Eşime nasıl destek olabilirim hanımlar?

Ölümü kabullenemiyor büyük ihtimalle. Artık ne yapsa da babası gelmeyeceğini hazmedemiyordur... zor, çok zor. Sabredin, cok fazla ilişmeyin ona ama kendinizi de hırpalamayın.

Ne kadar oldu vefat edeli? Ölüm sebebi neydi?
Öyle yapmaya çalışıyorum gel hava alalım açılırsın diyorum elimden başka bişey gelmiyor .
Aniden kaza yaptı daha 3 gün falan oldu

Onun için yapabileceği en güzel şey dua etmek ve babası için bol bol hayır yapmak. Bunları hatırlatın kayınpederinize bol dua edin o da görsün , okuyabiliyorsanız Yasin okuyun vs. onu biraz manevi olarak teselli etmeyi deneyin. Eğer bu konularda bilgisi yoksa o da bocalamasına sebep olabilir
Sürekli anlatıyorum rahatlatmaya çalışıyorum . Okuyorum Yasin olsun başka seyler de ama elimden gelen bu kadar

Öyle yapmaya çalışıyorum gel hava alalım açılırsın diyorum elimden başka bişey gelmiyor .
Aniden kaza yaptı daha 3 gün falan oldu

Ama çok taze daha. Üstelik yaşı da 23...
Cok normal bunlar. Siz esinizi suçlamayın sakın. Yaptığı her şeyi acısına verin, niye böyle yapıyor diye hırpalamayın kendinizi. 3 gün daha olayın şokundan bile çıkamamıstır.

Allah sabır versin

arkadaşlar merhaba

Çok zor günler atlatıyoruz.

Kayınpederim vefat etti .
Çok üzüldüm tabi ama eşimin üzüldüğünü görünce kahroluyorum.

Dikkat ediyorum eşim sadece bana sinirli .
Herseye sinirleniyor . Düşünüyorum nasıl destek olabilirim diye ama benimde doğumuma çok az kaldı duygularım o kadar değişik ki . Eşim böyle kızdıkça çok üzülüyorum. Kim kimi idare edecek şaşırdım İnan’ın . İnsan sevdiğinin yanında olmak istemez mi ? Kaçıyor resmen. her hareketim batar mı batıyor .
Bu işin lohusalığı var, yeni bir hayata bebeğe alışmak var. Aramızın daha kötü olmasından korkuyorum .

Başına gelenler veya fikri olanlar : nasıl atlattınız ?
Nasıl davrandınız . ?

Eşime nasıl destek olabilirim
Bende ogluma 37 hamileyken annemi kaybettim cok zor gunlerdi .Simdi sen destek olmalisin, dogumdan sonra da esin ,ama esinizin alisma suresi babasina duskunse, biraz uzun surebilir. Basiniz sagolsun .Allah rahmet eylesin.

Ay pardon da acılıysa acılı karnı burnunda karısına hönkürmek de ne?
Sıkıysa dışarıdaki adama yapsın yapıştırıverirler yumruğu. Bulmuş mülayım kadını tabi..

Allah rahmet eylesin anne baba acısı zordur da adam gibi yaşasın acısını. Gitsin duvarları yumruklasın hırsını alsın. Ölümü kabullenemeyen bir milletiz işte..

Sessiz sessiz oturun da size sarmasın madem bırakın kendi haline desteği falan boşverin..

Ama çok taze daha. Üstelik yaşı da 23...
Cok normal bunlar. Siz esinizi suçlamayın sakın. Yaptığı her şeyi acısına verin, niye böyle yapıyor diye hırpalamayın kendinizi. 3 gün daha olayın şokundan bile çıkamamıstır.

Allah sabır versin
Amin çok teşekkür ederim başından geçen varsa eşine nasıl destek oldu merak ediyorum

Ne demek tabiki istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Aslında çok da kocaman değil biliyor Musunuz ben ona baba olmayı Hale’n yakıstırmıyorum 23 yaşında.
Belki de bu yüzden bocaladı
Olabilir elbette ama bu ona size kotu davranma hakki vermez. 23 yasinda evleniyorsa kocaman adam demek lazim ;) yoksa benim icin 23 yas universiteyi bitirip askere gitme yasidir.

Ay pardon da acılıysa acılı karnı burnunda karısına hönkürmek de ne?
Sıkıysa dışarıdaki adama yapsın yapıştırıverirler yumruğu. Bulmuş mülayım kadını tabi..

Allah rahmet eylesin anne baba acısı zordur da adam gibi yaşasın acısını. Gitsin duvarları yumruklasın hırsını alsın. Ölümü kabullenemeyen bir milletiz işte..

