eşime nasıl söylemeliyim :(

insanlardaki merak bazn başa olmadık işler açabiliyor sana msj attıysa kimse kim niye merak ediyorsun evli barklı kadınsın ha eski çıktığın ha başka biri msj atanın ciddiyetsiz biri olduğu zaten belli birşey hakkında bilgi almak isteyen kişi kendini tanıtır siz şu şahıs mısınız diye sorardı zaten bu kişi senden bir ışık beklemiş ve oynamak istiyo belli ki hiç cvp yazmasaymıştın keşke...ama eşine söylmelisin sinirli olsa da olmasa da neşeli olduğu bir anda seçici kelimerlle anlatmalısın

hadi hayırlısı hayırlı haaberlerle yazarsın.başına gelin bu müsibeti def edersin başından:)

canim eger esin sinirli biri ise yani bunu söyleyince kavgalar felan cikicaksa ben snein yerinde olsam söylemem Allah korusun sonu kötüye gidebilir

ama esini sen tanirsin ..eger varsa yakin tanidigin onunda tanidigi haber yolla agir seyler söyle ki rahat biraksin seni yada ablan varsa o arasin erkekleri karistrma bence

aynen katılıyorum

bence hic geri tepki vermicektin , sonucta artik bekar degilsin bazi sorumluklarin var,karsi taraf bunu yanlis algilayabilir mesaj geldiginde direk kocana dicektin simdi böyle dertler olmazdi , arayalim diyen arkadaslarinda cok cahilce dusunmus , hic evli bir bayan tanimadik sacma bi msj geri donermi cok sacma ,

arkadaşlar sorun halloldu galiba. eşime söylemedim. üzerimde büyük bir vebal kaldı ama konu kapandı. o gün bana bu gene çok mesaj atmı lütfen cevap ver falan ama hiç cevap vermedim. akşamında farklı bir numaradan aradı . anladım dur dedim açayım. açtım. demezmi yüzsüz hesap sorar gibi, sen niye benim mesajlarıma cevap vermiyorsun diye. açtım ağzımı yumdum gözümü . sen kimsin de ben sana cevap vereyim hangi hakla hizmet bana mesaj atıyorsun arıyorsun sakın bir daha arama sorma bağıra bağıra söyleniyorum . büyük ihtimal beklemiyordu galiba şaşırdı. cevap vermedi. snra seni rahatsız etmek istemezdim dedi. ettin ama dedim. mutsuz olmanı istemem sadece bişi sorcaktım dedi. iyi sor ve bir daha arama hemen sor dedim. ııık mık etti o an uydurulmuş birşey eminim. tepkimi görünce ne uyduracağını şaşırdı.

dedi işte sen benim hakkımda benim seni sevdiğimi söylüyormuşsun. hım öylemi bumu yani bunun için beni aramana gerek yok ki ben salak mıyım kendi adımı kendim çıkarayım dedim. yok inamadım zaten sadece senden duymak istedim . dedi. tamam duydun ben öyle birşey söylemem söylemedim adını dahi anmıyorum ki dedim. peki dedi. hayırlı akşamlar. seni rahatsız etmek istememiştim dedi.
kapadı. mesaj attı numaraları sil bir daha rahatsız etmicem diye
bende mesaj yazdım mutlu yuvamı mutsuz etme atma. ben senin hakkında konuşmam senin en yakınlarından duydum senin beni unutamadığını ama lafını dahi yapmadım. tanıdığım biri olduğun için eşime söylemedim. bir daha olursa söylerim. çünkü ilk defa bişi saklıyorum dedim.savcılığa da veririm. bir daha ne ara ne sor.
ardından mesaj geldi. bir yalan mesaj daha yani. ben zaten nişanlıyım nişanlımın duymaması için sana sormak istedim . mutluluğunu bozmak için değil yazzmış bütün numaraları sildim ben cevap verme gerek yok diyerekten . sonra arayıp sormadı büyük ihtimalle aramaz ben bir kere uyardım insan gibi inş.devamı olmaz diyerekten inş. da olmaz

nişanlısının olduğu yalan daha 2 hafta önce kuzenime çıkma teklif ediyordu onun duyulmasından korkmuyorda bunun mu korkuyor olmayan bişeyin ama inş. vardır diyorum saolun arkadaşlar. hepinize teşekkürler.

