esime nasil soylerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklı yerinde olan kaybın bile evde kalması doğru değil,özellikle es varken.
Aklı dengesi olmayan bir erkeğin doğruyu yanlışı ayırt etmesi imkansız.. Cinsel saldırıda olur, kızar bıçakla da saldırır, evden de kaçabilir v.s.

Ilk başta kabul etmeyecektiniz.. Şimdi rest çekin. Asla deyin. Kabul etmeyin.

Kimse size madalya takmayacak. Bunun için ömür boyu minnet duymayacak size.
Siz böyle yipranirken , eşiniz bir gün "ne yaptın ki bana diyecek ?"

Zulüm altında olup bosanmaktan bu kadar korkan kadınları anlamakta güçlük çekiyorum.
Heleki , çocuk yoksa.

Anladığım kadarıyla bakıcı niyetine bulmuşlar sizi...
Aklı dengesi pek yerinde olmayan bir dayının kurbanı olarak Tek bir tavsiyem var lütfen çocuk yapmayın...

evlenmeden once konusulmadi bunlar benim basima kalmicak denildi bosansam gidexek yerim yok. kaynanam sag gorumcemde var keyfi olrak burda kaliyo :KK43: yatak odasindan cikmiyorum. esimle ben hic bi konuda rahat rahat konusamiyorumki cesaretimi toplip dedim sonuc olarak yine burda 1 veya 2 haftaligina gelse yine idare ederim ama temelli birakmak istiyolar basima
susarsan tabi ki sana yıkacaklar. eşin ölse ne yapacaktın, yine gidecek yerim yok deyip o ailede kalıp kaynına mı bakacaksın?

hayretler içinde okudum..
Allah yardımcınız olsun ama emin olun boşanırsanız bundan daha zor bi hayatınız olmaz o yüzden lütfen kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

gidecek yerim yok dediğine göre kaynına bakıyor arkadaş galiba.allah kolaylık versin.anne baba olmaz ve de engelli olan bayan olur allah rızası için bakarsın .eş için değil.fakat bu durum tamamen farklı.o eşten hayır gelmez tek gerçek bu.

Kaynına bakmıyorsun diye kocan seni boşayacak mı? :eek:

Arkadaş evlenirken tüm sülalene bakarım diye kontrat imzalamadın ya? Hem de adam divane yani. Ben değil tüm gün aynı evde kalmak bir saat kalmaya çekinirdim. Ya tutup sıkıverse boğazını nolcak? Kim alcak sorumluluğu?
Yatırsınlar hastaneye bakırköy müsün sen?
Süper yorum :KK9::KK9::KK9:

Eşin sırf bu nedenden boşanacaksa bence sen bekleme önce davayı sen aç

Önce kendinize güveniniz var mı?
Aileniz arkanızda mı?
Bu sorulara evet dediğiniz an da vurun yumruğunuzu masaya hayır deyin derim.
Eğer ki hayır ise bunlara cevabınız çok zor durumunuz...
Cinsel doyumu düşünen koca bir adam sağlıklı da olsa olmamalı yanınızda gencecik bir kadının yanına gönderen de hee tamam yaa... gelsin diyende cahil ve düşüncesizdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X