Eşime neler oluyor böyle..

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
SELAM KIZLAR İYİCE FARKLILAŞAN DURUM İÇİNDEYİM. BIR KAÇ GECEDIR UYANDIĞIMDA EŞİM BENİ İZLİYOR BEN UYANIP NE OLDU_? DİYİNCE SAÇLARIMI SEVIYOR, SEN UYU SEVIYORUM İZLEMEYI DİYOR. (ÖNCEDEN OLMAZDI) NEYSE DÜN GECE UYANDIM BAKTIM YANIMDA YOK TELEFONU YATAKTAYDI KALKTIM AYAĞA SALONA GİTTİM GECE 4 NAMAZ KILIYOR :s :s :44: BENDE HİÇ BOZMADIM YERİME GEÇTİM EE TELEFONUNA BAKTIM FALAN BIRSEY YOK FLM IZLEMEMIŞ FACEDE WATSAPTA ONLINE DEĞİL YANI YINE GECE 4E KADAR BENI IZLEDI SANIRIM. NEYSE GELDİ UYUYOR GBI YAPTIM USULCA YANAŞIP ÖPTÜ SONRA UYUDU... KIZLAR ABARTIYORMUYUM_? YAŞADIĞIMIZ SÜREÇ ÖNCESİ BÖYLE DEĞİLDİ ,SONRADAN BU ŞEKİLDE OLDU.

Merhaba canım,

Endişelenicek birşey yok bence. Sanırım birşeylerden etkilendi . Bazen insanlar yoğun duygular yaşıyor. Sonra dünya derdine düşüp tekrar unutabiliyor.
:44:

merhaba canım,

endişelenicek birşey yok bence. Sanırım birşeylerden etkilendi . Bazen insanlar yoğun duygular yaşıyor. Sonra dünya derdine düşüp tekrar unutabiliyor.

inş cnm öncekı konuma bakabılırsın , inş onun verdiği bir acıma duygusu yoktur! çok üzülürüm..

önceki konularına yaptığım yorumlardan hatırlarsın canım beni..
ne güzel eşin yaptığı hatayı anlamış tövbe etmiş namazını kılmış..seni kaybetmekten de korkuyo..
daha ne olsun..
sevinmen gereken bir durum bu..
bence sende bi şükür namazı kıl..

evet cnm ıns oyledır, ben acıyormu dedım hatta (( neler düşünüyorum... Evet bende kılacağım rabbıme acılan eller boş dönmez yurekten ınanıyorum....tşk.edrm

Önceki konuyu okumadım size karşı bir yanlısı varsa anlamış ve pişman olmuş olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin ciddi ciddi vicdan azabı çekiyor ve Allaha tövbe ediyor
kim bilir düzelir yola gelir eşin

Bana cok pisman ve yaptigi hatanin pismanligini yasiyomus gibi geliyo.
Ne güzel iste, keske herkes yaptiginin farkina varsa sizinki gibi.

Merhaba canım,

Endişelenicek birşey yok bence. Sanırım birşeylerden etkilendi . Bazen insanlar yoğun duygular yaşıyor. Sonra dünya derdine düşüp tekrar unutabiliyor.

bir musubet bin nasihattan iyidir derler ya
bence eşine de bu dank etmiş
ve ne güzel umarım böyle devam eder

Aldatıyor olabilir diyecektim ki zaten direkten dönmüş.
Bence de pişmanlık yaşıyor ve sana baktıkça ben nasıl böyle birşey yaptım diyordur.

belki ölüm geliyodur aklına biz eşimle bir kazaya şahit olmuştuk gencecik adam yolda yatıyordu ölmüştü etkisinden 1 ay kurtulamadık ikimzde
eşimm herzamn ilgilidr bana karşı ama daha bir farklı olmuştu bende eşime karşı öyle böyle bişey olmuş olabilir yada bir vicdan durumu var 2 sinden birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…