ah birtanem yapayım derken hepten batırmışsın olayı neden bir daha arayıp konuşuyorsun,işin içinden çıkılmaz olmuş.inşallah eşini kulağına gitmez.ben bile burda tedirgin oldum.

ah birtanem yapayım derken hepten batırmışsın olayı neden bir daha arayıp konuşuyorsun,işin içinden çıkılmaz olmuş.inşallah eşini kulağına gitmez.ben bile burda tedirgin oldum.

ben aramadım ki cnm o beni başka numaradan aradı ama böyle içimdekileri bağıra bağıra söyleyince korktu sanırım bende rahatladım diye düşünüyorum öyle olur inş. Cnm saol düşündüğün için

ben aramadım ki cnm o beni başka numaradan aradı ama böyle içimdekileri bağıra bağıra söyleyince korktu sanırım bende rahatladım diye düşünüyorum öyle olur inş. Cnm saol düşündüğün için

bencede cok yanlıs yapmıssın bi sürü koz vermişsin eline eşimden sakladım başkalrından benı unutmadıgını duydum falan gerek yok kı bunlara hıc acmayacaktın o telefonu :19::20:

Ben biriyle konuşmak istemesem direk telefonu suratına kapatırım.

Telefonu hiç açmama, telefonu yüzüne kapatma ya da numaranı değiştirme gibi seçenekler varken sen gidip uzun uzun muhabbet ediyorsun.

Bence sen başına bela arıyorsun ya da sen de konuşmak istiyorsun.

şu an o kadar büyük derdim var ki hepsinden farklı eşim yada kaynanam değil daha büyük bir derdim var nasıl aşacağımı bilmiyorum çok yazıyorum buraya ama kendimi rahatlamış hissediyorum.

önceden kuzenlerimle ilgili bi konu açmıştım. eski erkek arkadaşımın kuzenime çıkma teklifi ettiğini de vurgulamıştım. amacını anlamıştık eşimle ve kuzenimi uyarmıştık.
dün öyle birşey olduki eşim bildiğiniz gibi gece çalışıyor. gündüz bana yabancı bir numaraan mesaj geldi - kimsin diye. benmde kntrüm yok cevap veremedm. hayırlısı böyleymiş iyiki vermemişim. tekrar mesaj geldi.- kimsin tahmin ettiğim kişimisin cevp versene . sonra bir mesaj daha - tahmin ettiğim kişi isen bir iki birşey sorucam rahatsız etmicem merak etme.
işte bir daha gelmedi . aklıma ilk kaynımın kız arkadaşı geldi. çünkü kaynım mesaj atar benden ona ödemeli attım aradı dedim bu numara onun mu hayır dedi. sonra ne hikmetse aklıma eski çıktığımın numarası olabileceği geldi. çünkü numara tanıdık geldi. akşam oldu eşimle yemek yedik işe gittii. ız arkadaşlarım oturmaya geldi bana. dedim bu numarayı tanıyor musunuz dur arayalım gizliden dediler. bu çocukda berberde çalışıyor eşimin yakın arkadaşıının yanında aradık -kimsin bugün bana mesaj attın dedim.- sen kimsin dedi --sen mesaj attın hayırdır dedim. bir dk dedi. dışarı çıktı eeeeeee falan dedi. ya boşver ya dedi anladım ve hemen telefonu kapadım. mesaj geldi.-konuşmak isterdim ama birşeylere sebeb olmak istemem. diye buraya kadar çok yanlış birşey anlamazdım uzaktan akrabamdır bu çocuk benm severim kendisini ama ben evlenmişim sonuçta ne yapmaya çalışıyor dimi

bir mesaj daha- eşine çaktırmadan cama çıkabilr misin . ve ben dondum kaldım. arkadaşlar çok sinirlendi gidip hesap sorucam kim oluyor diye falan dediler.
neyse ben ne yapıcağımı şaşırdım. devam edermi acaba diye o sırada arkadaşım dedi. eski çıktığımın yeğeni onun yanında beni hala unutamadığını söylemiş.
ama sana söylemeyecektim bu olay olunca söyledim şimdi ded.
o kadar farklı duygular içindeyim ki eşimi çok seviyorum. neden böyle yaptı ya eşimden saklamak istemiyorum ama yapacağı şey gidip kavga etmek olucak . eşimin en yakın arkadaşı ile konuşuca ne yapayım diye yada abisi ile ama abisi de tekme tokat dalacak çocuğa iyi biliyorum kafam gene karıştı yardımınıza ihtiyacım var

