- Konu Sahibi catterflym
Cok basit dicektimde senin esin daginikmis. Yani sende hicbisey yapma desem adamin umrunda olmucak. Bence esini zorla mecbur tut. Ben camasir asim sen evi supur vsvs isler verin ona.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş yaptırmak zor ama en azından kendi çıkardıklarını yerine koymasını iste baya bir yükten kurtulursun. Benim kardeşim öyle 10 yaşında çorabının biri salonda biri mutfakta falan günde on kere ustunu değiştirir. Ama burda olay kendi çıkardıklarını kendi duzeltsin anlatın ve çıkardığı an başında dikilin yerine koymasını bekleyin inatla sürekli söyleyin artk sizin konuşmamanız için yapar :)Arkadaslar benım sorunumda eşime iş yaptıramamakla ilgili.Evin tüm düzenini ben saglıyorum.Üstüne üstük calısan bir kadınım.İkimizde calısıyoruz ama herseyı ben yapıyorum.Ev temizligine zaten 2 haftada bir yardımcı alıyorum ama hergün oyle dagıtıyorki eşim evi.Eve geliyor kıyafetlerini camasır makınesının ustune koyuyor.Bende de takıntı oldu cunku o kadar cok uyardım kı onu koyma diye ınatlla o da oraya koyuyor bende agzma gelenı soyluyorum bır yandan da topluyorum.Cunku yapmazsam orda kalmaya devam edıyor.Kıyafetler gelısı guzel atılıyor.Gece yatana kadar da ıcecekler, aburcuburlar, sıgara kullerı derken ev baya dagılmıs oluyor tabiki ben de dagıtıyorum ama o kada degil.Tek basıma hem hergun yemek, hem bu dagınıklıkları toplamak, hem perıyodık temızlıkler benı yoruyor.Birde sürekli sunu yap bunu yap demektende bıktım.Dırdırcı demeye basladı eşim bana.Esıme guzellıkle nasıl ıs yaptırabilirim? Yaptırabılenlerden puf noktalarını ıstıyorum.
hayat musterekArkadaslar benım sorunumda eşime iş yaptıramamakla ilgili.Evin tüm düzenini ben saglıyorum.Üstüne üstük calısan bir kadınım.İkimizde calısıyoruz ama herseyı ben yapıyorum.Ev temizligine zaten 2 haftada bir yardımcı alıyorum ama hergün oyle dagıtıyorki eşim evi.Eve geliyor kıyafetlerini camasır makınesının ustune koyuyor.Bende de takıntı oldu cunku o kadar cok uyardım kı onu koyma diye ınatlla o da oraya koyuyor bende agzma gelenı soyluyorum bır yandan da topluyorum.Cunku yapmazsam orda kalmaya devam edıyor.Kıyafetler gelısı guzel atılıyor.Gece yatana kadar da ıcecekler, aburcuburlar, sıgara kullerı derken ev baya dagılmıs oluyor tabiki ben de dagıtıyorum ama o kada degil.Tek basıma hem hergun yemek, hem bu dagınıklıkları toplamak, hem perıyodık temızlıkler benı yoruyor.Birde sürekli sunu yap bunu yap demektende bıktım.Dırdırcı demeye basladı eşim bana.Esıme guzellıkle nasıl ıs yaptırabilirim? Yaptırabılenlerden puf noktalarını ıstıyorum.
Ablam esine hep sart koyar.esi arkadaslariyla disari cikar tatil yapar.ablamda istemez ama o zaman gelince butun evi temizlersin,bi hafta evi sen supurceksin vs. sart koyar.
Ya da hicbirsey yapmayip onunda daginikliktan rahatsiz olmasini saglayabilirsiniz.sonrasinda da beraber yapmayi teklif edersiniz.
değişiyorlarBen çalışmadığım halde yardım eder eşimbunun çalışıp çalışmamakla alakası yok bence hep öyle görmüş büyük ihtimalle bundan sonrada değişeceğini sanmam maalesef
işin zor Allah kolaylık versin