esime nasil soylerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşasın di,yosunuz ama bayanlar için bu durum çok zor. erkek için okadar zor olmuyabilir ama. sonuncta evlilik yapan bir kadına çok iyi bakılmıyor. ama erkek için sorun olmuyor
o da sizin dusunceniz
Surekli kocam beni bosar mi diye dusunecegine bosanmalari daha hayirli
Hele ki kocasinin yedi silsilesine bakma tehlikesi varsa
Ben kocamin anasina danasina bacisina kardesine bakacagima bosanirim gul gibi kendi anneme bakarim

merhaba kizlar

23 yasinda kaynim var zihinsel ozurlu bizde yine yaza kadar kalacakmis gecende bir bucukay kalmisti. ama esim gece 00 kadar evde yok sabah cikiyo evden. ben sorumluluk almak istemiyorum esim evdeyken kalsin veya kaynanamla. benim zaten pisikolojim bozul yani sorunluluk hic alamam. kendini balkondan attigina sahit oldum bendede aynisini yaparsa suclu ben olucam. bugun esimle konusucam belkide cok kizacak bosicak beni. ne yapim ne edim bana fikir verin bunalima girdim resmen

Kendisi akşama kadar yaza kadar engelli baldızı olsa ona bakmak ister miymiş? Böyle bir sorumluluk almak istemiyorum koskoca adam kendine değil bana bile birşey yapmaya kalksa ne anlarım huyundan suyundan de. Valla kızıyorsa da kızsın.

kaynim guclu kuvvetli biridir kendi kendini tatmin ederken bile yakaladim kendi ihtiyacini kendi goruyo. esimle goruvu usulu oldu. kaynanam kayinbabam yasiyolar

Özel durumu olan insanların bakımı da özeldir.
Siz bugüne kadar yanında olmadığınız için hem o insan için zorluk, hem de sizin için.
Asla ama asla ben de böyle bir sorumluluk alamazdım.
Her ikinizin canını düşünüp bakmayı reddettiğiniz için boşayacağı varsa, hiç durmasın.
Hatta siz boşayın.

kaynim guclu kuvvetli biridir kendi kendini tatmin ederken bile yakaladim kendi ihtiyacini kendi goruyo. esimle goruvu usulu oldu. kaynanam kayinbabam yasiyolar

bu durumu eşinize söylediniz mi? yani anne baba sağ iken sabahtan akşama kadar yabancı bi kadınla aynı evde bırakmak çok çok saçma. insanlardaki bu gelin baksın zihniyetini anlayamıyorum bi türlü. benim de kardeşim engelli. bilmeden konuşmuyorum yani. annem asla asla böyle bişey yapmaz yani. çok yazık.

en başta ne diye getirdiler? o zaman sesiniz çıkmadı mı?

Son düzenleme:
oh ne güzel ya. adam sabah çıkıyo gece geliyo tüm gün sen ilgilencen. bakımına şahit olmucak hayat ona güzel. ben bu sorumluluğu alamam işinden izin alıp sen bakacaksan gelsin de

bunu eşin ve kayınvaliden önceden düşünecekti ,onlar düşünmeden size bırakıyorsa sizde eşinize düşünmeden söyleyin ?

oha.
Bu konuda istek duyup kendini tatmin edebiliyorsa size karşı bi davranışta bulunmayacağının garantisi mi var. Engelli birinden bahsediyoruz bide doğru yanlış ayırt edemiyor olabilir. Eşinize böyle yakaladığınızı söylediniz mi? Koskoca adam bu çocuk değil

hastaneye yatırsınlar neyi
oha.
Bu konuda istek duyup kendini tatmin edebiliyorsa size karşı bi davranışta bulunmayacağının garantisi mi var. Engelli birinden bahsediyoruz bide doğru yanlış ayırt edemiyor olabilir. Eşinize böyle yakaladığınızı söylediniz mi? Koskoca adam bu çocuk değil
valla ben diycektim sen dedin

İyi de ya üstüne saldırsa ne yapacaksın? Kendini tatmin ediyorsa cinsellik dürtuleri var demektir.

Kaynına bakmıyorsun diye kocan seni boşayacak mı? :eek:

Arkadaş evlenirken tüm sülalene bakarım diye kontrat imzalamadın ya? Hem de adam divane yani. Ben değil tüm gün aynı evde kalmak bir saat kalmaya çekinirdim. Ya tutup sıkıverse boğazını nolcak? Kim alcak sorumluluğu?
Yatırsınlar hastaneye bakırköy müsün sen?
Aynen katılıyorum.

Bu yuzdeen bosayacaksa bosan daha iyi zaten .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X