Eşime nasıl davranmalıyım?

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Selam arkadaşlar. Uzun uzun anlatmak istemiyorum kısaca eşim birkaç gündür benimle konuşmuyordu, ben de bugün patlama noktasına geldim. Normalde arada tartışsak da uzatmayız, en fazla akşama herşeyi unutmuş oluruz. Neyse ben Ailemi aramak istedim izin vermedi. Ben ağladıkça o da yaptığına pişman oldu. Tamam problem ikimizden kaynaklı ama beni yok saymasına katlanamadım. Hamileliğin de etkisiyle kendimi çok üzdüm. Neyse işte, en azından eşim hatasını tamamen olmasa da anlayıp geri vites yaptı. Şimdi mesaj atmış. Canımlı cicimli, akşam beraber yemek yiyelim diye(birkaç gündür yemeklerini dışarda yiyor). Ama ben hala çok sinirliyim. Bir yandan da uzatmak, gergin ortamda bulunmak istemiyorum. Tartışma sebebimİzde fifty fifty oldu için surat asma girişimi ters tepebilir:deli: Sizden telkin bekliyorum, sakinleşmek, duygusallığı üzerimden atmak istiyorum. Çünkü bu stresin, huzursuzluğun bedelini yine ben ödüyorum ama bir yandan da kızgınlığım geçmiyor.:KK12: çok ağlattı beni bugün:KK43:

Selam arkadaşlar. Uzun uzun anlatmak istemiyorum kısaca eşim birkaç gündür benimle konuşmuyordu, ben de bugün patlama noktasına geldim. Normalde arada tartışsak da uzatmayız, en fazla akşama herşeyi unutmuş oluruz. Neyse ben Ailemi aramak istedim izin vermedi. Ben ağladıkça o da yaptığına pişman oldu. Tamam problem ikimizden kaynaklı ama beni yok saymasına katlanamadım. Hamileliğin de etkisiyle kendimi çok üzdüm. Neyse işte, en azından eşim hatasını tamamen olmasa da anlayıp geri vites yaptı. Şimdi mesaj atmış. Canımlı cicimli, akşam beraber yemek yiyelim diye(birkaç gündür yemeklerini dışarda yiyor). Ama ben hala çok sinirliyim. Bir yandan da uzatmak, gergin ortamda bulunmak istemiyorum. Tartışma sebebimİzde fifty fifty oldu için surat asma girişimi ters tepebilir:deli: Sizden telkin bekliyorum, sakinleşmek, duygusallığı üzerimden atmak istiyorum. Çünkü bu stresin, huzursuzluğun bedelini yine ben ödüyorum ama bir yandan da kızgınlığım geçmiyor.:KK12: çok ağlattı beni bugün:KK43:

Ailenizi aramanıza nasıl izin vermedi yahu? Neden izin alıyorsunuz?

Tartışma sebebinizi bilmeden bişey diyemem ama bu konu beni çok rahatsız etti. Yine de kavga etmeden önce derdinizi sakince anlatmayı orta yol bulmayı deneyin diyeyim bari.

Ailenizi aramanıza nasıl izin vermedi yahu? Neden izin alıyorsunuz?

Tartışma sebebinizi bilmeden bişey diyemem ama bu konu beni çok rahatsız etti. Yine de kavga etmeden önce derdinizi sakince anlatmayı orta yol bulmayı deneyin diyeyim bari.
Ben ağlayarak aramaya çalıştığım için. İnsanları boşuna telaşlandıracaksın dedi. Tekefonumu aldı. Doğruya doğru o an aramış olsaydım muhtemelen olay büyümüş, işin içine aileler girmiş olacaktı.
Tartışma konusu da tam hatırlamıyorum bile. Kısaca eşimin yardımcı kadın almak yerine kendi temizlik yapmak istemesi ve yapamamasıyla, sonuç olarak evin daha dağınık ve karmaşık olarak bana geri dönmesiyle, benim de kızıp bağırmamla alakalı.

Aileni aramak için izin mi alıyorsun ? Neden ?

Ben ağlayarak aramaya çalıştığım için. İnsanları boşuna telaşlandıracaksın dedi. Tekefonumu aldı. Doğruya doğru o an aramış olsaydım muhtemelen olay büyümüş, işin içine aileler girmiş olacaktı.
Tartışma konusu da tam hatırlamıyorum bile. Kısaca eşimin yardımcı kadın almak yerine kendi temizlik yapmak istemesi ve yapamamasıyla, sonuç olarak evin daha dağınık ve karmaşık olarak bana geri dönmesiyle, benim de kızıp bağırmamla alakalı.
Hea büyük ihtimalle hamilelikten dolayı duygusalsın patlamışsın uzatma fazla bence o nasılsa sende öyle davran

Hmmm tamam o zaman haklıymış.
Ev işi yüzünden kavga edilir mi yahu? Bırak yapma sen de pis kalsın.
Kadını neden kabul etmiyor?

Hamilelikte olur öyle alınganlıklar :KK48:duygusallıklar kendini de bebeğini de daha fazla strese sokma bence.. akşam yemeğe çıkın düzeltin aranızı..öyle aman aman ciddi bi mesele değilmiş hem tartışma sebebiniz..

Uzatmayin bence, daha fazla stresten hem size hem bebege yazik. Guzelce barisin neyse unutun gecin gitsin.

O xaman burnunu iyice sürt sonrada baris zaten uzatmak istemiyomuşsun ya.

bu stresin gerginligin uzuntunun bedelini bir sizmi oduyorsunuz.karninizdaki minicik masum bebegi unutuyorsunuz.esinizle belki gece sarilip uyuyacaksiniz unutacaksiniz ama bebeginize malesef olumsuz donuyor bunlar.uzmeyin onuda lutfen.

Bence eşiniz sizin duygusal olduğunuzu bilerek ve de ekstraa hamile olduğunuzu bilerek nasıl davranacağını öğrenmeli...
Sizde uzatmayıp tatlıya bağlayın derim.

Belli ki sinirleriniz yıpranmış. Ailenizi aramamaniz lazım tabiki. En doğrusunu yapmış eşiniz.

Bu hamilelik iyi hoşta pek alıngan oluyoruz ya.. gücümüz de yetmiyor hiç bir şeye :KK48: Uzatmak yersiz .
Barışıp keyfinize bakın. :halay:

Sebebini bilmedigim icin bisey diyemicem

Zavallı adamlar ya...Hep bir süründürmek,bir tripler...
Ne yapsın mesaj atmış yemeğe çıkalım demiş.Gelip ayaklarına mı kapansaydı :)
İnşallah yemeğe gitmişsinizdir.

Back
X