Ama o zaman sadece sisman görünür :) sağlıksız bildiğim yöntem ki çoğu oyuncu ani kilo alması gerekirken kullanır ekmek arasına şu bildiğimiz kare çikolatalar var ya onları koyup yesin günde 1 kez ama çok sağlıksız :)eşim daha yapılı görünmek istiyor sanırım
kilo almak istiyosa nden spora gidiyoki?[/QUOT
Vücud çalışanlar kilo alır. Bazı hareketler insanı acıktırır hatta spor salonlarında bile yazıyor seçenekler arasında kilo alma diye benim arkadaşım spordan çıkıp üzere 1,5 tavuk yedi dün :)
Canım burada kilo almak için topic var baktın mı. Bende almak için uğraştım Dr bana günde 6 öğün yemek yiyeceksin dedi. 3 ana öğün 3 ara öğün birde burada topic var bebe bisküvisi oda ise yaradı ama sadece onunla olmuyor. Eşinin boyu kaç ki 80 iyi gibi aslında
Ay bu da çok tehlikeli ayol. Paçayı zor kurtarıyoruz sonraFormülümü acıklıyorum: aksam yemeklerinden sonra bir kase tahin pekmez hazırlıyorsun (tahini daha bol olursa daha güzel olur) iyice karıştırdıktan sonra taze ekmeği Bandıra Bandıra, oh mis!
çok konuşkan: )Gece yatmadan sütün içine pekmez falan koyun,veya bal.İçsin eşiniz.Bol bol yumurta falan yesin.Aslında spor yapan insanlar kilo alırmış,özellikle erkekler.Çok hareketli falan mı acaba ?
protein tozu bi zarar vermez ki.. onu almazsa çok zor vücut yapar hatta yapamaz gibi bir şey.protein tozları falan var onlarıda kullanmasını istemiyorum.ben yemek işiyle gereksinimi tamamlarım dedim ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?