• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime nasıl bir ders versem?

anca kapatır kapıyı boynunu büker küser karı gibi ezik ezik kendini acındırı.r. en sinir bozucu erkek modeli.
Karı gibi ezik ezik nasıl oluyor bir açar mısınız?Ayrıca karı ne demektir?Bir kadının, bu kadar cinsiyetçi ve kadını aşağılayan cümleyi nasıl kurabildiğini hep merak etmişimdir?
Size şiddet uygulamakla tehdit eden adamın size saygısı yok belli.O adamın alması gereken dersi yıllar önce ailesi vermeliydi. Kadına nasıl davranılır,şiddetin her türünün yanlış hatta suç olduğunu ,evlilikte taraflara eş denildiğini yani eşit bireyler olduğunuz vs daha bir sürü konuda. Ailenin vermediğini dersi sizden alsa kaç yazar?

Dediginiz huydaki biri iyi davranıldıkça daha da tepenize çıkar. Onun gözünde ulaşılmaz biri olmanız lazım birazcık. bunu da onu görmezden gelin az konuşun ama surat da asmayın.yani aslında t istediği gibi az dirdir eden lafa karismayan biri olun. ama bunları yaparken de onsuz bir duzen yaratın kendinize. arkadaşlarınızla çıkın bazen haber vermeyin merak etsin nerdesiniz diye.yani o fark etmeden ilgisini çekin. mesela neden yokken evde sürekli bakımlı olun huylansin.demek istedigim istedigi gbi mesafeli olun ama dikkatini de çekmiş olun bunlari yaparken.

Bir insana verilecek en buyuk ceza umursamamakmis. Bu insani icten ice mahvedermis. Insanin dogasina aykiriymis umursanmamak.

kendisinden "karı gibi" tabiriyle bahseden eşin ne kadar kıymetini bilirse o kadar bilir işte... allah aşkına küçültmeyin kendinizi bir de oğlum var diyosunuz her yerde bas bas bağırıyoruz eşitiz eşitiz diye işinize gelmeyince karı gibi kız gibi nerde kaldı eşitlik! "kız gibi yap ne yaparsan" sloganları da mı işe yaramadı bu millete anlamadım ki

1 hafta evli bir çiftin konuşmaması hiç doğru değil ben eşimle tartıştığımda 1 saat küstüğümüz olmamıştır, sevgi ve saygıda büyük problemler var ilişkinizde üzgünüm

Bu lafa bir tek ben mi takildim acaba :KK20:
Okurken beni de çok rahatsız etti, ama benden önce yazmışsınız.
neye takıldınız anlamadım.. "karı gibi " biraz kaba bi tabir oldu yoksa "ezik" lafına mı yani kadınlar ezik gibi algıladıysanız öyle değil tabikide arada virgül olmadığı için öyle algıladınız sanırım
'karı gibi' kaba değil yanlış bir tabir. Kadınları aşağılayan bir kalıp, evet malesef kalıplaşmış, ama bir kadın olarak başta bizim bu tabirleri kullanmamayı ve kullandırtmamayı öğrenmemiz gerek.

karı gibi ezik ezik kendini acındırır demişssiniz siz önce kendinize saygı duymayı ögrenin sonra kocanız düzelir zaten.Ayrıca bir kadının böyle bir tabir kullanmaı çok acı

arkadaşlar ben ne diyorum siz ne diyorsunuz neden öyle yazdığımı açıkladımkelimeler neden bu kadar takılıyorsunuz herbirinizin egosunu tatmin etmek zorundamıyım biriniz bir erkek görünce karı kılıklı demezmisiniz bunun nesi tuhaf...hepiniz bir olup üzerime mi geliyorsunuz anlamadım cümlelere takılıp kalmışsınız üstüne birde burda bana yardımcı olacaksınız burda derdi olan insanlar sizleri yakın görüp derdini açıyor sizin yaptığınıza bakın kusur aramak,cümlelerde açık aramak asıl sizin yaptığınız ayıp..konumu kapatıyorum yardımcı olmak adına fikir veren arkadaşlara gönülden teşekkürler onlar beni anladı....

