- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
seniiiiii çoook iyi anlıyorum evet belkii bir dert değil hatta şımarıklıkk ama Allah başımızdan eksik onlarıı 2 yıllık evliyim sadece 1 gece ayrı geçirdim ondan hiç uyumadım kendimi çok kötü hissettim hep ya gerçekten olmasaydı diye düşündüm saçma sapan şeyler getirdim işte aklımaa
evet canım işte zaten mesele bi gece ayrı kalmak değil de, ilk defa ayrı kalıyoruz, ben bu arada onunla olmaya ne kadar çok alıştığımı farkettim, uzun süreliğine gitse ya da (Allah korusun) tamamen ayrılsak ne kadar üzülecekmişim onu farkettim. ondan kötü hissettim kendimi.
Allah korusun ama hayatta ölüm ve hastalık da var bunları düşünerek yaşamalıyız.
canımm ne mutluu onlarakii kendilerini bu kadar sevdirmişlerr bize, canım bu mübarekk günde dularımızı kabul etsinn ve eşime sevgililer günü hediyesii olarak bi evlatt müjdelemeyi nasipp etsin inşallah bana ve isteyen bekleyenn herkeze
yanlız olayıı bebişe bağlamasam çatlarım
Bir dert değil belki ama canım çok sıkkın şu anda. Yakında şehir dışına taşınacağız. Eşim evle ilgili işleri halletmek için bu sabah gitti. Bebeğimle evde yalnız kaldık. Evlenmeden önce de senelerce yalnız yaşadım aslında ama 3 senede eşimle olmaya çok alışmışım. Ayrı kalmak çok koydu bana. Kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum.
inşallahhhh, Allah'ım herkesin gönlüne göre versin. Biz sevgililer gününde de ayrı olcaz
aslında pzt. de yeni yerinde işe başlıcak. onun için niyeti haftasonu da kalmaktı. bi dahaki cumaya kadar. çünkü git gel 300 tl benzin yakıyo araba. ama dün akşam ve sabah o kadar çok mızmızlanıp ağladım ki sanırım yarın akşam gelecek Allah nasip ederse. oğlum da yokluğunu hissetti sanırım. işten gelme saatinden beri ağladı anca uyuttum.
Bir dert değil belki ama canım çok sıkkın şu anda. Yakında şehir dışına taşınacağız. Eşim evle ilgili işleri halletmek için bu sabah gitti. Bebeğimle evde yalnız kaldık. Evlenmeden önce de senelerce yalnız yaşadım aslında ama 3 senede eşimle olmaya çok alışmışım. Ayrı kalmak çok koydu bana. Kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum.
canım bende aynı şeyleri yaşıyorum 10 yıllık evliyim 5 yılımız ayrı geçmiştir hala gidiyoo benim kızlarımda çok zorluk çekiyo ben kayınbabam evlenince annemlerle aynı mahalleye taşındım şimdide ablamlarla aynı mahalledeyim seni çok ii anlıyorum hafta sonu gene gidecek çok üzülüyorum allah kimseyi eşinden evladından ayrı koymasın çok zor 26 yaşındayım bu gidişler beni erken yaşlandırdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?