esime nasil soylerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaynim guclu kuvvetli biridir kendi kendini tatmin ederken bile yakaladim kendi ihtiyacini kendi goruyo. esimle goruvu usulu oldu. kaynanam kayinbabam yasiyolar
İnanmıyorum ya ne malum bi gün sana saldırmayacağı eşinle konuş annem baksın ben onun sorumluluğunu alamam de

cinsel saldırıya uğrarsan, senin evinde balkondan camdan atlarsa tek suçlu sen olursun emin ol. kaynını sen ayarttın olur, camdan balkondan sen attın olur. yani her türlü seni boşar kocan. en azından başına bela almadan sen onu boşanmakla tehdit et.

Bakmak gibi bir mecburiyetiniz yok..başınıza bela açmaya çalışıyorsanız o başka tabi..Bilmiyorum çocuklarınız var mı ama varsa onlarıda düşünün. .hem psikolojik zarar görürler hemde fiziksel belki..yada size birşey yapmayacağı ne malum?eşiniz bunun için evlenmediyse sizinle siz bakamam deyince saygı duyar yok boşanmak isterse demekki sizle bunun için evlenmiş..

Öncelikle özürlü değil de "engelli" desek daha doğru olmaz mı... evet bulunduğu durum bi özür durumu olabilir ama pek hoş gelmiyo bana o tabir.
ikincisi de bakmaktan çekiniyo olabilirsin tabi ki.. annesi neden bakmıyo?
Kolay değil Hele de bakılacak kişinin erkek olması daha da zorlar. yani aslında eşinin kardeşi olması değil problem kendi kardeşin de olsa zor olacaktır senin için. Eşine bu şekilde anlatırsan anlar diye düşünüyorum.

konu sahibi konuyu açıyor sorular soruluyor cevap yok sonra kaynının kendini tatmin gibi bir konusunu gündeme atıyor sonra yine ortada yok.. ateşi atıp kaçıyor..
zaten görücü usulü olmuş belli ki adam seninle aşk için değil işini gördürmek için evlenmiş..

bakmak zorunda degilsiniz esiniz evde olsa o ilgilense tamam ama sorumlulugu size yukleme hakları yok

benim teyzemde o şekil. yani ikinizi nasıl tek bırakmayı düşünebiliyorlar hayret ediyorum.
ayrıca, cinsel dürtüleri bile olabilir..dikkat et ve yanlız kalmayaya çalış.

Konuyu tam anlatmadan yazıp sadece 1 cvp verip yine anlatamamışsınız. Tam anlayım diye 5 sayfa yorumu okudum. ..Herkesin düşüncesi ortak bende dahil..Allah yardımcınoz olsun eger kocanız bukadar zalimse size karşı

Bütün sayfaları bende okudum kV niye oğluna bakmıyor merak ettim eğer sıkılmış bunalmişsa birlikte gelip kalabilirler yada siz gider yardimci olursunuz ama aksama kadar yanlız kalacaksiniz tek başına nasıl ilgileneceksin.

bide bu erkeklerin ,ben annemi babamı kardeşimi sülalemi bak dersem karım evden kaçar sonrada beni boşar diye hiç kaygı duyduğunu görmedim işitmedim.konu sahibi eşin seni zorlarsa sen boşa onu bence,seninle kardeşine bakman için evlenmiş o zaman bu adam.siz evlenene kadar kim bakıyormuş peki.

anca cevap verebiliyorum kusura bakmayin. kayinvalide kp saglar gorumcemde var bakacak onun basina bisey gelse suclu ben olucam gecen geldiginde kaybolmustu esim bana bagirdi cagirdi. bauraya gelmesinin sebebi keyfi. ben birde daha yedi aylik evliyim. onceden niye abisinin yanina gelmemis anlamiyrum esimin ailesi baska sehirde

anca cevap verebiliyorum kusura bakmayin. kayinvalide kp saglar gorumcemde var bakacak onun basina bisey gelse suclu ben olucam gecen geldiginde kaybolmustu esim bana bagirdi cagirdi. bauraya gelmesinin sebebi keyfi. ben birde daha yedi aylik evliyim. onceden niye abisinin yanina gelmemis anlamiyrum esimin ailesi baska sehirde
Niye kabul ediyorsunuz suç sizde

asla kabul etme. sürekli sende kalır yoksa. ana baba bacı sağ madem, onlar baksınlar. onların kardeşi, evladı ama senin için yabancı. mecbur değilsin. ailene söyle gerekirse. üstelik engelli olduğu halde her yaptığı yanlış için kocan sana kızacaksa, bu evlilik değil, bakıcı almışlar demek ki seni.
hepsi bıkmış ondan, senin başına atacaklar gibi geliyor bana.

Kayınvalideniz nasıl sizde kalmasına müsade edebiliyor ki? Hem de eşiniz gece yarısına kadar evde yokken :KK57::KK57:
Siz kaynınıza bakmak zorunda değilsiniz kendi ailesi varken.

Aile dusuncesiz eş daha da dusuncesiz geldi bana kusura bakma canım ama kendi cinsel işini bile görebilecek kdr kafası çalışıyorsa olmaz o iş ! Ya bakıcı tutsunlar durumları iyiyse ya da bir zahmet kim meydana getirdiyse o baksın ! Ana değil baba değil evlat hiç değil ki sen ona katlanasin kaldı ki sen yengesin sana gelene kdr ona bakacak çok insan var .. Eşine bence doğru düzgün bir şekilde anlat.. Eğer bu yuzden de seni boşayacak olursa zaten bi zahmet bosasn .. Evlenmeden önce hastalıkta sağlıkta sözü karı koca için geçerli eşinin kardeşleri için değil .. Pes diyorum artık ya ben çok gaddar biriyim ya da insanlar gerçekten kendine baktiracak enayi arıyorlar !

Yaa şimdi diyecekler ki ne kadar kötü düşünceli fesatsınız ama ben yine söyleyeceğim.
Bak canım o zihinsel engelli olsa da 23 yaşında bir yetişkin. Yani dışarıda gördüğün her erkek kadar cinsel anlamda sağlıklı bunun yanında, o benim yengemdir diyemeyecek kadar dürtüleriyle hareket eden, akli melekeleri yerinde olmayan bir erkek. Kimse yanlış anlamasın yani Allah da kimsenin başına vermesin ama ciddi anlamda bu çocuklarımızda hırçınlık oluyor her anlamda. Kendi tanıdıklarımdan biliyorum kimseyi dışlamak için değil.

Kocana şunu diyeceksin onunla aynı evde kalmam dinen de ahlaken de vicdanen de insanen de uygun değil. Kendine ve bana zarar verebilir. Annen bakmaktan yorulduysa gelsin birlikte bakalım, annen otursun ben ilgileneyim ama tek başıma olmaz..

Bunu da anlamayacak bir adamsa bir şey diyemem. Kayınpederim iki üç günlüğüne geldi kalmaya. Eşim evde olmadığı gün ben yatak odasına çekildim kapımı kilitleyip uyudum. Bu da tedbirdir adaptır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X