Adam kafanıza kül tablası fırlatmış doğru mu anladım???!??
Siz bu yüzden ölebilirdiniz, felçli kalabilirdiniz farkında mısınız????!!!!???

Karı gibi ezik ezik nasıl oluyor bir açar mısınız?Ayrıca karı ne demektir?Bir kadının, bu kadar cinsiyetçi ve kadını aşağılayan cümleyi nasıl kurabildiğini hep merak etmişimdir?
Size şiddet uygulamakla tehdit eden adamın size saygısı yok belli.O adamın alması gereken dersi yıllar önce ailesi vermeliydi. Kadına nasıl davranılır,şiddetin her türünün yanlış hatta suç olduğunu ,evlilikte taraflara eş denildiğini yani eşit bireyler olduğunuz vs daha bir sürü konuda. Ailenin vermediğini dersi sizden alsa kaç yazar?

karı gibi ezik ezik demedim aslında neden öyle diyeyim kadınlar ezikmi asla!bu konuda hepinizden daha feminisim emin olun.. arada virgül kullanmam gerekiyordu atlamışım "eşim kadın gibi küsüyor (hani bizler daha çok küser kırılırız ya o bakımdan) boynunu büküyor dicem kadınlar öylemi yapıyor diceksiniz şimdide sizdeki önyargılar...cümlelere takılıp kendinize pay biçiyorsunuz oysa ben burda müşkülümü anlatıyorum neyse kızgınlıkla yazılan cümlemi izah etmekten yoruldum..teşkler yinede yorumunuza..

arkadaşlar ben ne diyorum siz ne diyorsunuz neden öyle yazdığımı açıkladımkelimeler neden bu kadar takılıyorsunuz herbirinizin egosunu tatmin etmek zorundamıyım biriniz bir erkek görünce karı kılıklı demezmisiniz bunun nesi tuhaf...hepiniz bir olup üzerime mi geliyorsunuz anlamadım cümlelere takılıp kalmışsınız üstüne birde burda bana yardımcı olacaksınız burda derdi olan insanlar sizleri yakın görüp derdini açıyor sizin yaptığınıza bakın kusur aramak,cümlelerde açık aramak asıl sizin yaptığınız ayıp..konumu kapatıyorum yardımcı olmak adına fikir veren arkadaşlara gönülden teşekkürler onlar beni anladı....
Sizi yargılamıyoruz bu bize düşmez ama kadınlar olarak önce biz kendimize saygı duymalıyız ki karşı tarafta bunu hissetsin saygı duysun hoş şeyler yaşamıyorsunuz belli küllük fırlatmalar küsmeler yorulmuşsunuz ama karı gibi demeniz çok sert geldi.

Sizi yargılamıyoruz bu bize düşmez ama kadınlar olarak önce biz kendimize saygı duymalıyız ki karşı tarafta bunu hissetsin saygı duysun hoş şeyler yaşamıyorsunuz belli küllük fırlatmalar küsmeler yorulmuşsunuz ama karı gibi demeniz çok sert geldi.
illa kadindada suc bulacaksnz yani .. evet kari gibi ne var bnda oda küsmesn ozaman herseye adam gbi davransn .. herseye kusen erkek cok itici basinzda yoksa bilemezsnz !

illa kadindada suc bulacaksnz yani .. evet kari gibi ne var bnda oda küsmesn ozaman herseye adam gbi davransn .. herseye kusen erkek cok itici basinzda yoksa bilemezsnz !
kadına suç bulmuyoruz karı gibi diyerek sizler kendi kendinizi aşağılıyorsunuz.

kadına suç bulmuyoruz karı gibi diyerek sizler kendi kendinizi aşağılıyorsunuz.
evet o yonden bakarsak haklsnz ama kadinlar yaratilis olarak biraz daha alingan dir ve daha cok küserler erkeklerse hep yapici olmalari lazmken bide herseye küsmeleri cok sinirn bozucu oluyo..

Back
X