esime olan sevgim bitmis olabilirmi?

benim böyle bi destege ihtiyacim vardi biliyormsun. nerelerde aradim böyle konusmayi anlatamam. kimisi ayril dedi. kimisi dinlemedi. kimisine anlatamadim detaylari. iyiki burda aramisim bazi seyleri. iyiki sana rastlamisim burda. bu son yazdiklrin beni umutlandirdi. esimin kalbimi kazanmasina müsade edecegim :)

Bir nebze yardımcı olabilsem ne mutlu bana .
Bazen bilmiş bilmiş konuşuyoruz ama yaşıyoruz bizim de ders aldığımız şeyler oluyor.Düşün yavrun bile büyüyüp göç edip gidecek eşinle baş başa kalacaksınız bugünleri yad ettiğiniz de kötü anılarınız olmasın .Allaha emanet kardeşim ,rabbim , huzurlu güzel bir uyku versin sana

Bu kadarı da cidden çok fazla ya bir insan nasıl olurda eşine hayat arkadaşına bu tarz düşünceler besleyebilir ki !
Bence de canım eşine terapist şart kıskançlıktan öteye geçmiş onun ki en azınan bundan sonra evliliiğinde bu tarz şeyler yaşamazsın kesinlikle gitmelisin.

Allah razi olsun arkadasim senden. icime bi umut dogdu sanki.. hayirli günler..

Allah razi olsun arkadasim senden. icime bi umut dogdu sanki.. hayirli günler..

ikna edebilirsen gitmek istiyorum terapiste. laflari sayiyor kiriyor, sonrada gercekten öyle düsünmüyorum ben. öyle düsünsen bu kadar rahat olurmuydum diyor. madem düsünmüyorsun deme öyleyse...

ikna edebilirsen gitmek istiyorum terapiste. laflari sayiyor kiriyor, sonrada gercekten öyle düsünmüyorum ben. öyle düsünsen bu kadar rahat olurmuydum diyor. madem düsünmüyorsun deme öyleyse...

Elinde değil demek ki sorunları var anlaşılan.İnşalalh bir an önce halledersiniz sorunlarınızı canım.

sevginiz gerçek sevgiyse ve bunu ancak siz bilebilirsiniz. sevgi asla bitmez.sadece ara ara dozajında artma azalma olabilir.

kiskanilmak güzeldir ama okulu birakmak zorunda kalmissaniz, arkadaslarinizla görüsmeniz engellenisse, evden disariya cikmaniz yasaklanmissa ve en son kiziniz baska bi adama benzetilip biseyler imaa ediliyorsa hicte güzel degildir...

Hastalık bu.
Soğumakta haklısınız.
Hatta ayrılmak lazım derhal, iftira da atar bu, Allah korusun şiddet de uygular, cinnet de geçirir ve felaketler olabilir vs.
Korkunç bir durum.
Ya tedavi olmalı ya da bitirilmeli bu işi.
Gerçi baştan anlamış olmalıydınız. Nasıl bi de evlenip çocuk doğurmuşsunuz.
Okulu bırakmış olmanız hayatınız hatası olsa gerek zaten.
İnanamıyorum. Nasıl bir adamın böyle esir hayatı yaşatmasına izin verebilir bir kadın?
Sevgi aşk değil bu. Bu çok başka bir boyut ve anormal.

Son düzenleme:

bacim kesinlikle katiliyorum sana. ask degil biliyorum. takinti aptallik. bunlar herhalde.. yapacak bisey yok oldu bi kere. yani bir daha en ufak bisey bile yasatmasina izin vermeyecegim. o yüzden kendimi garantiye almaya basladim. siddet biraz zor uygular. bizi kaybettigiyle kalmaz bütün türkiyeyi degil ben bütün dünyayi ayaga kaldiririm. bitiririm onu... kiminle ugrastigini yeni yeni görüyor...
keyfi bilir tedavi olursa ne ala. olmazsada bu son sansi. bi olayda bizi kaybedecek...

ha bu arada bebegim icin hic pisman degilim. esimle iyiki evlendim dedigim tek sebep. bebem benim herseyim. iyiki dogurmusum o benim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…