kiskanilmak güzeldir ama okulu birakmak zorunda kalmissaniz, arkadaslarinizla görüsmeniz engellenisse, evden disariya cikmaniz yasaklanmissa ve en son kiziniz baska bi adama benzetilip biseyler imaa ediliyorsa hicte güzel degildir...
esim yaptiklari icin cok pisman ama son yaptigini kabullenemiyorum. uzaklastirdi bu söyledikleri.
ona karsi bisey hissedemiyorum. ne güzel seyler nede kötü seyler.
sevgim bitmis olabilirmi?
Sevginin bitip bitmediğini senin anlaman daha yerinde olur bence.Sen ama daha çok şu an öfke,sinir var yaptıklarından dolayı kim olsa öyle düşünür.
bitmemis olmasini umuyorum. 5 aylik kizimiz var. ayrilmak istemiyorum aslinda. öyle davranmaya devam erderse, onurumu daha fazla ayaklar altina almasina izin vermeyecegim.
olayin üstünden 3 ay gecti ama ufacik bi kiskancligi bile kaldiramayacagim artik...
Umarım canım çünkü daha yeni doğmuş küçücük bebeğiniz var o yavruya yazık.Konuşmayı denesen canım ne bileyim aşırı kıskançlık hiç iyi değil çünkü dozunda olması gerekir
Sevgi bitmez şekil değiştirir, nasıl olur mu öyle şey derseniz oluyor işte .(Bazı durumlar hariç tabi)
Öyle olmasa kimseyi sevemezdik , her insanın kötü iyi yanları vardır.
Ayrıca sevgi sabit bir duygu değil, bazen çoğalır bazen azalır.
Öyle olmasa uzun uzun yıllar çiftler nasıl evli kalabilirdi.
Eşinize sahip çıkın siz yapmazsanız emin olun yapacak kişi çok (sanmayın ki olmaz oda olur)
Güzellikle insanın yaptıramayacağı hiç bir iş yok .Bulunduğunuz duruma uydurun bunu mesafeler varsa ona göre şekillendirip sunun .
O haklı olsun , onun dediği olsun , varsın o kazansın rekabet haline getirmeyin ilişkinizi.Kadının bir adım geri de kalması her zaman güzeldir.
O hangi resmi görmek istiyorsa onu gösterin emin olun sizin hiç bir kaybınız olmaz.Tek taraflı mutluluk olabilir mi ,siz onu mutlu edin oda sizi.
Kıskanılmak güzeldir , seven insan kıskanır bırakın kıskansın .
Sizin kıskanmaktan kastettiğiniz şey nedir örnek verebilir misiniz.Bazen hastalık olabiliyor çünkü bu.
Uww oda haddini aşmış canım , gerçi kızgınlıkla insan karşısındakini kızdırmak için neler neler demiyor.en son yasadigimiz olayi anlatayim ben.
memlekette yillar önce, esimle tanismadan önce birisi bana teklif ediyor. ben kabul etmiyorum.
bu yaz yine memlekete gittik. önceki yillar ben esime yanimda kal, beni yalniz birakma, beni gezdir diye basinda kalirdim. arkadaslariyla degilde benimle ilgilensin isterdim. bu yaz bebegimizde olunca ben bebegimle ilgilenirim annemlerde var memlekette kayinvalidem görümceler elti falan kadin kadina oluruz dedim. sende rahat rahat arkadaslarini gör dedim. günden güne bi degisti esim. öncede kiskaniyordu ama bu olaydaki kadar degil. yalniz disariya cikma dedi tamam dedim. oraya bakma buraya bakma oda orda diyor. (bana yillar önce teklif eden cocuk.)
tamam dedim hep.
dügün var konvoya katildik oda motorla bi ara bizim arabanin arkasindan gelmis. niye bizim arkamizdan geldi diye sormaya basladi. yurt disinda yasiyorum ben. o cocukta yurt disindan gelen herkese teklif etmis birisi. benim tanidigim bütün kizlara teklif etmistir yani. ciddi bisey degil biliyoruz biz. neyse esim o telefonda konusunca bana gelir telefonumu kontrol eder seninlemi konustu diye sorar. ya sbir dedim kaldim öyle...
sonra kahvede bebek magzasindan biseyler aldim demis o cocuk esim geldi bana diyorki böyle böyle dedi. bu ne demek diyor. zaten ona benziyor kizimiz diyor. biseyler ima etmeye calisti. benim sabrim bitti tabi. ayrilacaktim artik bu kadari fazlaydi... yalvar yakar ayrilma ciddi degildim fanal dedi. büyükler araya girdi baristik..
ama ben eskisi gibi hissedemiyorum. cok kirginim. sevgimin bitmesinden korkuyorum....
Uww oda haddini aşmış canım , gerçi kızgınlıkla insan karşısındakini kızdırmak için neler neler demiyor.
Valla canım boşan demesi kolay ama o işler öyle değil onu biliyoruz.
Bu adam kaç yaşın da adam kolay kolay değişmez.Şimdi tam tersi düşün bak bi empati yapalım beraber .
Eşin nasıl davransa sen de onun davrandığı gibi davranırdın yani senin bir insana eşinin sana davrandığı gibi ne olsa o tepkiyi verirdin .
Eşin neden kuruntu yapıyor ? Onun düşündüğü gibi düşünmeye çalış , çözüme o şekil de ulaşabiliriz.
Canım belki senin adama karşı hiç bir hissin yok ama adam seni görünce bakıyor belki ya da etrafın da dolandığını hissediyor eşin , olabilir bunlar .
Bununla ilgili bir olayı anlatayım bir gün eve dönerken birinin beni takip ettiğini görüp başka bir apartmana girdim , eşime anlattığım da bir kaç gün kesinlikle dışarı çıkmayacaksın dedi .Dinlemedim tabi hata edip , ertesi gün adam yine beni takip etmeye başladı bazı olaylar oldu tabi.
Ben hissedemedim ama eşim sezebildi bazı şeyleri , senin göremediğin farklı bir şey görmesi olası.
Canım ya senin o aradığın aşk masallar da gerçek değil onlar.
Saygı önemli olan , hata yapmış olabilir hangimiz yapmıyoruz ki.
Kız trip yap konuşma günlerce.Olan yine sana olmayacak mı ,sen sinirlerini harab edeceksin ve en önemlisi anne olduğum için çok iyi biliyorum
Anne sinirli , gergin , stresli oldumu direk çocuğa yansıyor.
Günah değil mi o kuzuya ?
Vereydin ağzının payını gidip DNA testi yaptır merak ediyorsan diye.
İşin aslı eşin senden ilgi göremiyor sanırım anlattıklarından ben onu anladım .
Eşinin biraz daha üstüne düş bak göreceksin değişecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?