- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
- Konu Sahibi audrey2016
Sadece doğruyu söyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pırlanta yüzükler zaten 3te 1i fiyatına geri alınıyor o fiyat sadece yüzük içinse iyi
Peki neden orada satılırken annen sizi arayıp sormadı vereyimmi bu fiyata diyeHayır set ve yuzuk
ben diyecektyım,bendede bir emanet vardı,aynen böle yaptım,5 dukkan gezdim,adamla konuşturdum yanı,artı anneni suçlamıyorum,ama önce satmadım demiş,sonra sattım demiş,bir tuhaflık var gibi,ne olursa olsun,orada senı aramalı idiPeki neden orada satılırken annen sizi arayıp sormadı vereyimmi bu fiyata diye
Setler ve tek taşlar asla satılmak için alınmaz çünkü fiyatı bazen 3'te bire kadar düşer. Çünkü kullanılan malzeme değerli değil, işçilik değerlidir. Annenizin yalan söyleyeceğini zannetmiyorum. Ayrıca eşten habersiz (bakın izinsiz demiyorum) takı falan satmak yanlış bana göre.
eder canım işcilik olmasada ayarı düşük olunca gerçekten o kadar değer kaybediyoMaddiyattan dolayı sattirdik esimin haberi var ben sadece setimi sat dedim anneme elimizde seltifika filan yok,annemi asla suclamiyorum ama setimin öyle işçiliği filanda yoktu kolye iki kupe bileklik ve tek taşım i satmış beyaz altindi tek tasim esimin tek taşı sattığından haberi yok anneme ilk sorduğumda satmadim dedi sonra sattim dedi yanlış anladi herhalde diye dusudundum çok ucuza gittiğini biliyorum ama kolye,küpe ,yüzük ,bileklik ve tek taş 1200 eder mi
Pırlanta yüzükler zaten 3te 1i fiyatına geri alınıyor o fiyat sadece yüzük içinse iyi
1500 tl esım pırlanta almıstı 2 ay sonra degıstırdık 750 tl saydılar oyle soylıyım sanaArkadaslar maddiyattan dolayı düğünde takılan setimi anneme sattirip parasını aldım anneme sattirma nedenim istanbula giderken setimi ,tek taşımı ,kolyemi ve oğlumun kunyesini yanıma alıp dönerken istanbulda unutmamdi setimi 3 sene once 3.200 e almistik esimde tek tasi 2.000 e almis ben yoktum yaninda sahit degilim ne kadara aldigina anneme setimi sat dedim oda 1.200 e satmış parasını yolladı tek tasimida satmış esimin ağzını aradım ben onu 2.000 e aldım dedi setimin parasida gozume az gelmişti ,sakin yanlış anlamayin annemi suclamiyorum asla az önce aradiginda sacmalayin 2.000 e tek taş mi olur ben mi yedim parasini dedi bende yok anne onuda satmayalim diye sakladin mi diye sordum dedim kapattık eşime soylesem çok kızar belki aklina baska bisey gelir ne yapacağım ben ya aglayacagim sinirimden ,elim ayagim titriyor,eşime ne diyeceğim ben ...
Zaten aşıro karşıyım pırlantaya, bundan sonra iyice karşı oldum1500 tl esım pırlanta almıstı 2 ay sonra degıstırdık 750 tl saydılar oyle soylıyım sana