esime olan sevgim bitmis olabilirmi?

yarenHH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
205
0
26
Almanya
esim beni kiskancligiyla kendisinden uzaklastirdi.

onu o kadar cok seviyordumki, onu her düsündügümde agliyordum özledigim icin. ama kiskancligiyla son yaptigi sabrimi tasirdi. artik bisey hissedemiyorum. ne yaparsa yapsin diyorum. cok umursamiyorum. düsünmüyorum bile nasildir diye. su ada ayri yerlerde yasamamiz lazim bi süreligine. aramasada konusmasak diyorum.

sizce sevgim azaldimi yada bittimi? bittiyse tekrar sevebilirmiyim?

Sizi çok yıpratmış.Dolayısıyla duygularınızda azalma olmuş.Ama tekrar eskisi gibi sevebilirsiniz.Eşiniz değişirse,kıskançlıkları azalırsa bu mümkün

kiskanilmak güzeldir ama okulu birakmak zorunda kalmissaniz, arkadaslarinizla görüsmeniz engellenisse, evden disariya cikmaniz yasaklanmissa ve en son kiziniz baska bi adama benzetilip biseyler imaa ediliyorsa hicte güzel degildir...

kiskanilmak güzeldir ama okulu birakmak zorunda kalmissaniz, arkadaslarinizla görüsmeniz engellenisse, evden disariya cikmaniz yasaklanmissa ve en son kiziniz baska bi adama benzetilip biseyler imaa ediliyorsa hicte güzel degildir...

Evet kıskançlık abartılınca insanın dünyası cehennem gibi oluyor.Benim sevgilim de senin eşin kadar olmasa da baya kıskanç.70 yaşındaki amcayı,babamla çıktığım tatili bile kıskanabiliyor.Seni çok iyi anlıyorum eşinle sıkı bir konuşma yaşaman gerekiyor.Umarım düzelirsiniz.

Kıskanılmak güzeldir sizin yaşantınızda baya bir aşırıya kaçılmış doğrusu zor br durum.
Yani biraz d akabullenmeden kaynaklanıyor canım ne zaman kısıtlamayla ilgil ilk kabullenmeyi kabul ettin diğerleri de süt süte geldi haliyle.
Ne bieyim tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler güzelce kouşup yapamayacağını dile getirebilirdin.
Evlendik diye hayatlarımızın kısıtlanması bizlerin de buna sessiz kalması çok kötü gerçekten.

esim yaptiklari icin cok pisman ama son yaptigini kabullenemiyorum. uzaklastirdi bu söyledikleri.
ona karsi bisey hissedemiyorum. ne güzel seyler nede kötü seyler.
sevgim bitmis olabilirmi?

esim yaptiklari icin cok pisman ama son yaptigini kabullenemiyorum. uzaklastirdi bu söyledikleri.
ona karsi bisey hissedemiyorum. ne güzel seyler nede kötü seyler.
sevgim bitmis olabilirmi?

Sevginin bitip bitmediğini senin anlaman daha yerinde olur bence.Sen ama daha çok şu an öfke,sinir var yaptıklarından dolayı kim olsa öyle düşünür.

Sevginin bitip bitmediğini senin anlaman daha yerinde olur bence.Sen ama daha çok şu an öfke,sinir var yaptıklarından dolayı kim olsa öyle düşünür.

bitmemis olmasini umuyorum. 5 aylik kizimiz var. ayrilmak istemiyorum aslinda. öyle davranmaya devam erderse, onurumu daha fazla ayaklar altina almasina izin vermeyecegim.
olayin üstünden 3 ay gecti ama ufacik bi kiskancligi bile kaldiramayacagim artik...

Umarım canım çünkü daha yeni doğmuş küçücük bebeğiniz var o yavruya yazık.Konuşmayı denesen canım ne bileyim aşırı kıskançlık hiç iyi değil çünkü dozunda olması gerekir

