- 30 Mayıs 2014
- 298
- 209
- 48
- Konu Sahibi catterflym
çabalama akışına bırak ev dağılsın kirlensin oda bi yerden sonra artık düzen isteyecektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zorla iş yaptıramazsın yapsa bile başına vura vura yaparArkadaslar benım sorunumda eşime iş yaptıramamakla ilgili.Evin tüm düzenini ben saglıyorum.Üstüne üstük calısan bir kadınım.İkimizde calısıyoruz ama herseyı ben yapıyorum.Ev temizligine zaten 2 haftada bir yardımcı alıyorum ama hergün oyle dagıtıyorki eşim evi.Eve geliyor kıyafetlerini camasır makınesının ustune koyuyor.Bende de takıntı oldu cunku o kadar cok uyardım kı onu koyma diye ınatlla o da oraya koyuyor bende agzma gelenı soyluyorum bır yandan da topluyorum.Cunku yapmazsam orda kalmaya devam edıyor.Kıyafetler gelısı guzel atılıyor.Gece yatana kadar da ıcecekler, aburcuburlar, sıgara kullerı derken ev baya dagılmıs oluyor tabiki ben de dagıtıyorum ama o kada degil.Tek basıma hem hergun yemek, hem bu dagınıklıkları toplamak, hem perıyodık temızlıkler benı yoruyor.Birde sürekli sunu yap bunu yap demektende bıktım.Dırdırcı demeye basladı eşim bana.Esıme guzellıkle nasıl ıs yaptırabilirim? Yaptırabılenlerden puf noktalarını ıstıyorum.
Canım şimdi sana formülünü veriyorum, bana dua et işe yararsa olur mutüm yorumlar ıcın tesekkurler kızlar.Cok uzuluyorum herseyı kendım yaptıgım ıcın.kendımıde ıfade eemıyorum sureklı kızıyorum ve adım dırdırcıya cıkıyor boyle bırı olarakta anılmak ıstemıyorum.Sürekli onu bu ısteklerımle yordugumu soyleyıp aradan cıkıyor.Hep bagırarak ısını halletmye calısıyorsun dıyor..![]()