merhaba arkadaslar. ben 21 yasindayim . ve 4 senelik evliyim bir oglumuz var. esimle görücü usülü evlendik akraba ama ben tanimiyordum daha önceden. evlenince esimi avusturyaya getirdim. baslarda ben ona ck ters gidiyordum her hareketinden nefret ediyordum .ozamanlar benim bi dedigimi iki etmiyodu. ama sonra hamile kalinca ona baglandim ve kendimi ona karsi cok degistirdim . hergün temizlik yapar. ne sekilde olursa olsun isten geldigi vakit yemegini önüne getirim.2sene önce kardesim esimin yegeniyle (görümcemin oglu) evlendi ve bir ay icinde ayrildilar. simdi 19yasindaki kardesim 43 yasinda bi adamla evlendi. ve esim suanda onlar icin hergün benimle tartisiyo . beni o adamla ayni yerde bulundurmayin.benden uzak olsun. o var diye babamlara iftara bile gitmek istemedi. artik dayanamiyorum.. esimden hertürlü siddetede maruz kaldim .kumarinada göz yumdum , yemedigi para kalmadi. beni bi türlü anlamak istemiyo . bahanesi adami sevmiyorum ! halbuki o kadar iyi bi enistem var tek sucu benim kiz kardesimle evlenmesi. bu durumda ne yapmam gerekiyo nasil davranmam gerekiyo . sabret sabret nerey kadar , benim esim bu degildi bana siddette uygulamis olsa cogu seyde anlayisliydi. simdi tüm ailemden uzak duruyo.. lütfen hanimlar bana bi akil verin . bu duruma daha fazla katlanamiyorum ,
bayan veya erkek yurtdışında yaşayıp Türkiyeden (özelliklede görücü usulü yani tavsiye) ile evlenip
Türkiyedeki eşi yurtdışına yerleştirdikten bir süre sonra %99 ya boşanıyorlar ya da ilişki bitiyor
bizim milletimiz böyle kuzum anlatmadılarmı sana
Yurtdışına yerleşsin die ne evlilikler yapılıyor hoooohooohooo
köprüyü geçene kadar ayıya dayı deniliyor söz temsili olarak...
ayrıca 19 yaşındaki kız kardeşinin 43 yaşındaki bir beyle evlenmesi çok ilginç geldi iyi cesaret :S
eşin kaç yaşında merak ettim?
sonuçta şuan 21 yaşında olduğuna ve 4 yıllık evli olduğunuza göre eşin de seninle evlendiğinde sen 17 yaşındaymışsın..
niye bu kadar tepki gösteriyo ki eşin
kimisi icin haklisin cnm .. benim siddet görmem kavgamizi uzatip küfür ettigimden birbirimize giriyoruz. buraya gelmek icin evlendigine ihtimal vermiyorum . ev dösemek icin kayinpederimden yüklü miktarda para aldim . o parayla rahatlila vize alirdi . vede suanda calistigi is yerinde sürünmezdi .. dedigin ama dogru cogu erkek geliyo yan gelip yatio.
kardesime gelincede asik oldu , vazgeciremedik.
esim 24 yasinda..sanirim hep ön planda olma isteginden(
esim 24 yasinda..sanirim hep ön planda olma isteginden(
aklıma geldi bir komşumun kızı vardı bekarken o kadar havalı hayatımda görmemiştim herkesi beğenmez kesinlikle
benim eşim fit vücutlu olacak yakışıklı olacak koluma takıp gezebileceğim bir eş isterim
bunu gibi birsürü şey ve bunları hergün söylerdi
herkesle sevgili olmazdı her ayrıntısını dikkat ederdi ayaklarına ellerine dişlerine göbeğine
sonra görücü usulü olarak bir bey ile tanıştırmak istedi diğer komşular avusturyada yaşayan bir tanıdıklarının oğlu imişşş
bayağı yıkadılar beynini o ablanın çok iyi hatırlıyorum
boşver yakışıklılığı villada oturacaksın altında araban üstelik yurt dışı
özel olacaksın
buraya geldiğinde herkes sana hayranlıkla bakacak waaayyy avusturyadan gelmişler altındaki arabaya bak dicekler
diyerek kandırdılar güzel ablamı
evlendiği yurtdışına gittiği adam 130 140 kilo kısa boylu birşey inanılmaz şişman zor yürüyen tipten
ve o hayalindeki manken erkekten tamamen uzak
ama yurtdışı herşeye kâdir
iyide eşin 24 yaşında enişte 43 yaşında
babası yaşında adamın karşısında ön planda olmak zor
o adam ondan çok daha şey görmüş geçirmiş yaşamış
anlatacak öğretecek o kadar çok şeyi vardır ki
eşin hiçbirzaman ön planda olamayacak sanırım
17 yaşında daha çocuk yaşta görücü usulü evlendirilmişsin, o zamandan beri eşinden şiddet görüyorsun, hal böyleyken çocuk da yapmışsın... O kadar yanlışlar silsilesi ki... Enişteyi bırak, sen şu an o kadar yanlış bir şeyin içindesin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?