Sevgi bitmez şekil değiştirir, nasıl olur mu öyle şey derseniz oluyor işte .(Bazı durumlar hariç tabi)
Öyle olmasa kimseyi sevemezdik , her insanın kötü iyi yanları vardır.
Ayrıca sevgi sabit bir duygu değil, bazen çoğalır bazen azalır.
Öyle olmasa uzun uzun yıllar çiftler nasıl evli kalabilirdi.
Eşinize sahip çıkın siz yapmazsanız emin olun yapacak kişi çok (sanmayın ki olmaz oda olur)
Güzellikle insanın yaptıramayacağı hiç bir iş yok .Bulunduğunuz duruma uydurun bunu mesafeler varsa ona göre şekillendirip sunun .
O haklı olsun , onun dediği olsun , varsın o kazansın rekabet haline getirmeyin ilişkinizi.Kadının bir adım geri de kalması her zaman güzeldir.
O hangi resmi görmek istiyorsa onu gösterin emin olun sizin hiç bir kaybınız olmaz.Tek taraflı mutluluk olabilir mi ,siz onu mutlu edin oda sizi.
Kıskanılmak güzeldir , seven insan kıskanır bırakın kıskansın .

konusuyorum. Allaha sükür bi cok seyi astik. yada ben öyle sandim. evliligimiz 2 yili doldurunca ben hamile kalmak istedim. tamda memlekete gidecektik. ben artik hapi birakayim dedim. aklindan gecenleri yeni ögreniyorum

neden simdi birakmak istedi acaba hapi diye düsünüyormus. memlekete gidecegiz acaba orda biseylermi yapacak diye aklindan geciyormus. ben hersey düzeliyor diye düsünürken meger o herzaman aklinda biseyler oluyormus. bu hep böylemi olacak gececekmi bilemiyorum. aklim cok karisik. aile terapistine gidelim diyorum. bana ayril bu adamdan demelerinden korkuyor. kendi yaptiklarinin ne kadar yanlis oldugunun farkinda...

haklisiniz ama 9 yil olacak tanisali. artik sabrim kalmadi. artik kiskanamiyorum bile. ne yaparsa yapsin banane diyorum. sevgimin bitmesini istemiyorum. onu cok sevmek istiyorum. esim her firsatta beni cok sevdigini söylüyor. masallardaki kadar cok sevmek istiyorum onu ama bu yaptiklarini düsününce bütün duygular gidiyor.

böyle devam ederse beni kaybedecegini söyledim. cok üzgün ve pisman oldugunu söylüyor. ama 9 yildir ayni seyler oluyor. kiskaniyr, beni kiriyor sonrada özür diliyor. sabrim kalmadi. dayanacak gücüm kalmadi.

Sizin kıskanmaktan kastettiğiniz şey nedir örnek verebilir misiniz.Bazen hastalık olabiliyor çünkü bu.

Sizin kıskanmaktan kastettiğiniz şey nedir örnek verebilir misiniz.Bazen hastalık olabiliyor çünkü bu.

en son yasadigimiz olayi anlatayim ben.

memlekette yillar önce, esimle tanismadan önce birisi bana teklif ediyor. ben kabul etmiyorum.

bu yaz yine memlekete gittik. önceki yillar ben esime yanimda kal, beni yalniz birakma, beni gezdir diye basinda kalirdim. arkadaslariyla degilde benimle ilgilensin isterdim. bu yaz bebegimizde olunca ben bebegimle ilgilenirim annemlerde var memlekette kayinvalidem görümceler elti falan kadin kadina oluruz dedim. sende rahat rahat arkadaslarini gör dedim. günden güne bi degisti esim. öncede kiskaniyordu ama bu olaydaki kadar degil. yalniz disariya cikma dedi tamam dedim. oraya bakma buraya bakma oda orda diyor. (bana yillar önce teklif eden cocuk.)
tamam dedim hep.

dügün var konvoya katildik oda motorla bi ara bizim arabanin arkasindan gelmis. niye bizim arkamizdan geldi diye sormaya basladi. yurt disinda yasiyorum ben. o cocukta yurt disindan gelen herkese teklif etmis birisi. benim tanidigim bütün kizlara teklif etmistir yani. ciddi bisey degil biliyoruz biz. neyse esim o telefonda konusunca bana gelir telefonumu kontrol eder seninlemi konustu diye sorar. ya sbir dedim kaldim öyle...

sonra kahvede bebek magzasindan biseyler aldim demis o cocuk esim geldi bana diyorki böyle böyle dedi. bu ne demek diyor. zaten ona benziyor kizimiz diyor. biseyler ima etmeye calisti. benim sabrim bitti tabi. ayrilacaktim artik bu kadari fazlaydi... yalvar yakar ayrilma ciddi degildim fanal dedi. büyükler araya girdi baristik..

ama ben eskisi gibi hissedemiyorum. cok kirginim. sevgimin bitmesinden korkuyorum....

