artık çok sıkıldım bu küsüp barışıp bir neticeye varılamayan sorunlardan çözmek için konuşmayada yanaşmaz o sustukça daha da sinirlerim bozuluyor oturalım çözelim herkes eteğindek taşları döksün istiyorum yok! anca kapatır kapıyı boynunu büker küser karı gibi ezik ezik kendini acındırı.r. en sinir bozucu erkek modeli. ne yapsamda bir ders versem bilmiyorum ne yapsam da kıymetimi anlasa..azcık burnu sürtse hatalı davrandığını görse ilgisiz ve soğuk olduğunu farketse..bu arada ailemden farklı bir ildeyim. 4 senelik evliyim.2 yşında oğlum var..fikirlerinizi bekliyorum