Bence sen araamakla hata yapmışsın
Eşine söyle tabi en sonunda öğrenicek

Ben biriyle konuşmak istemesem direk telefonu suratına kapatırım.

Telefonu hiç açmama, telefonu yüzüne kapatma ya da numaranı değiştirme gibi seçenekler varken sen gidip uzun uzun muhabbet ediyorsun.

Bence sen başına bela arıyorsun ya da sen de konuşmak istiyorsun.

kesinlikle senin gibi düşünüyorum arkadaşım.
istemeyen insan kapatır suratına. insanın başına ne geleceği belli mi. bir de cevap yazmışsın, ne farkeder ki içeriğinde ne olduğu. eşin kazara öğrense, cevap vermemiş olsan savunma yaparsın , huzursuz olmak istemedim kaale almadım diye. ama en ufak şekilde eşin bunu duysa ve msj attığın öğrense, hadi bakalım anlat içeriğini anlatabilirsen. ve hepsinden de önemlisi adam demez mi, ben neciyim burda, bir problem varsa ben hallederim diye.
ve bence dürüstlük karşılıklıdır ve dürüstlük kesinlikle en ufak bir nokta bile içermeyecek şekilde şeffaftır. senin olduğun durumda eşin olsa , sana haber vermeden durumunu halletmeye çalışsa ve kazara sen bunu duysan,; ya da duymasan, ; eşine ne derdin acaba çok mrk ediyorum. bence en kısa zamanda durumu uygun şekilde anlatmalısın. evlilik fedakarlık ister.

kesinlikle senin gibi düşünüyorum arkadaşım.
istemeyen insan kapatır suratına. insanın başına ne geleceği belli mi. bir de cevap yazmışsın, ne farkeder ki içeriğinde ne olduğu. eşin kazara öğrense, cevap vermemiş olsan savunma yaparsın , huzursuz olmak istemedim kaale almadım diye. ama en ufak şekilde eşin bunu duysa ve msj attığın öğrense, hadi bakalım anlat içeriğini anlatabilirsen. ve hepsinden de önemlisi adam demez mi, ben neciyim burda, bir problem varsa ben hallederim diye.
ve bence dürüstlük karşılıklıdır ve dürüstlük kesinlikle en ufak bir nokta bile içermeyecek şekilde şeffaftır. senin olduğun durumda eşin olsa , sana haber vermeden durumunu halletmeye çalışsa ve kazara sen bunu duysan,; ya da duymasan, ; eşine ne derdin acaba çok mrk ediyorum. bence en kısa zamanda durumu uygun şekilde anlatmalısın. evlilik fedakarlık ister.

bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım aramakla çok daha beter olmuş haklısın ne konuştuğu önemli değil neden konuştuğunu soracaktır eşi

böyle evlilikler uzun gitmez , cok safsin sanirim yada evliligin ciddiyetinin farkinda degilsin , ben erkek olsam karim baskasiyla arkamdan konuscak böyle salakca hareketler birakirim hemen yada nisanlim böyle yapsa , acaba yasin kac senin , egitim durumun ne

böyle evlilikler uzun gitmez , cok safsin sanirim yada evliligin ciddiyetinin farkinda degilsin , ben erkek olsam karim baskasiyla arkamdan konuscak böyle salakca hareketler birakirim hemen yada nisanlim böyle yapsa , acaba yasin kac senin , egitim durumun ne

çok merak ettin söyleyim cahillik dönemimde olabilirim belki ama o kişi çok iyi tanıdığım biri olmasa cevap vermezdim eğitim durumum üni okuyorum halen devam 20 yaşındayım

Back
X