Sessiz sessiz oturun da size sarmasın madem bırakın kendi haline desteği falan boşverin..
Zaten genellikle sessiz kalıyorum ona bıraktım artık

Eşiniz hem çok büyük bir acı yaşıyor ,hem yakın zamanda baba olacak hemde çok genç ve kafası allak bullak.
Acısı büyük o duyguları yaşarken insan etrafında hiç kimseyi istemiyor.
Bende aynısını yaşadım o anlarda ne eşimi gözüm gördü ne çocuğumu.
Siz sadece ona destek olduğunuzu hissettirin. Herşeye ağlayıp durmayın evet sizinde işiniz zor ama bırakın acısını yaşasın. O daha birçok aşamadan geçecek sebepsiz mutsuzluklar,hiç kimsenin acısını görmeme. Neler neler...benim 2.5 sene oldu daha yeni yeni mantıklı düşünmeye başladım . Çok zor bir durum ama bırakın acısını dibine kadar yaşasın.
Toparlayacak ama buna inan.

Amin çok teşekkür ederim başından geçen varsa eşine nasıl destek oldu merak ediyorum
Bu durumu ben yaşadığım için.Eşim ben o gün kendimi kaybedip ağlarken eşimde benimle hıçkırıklara boğuldu.Ama o an yanımda kimseyi istemedim.Kapıyı kapatıp tek başıma ağladım. Kalabalığa tahammülüm yoktu.
Daha yeni gördüm çok yeni 3 gün olmuş.Şu an eşin ćok acı çekiyor. Sen elinden geldiğince metanetli ol onun yanında sızlanma. Onun tek istediği budur

arkadaşlar merhaba

Çok zor günler atlatıyoruz.

Kayınpederim vefat etti .
Çok üzüldüm tabi ama eşimin üzüldüğünü görünce kahroluyorum.

Dikkat ediyorum eşim sadece bana sinirli .
Herseye sinirleniyor . Düşünüyorum nasıl destek olabilirim diye ama benimde doğumuma çok az kaldı duygularım o kadar değişik ki . Eşim böyle kızdıkça çok üzülüyorum. Kim kimi idare edecek şaşırdım İnan’ın . İnsan sevdiğinin yanında olmak istemez mi ? Kaçıyor resmen. her hareketim batar mı batıyor .
Bu işin lohusalığı var, yeni bir hayata bebeğe alışmak var. Aramızın daha kötü olmasından korkuyorum .

Başına gelenler veya fikri olanlar : nasıl atlattınız ?
Nasıl davrandınız . ?

Eşime nasıl destek olabilirim
Şimdi sen sonra zaten çocuğu doğunca o sana ve çocuğa düşkün olacak heleki babalar kız çocuklarına çok düşkün olurlar askmmm

Bu durumu ben yaşadığım için.Eşim ben o gün kendimi kaybedip ağlarken eşimde benimle hıçkırıklara boğuldu.Ama o an yanımda kimseyi istemedim.Kapıyı kapatıp tek başıma ağladım. Kalabalığa tahammülüm yoktu.
Daha yeni gördüm çok yeni 3 gün olmuş.Şu an eşin ćok acı çekiyor. Sen elinden geldiğince metanetli ol onun yanında sızlanma. Onun tek istediği budur
Evet oda öyle istiyor galiba . Ama inanin insan sevdiğinin. Ağladığını görünce ondan daha çok ağlıyor kahroluyor . Elimden gelen desteği yapacağım inşallah

Evet oda öyle istiyor galiba . Ama inanin insan sevdiğinin. Ağladığını görünce ondan daha çok ağlıyor kahroluyor . Elimden gelen desteği yapacağım inşallah
Doğru söylüyorsun ama o şuan kendi yasadığinı ve acısını biliyor gerisi onun için boş.Ama inan ki toparlayacak belki biraz sürer ama toparlayacak.
Bebeği ona ilaç gibi gelecek. Ha belki o zamanda sana biraz soğuk gelebilir ama zamanla düzelecek.Allah hepinize sabır versin.Sizlere uzun ömür versin..

Sorunsuz,beleşe hıncını alacak birini bulmuş. Başkasına yapsa yer yumruğu.
Başlatmasın acısına.
Ben de ablamı kaybettim yakın zamanda. Kimseye de bir zararımız olmadı. Ne münasebet?
Yaşıyorum acımı içimde bir şekilde negatif duygularımı törpülüyorum. Kontrollü olmaya çalışıyorum.
Benim de yanımda benden güçsüz çocuklarım var mesela. Napayım hıncımı onlardan mı alayım? İşte sizin eşinizin de yaptığı tam olarak bu. Bulmuş güçsüzü zayıfı yüklendikçe yüklenip enerjisini atıyor.
Başınız sağ olsun sizin de :KK43:

Back
X