eşime nasıl sorumluluk duygusu kazandirabilirim....

Babam böyleydi, annem bu zamana kadar hep kendisi yaptı.
Son zamanlarda rezil etme yöntemini kullanıyor. Korniş düşmüşse misal yakınlardan birini çağırıyor, illa ki konusu oluyor bu ne böyle diye... Annem de babamın yapmadığını söylüyor, adam utanıp yapıyor:) Tabi nereye kadar bilemem ama çoğu durumda işe yaradı.

Bu yasdan sonra veremezsin sorumluluk duygusu. Yapacak bi sey yok canim benim. Sen de sorumsuz davranirsan (belki sorumsuz olursam duzelir diye) aranizda kavqa falan olur allah korusun, ya da bir iki gun duzelir sonra yine basa donersiniz. Kisaca boyle kabullen , tecrubeyle soyluyorum

Rezil etme yöntemi mi :) bu da guzel :)ben de denesem mi acaba bunu... :)

Evlilik Terapisi konusunda hemfikirim zaten.fakat kişiliği oturmuş bilerek ve isteyerek sadece sorumluluk eksikliğinden değil birazda tembellikten (bence )böyle yaşayan birine psikolog bu duyguyu hop diye veremez demek istedim.psikolog elbette önemli fakat her durumu ona bağlamak saçma geliyor adam kendinin farkındadır da işine gelmiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…