Uww oda haddini aşmış canım , gerçi kızgınlıkla insan karşısındakini kızdırmak için neler neler demiyor.
Valla canım boşan demesi kolay ama o işler öyle değil onu biliyoruz.
Bu adam kaç yaşın da adam kolay kolay değişmez.Şimdi tam tersi düşün bak bi empati yapalım beraber .
Eşin nasıl davransa sen de onun davrandığı gibi davranırdın yani senin bir insana eşinin sana davrandığı gibi ne olsa o tepkiyi verirdin .
Eşin neden kuruntu yapıyor ? Onun düşündüğü gibi düşünmeye çalış , çözüme o şekil de ulaşabiliriz.
Canım belki senin adama karşı hiç bir hissin yok ama adam seni görünce bakıyor belki ya da etrafın da dolandığını hissediyor eşin , olabilir bunlar .

Bununla ilgili bir olayı anlatayım bir gün eve dönerken birinin beni takip ettiğini görüp başka bir apartmana girdim , eşime anlattığım da bir kaç gün kesinlikle dışarı çıkmayacaksın dedi .Dinlemedim tabi hata edip , ertesi gün adam yine beni takip etmeye başladı bazı olaylar oldu tabi.
Ben hissedemedim ama eşim sezebildi bazı şeyleri , senin göremediğin farklı bir şey görmesi olası.

Son düzenleme:

bebek planlari yaparkende ben hapi birakayim dedigimde tam o zaman memlekete gidecektik. bana bu yaz diyorki zaten gecen yaz sen böyle demistin benim aklimdan gecmisti diyor. yani ben problem yok artik diye düsündügüm zaman bile aklinda biseyler oluyormus. bu beni cok kirdi.

olanlar oldu bosver bebegini düsün diyorum kendi kendime. ayrilmak istemiyorum ama hislerim eskisi gibi degil. ne yapsamki. yine sevmek istiyorum. kirginligim gecsin istiyoru. mantigim sev kizginligin gecsin diyor. ama bu sefer kalbim isyan ediyor. sanki kallbim küstü sevgiye aska . kirildi calismiyor gibi hissediyorum. yada pili bitmis gibi. yani hislerimi anlatamiyorum tam. ama böyle hissediyor kalbim

Canım ya senin o aradığın aşk masallar da gerçek değil onlar.
Saygı önemli olan , hata yapmış olabilir hangimiz yapmıyoruz ki.
Kız trip yap konuşma günlerce.Olan yine sana olmayacak mı ,sen sinirlerini harab edeceksin ve en önemlisi anne olduğum için çok iyi biliyorum
Anne sinirli , gergin , stresli oldumu direk çocuğa yansıyor.
Günah değil mi o kuzuya ?
Vereydin ağzının payını gidip DNA testi yaptır merak ediyorsan diye.
İşin aslı eşin senden ilgi göremiyor sanırım anlattıklarından ben onu anladım .
Eşinin biraz daha üstüne düş bak göreceksin değişecektir.

o masallardaki kadar cok seviyordum ben. onu düsününce sevdigim icin aglardim. kiyamazdim ona. o benim herseyimdi. hayatimdi. bana ne yasatmis olursa olsun hep öyleydi. hep sevdim. ama bu son olayda benim kalbim mühürlendi.
zaten ayrilmadiysam kuzum babasiz büyümesin istedim.. DNA testi yaptiracaktim ama kabul etmedi. önce kirdi lafi söyledi. is ciddi olunca geri adim atti. ben inaniyorum sana dedi.
degismesi icin her yolu denedim. kisitladim, engelledim, cok sevdim, umursamadim, ilgilendim.... heseyi yaptim

ben son yaptigini kabullenemiyorum ya. ayaklarima kapandi. esim agladiginda suclu olsa bile kiyamazdim affederdim. ama bu sefer yapamadim.. terapistede gitmeye yanasmadi. en azindan gidelim benim sevgim geriye gelsin istiyorum.

Kalbin kırılmış seni çok iyi anlıyorum , eşine kalbini kazanması için müsade et.
Açık açık söyle incindim gönlümü al de direk söyle bunu.
Eşin seni incitmek istemiş belli ki , peki sorarım sana karşımızdakini neden incitmek isteriz.
İncinmişsek yaparız bunu seven yine sevdiğine yapıyor yani anlayacağın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…