- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Carelercaresizz
Ben bildim ..Ben bildimEvet arkadaşın cinsiyetini kimse anlayamadı,bunu ilk mesajınıza ekleyin. Yorumlar ona göre gelecektir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bildim ..Ben bildimEvet arkadaşın cinsiyetini kimse anlayamadı,bunu ilk mesajınıza ekleyin. Yorumlar ona göre gelecektir.
Yahu buna bu kadar gicik olan bi kadin, degil adami tatile ayni sehre gelen kadinla.bulusmaya yollayacakti, denk gelmedi diye gorusemediler. Buna kim inanir? Kadir Inanir ahahahahaAynen öyle. Baktı ki çok tepki alıyor kadın diye değiştirdi. Gülmesine sinir olana kadar bu kadar muhabbet etmesine sinir olurdu
Aynen öyle işte bu yuzden inandırıcı gelmedi banaBende konuyu toparlamak icin yazmış. Eğer kadın olsaydı konunun can alıcı noktası olarak bastıra bastıra yazardı en başta![]()
Tamam kiz küsme aaaTamamdır inanmayın ne yapabilirim şimdi...
Çok değişik ve acımasızsınız..
Yorumlara bak eşine böyle şakalar yapıyorsan ondan sana gülmez ne demek ??
IInsanların derdiyle dalga geçince mutlu mu oluyorsunuz ??
Daha fazla yazmak istemiyorum .
Bazı kişiler iş arkadaşları ile daha çok paylaşımda bulunurlar ..hatta işten eve gelip iş arkadaşı ile yazışıp birbirlerini arar bir saatte sohbet ederler..yüzleri insana dönüktür ama dışarıdaki insana ..eve gelince sadece problem odaklı konuşurlar,çocuk nasıl oldu? Yağ bitmiş alayım mı?Ama sizin eşiniz anladığım kadarıyla böyle değil..spontane olmuş bir muhabbet eşinizin gruba attığı şarkı ve kızın geri araması ile başlamış..çok germeyin kendinizi iş yerinde bazen gerçekten çok şey paylaşılıyor ve arkadaş başka şehirde yeni başlangıç yapmış ..eşiniz arkadaşına kararından memnun olup olmadığını,o şehrin imkanlarını, kirayı sorsa yarım saat bile az gelir konuşma süresi olarakArakadaşlar buluşmuyorlar zaten. Eşim bir okulda çalışıyor bu kız arkadaşımız da eski çalıştığı arkadaşlarını görmeye okula gelecekmiş ama.gelememis. eşimde gelmiyor diye bu şarkıyı göndermiş..
Sonra akşam telefonda görüşmeler , kahkahalar.
Biraz sabahın köründe yazdığım için saçma sapan yazmışım herhalde anlatamamışım..
Kusura bakmayın..
Derdinizle dalga geçen yok bence siz bizimle dalga geçmeye çalıştınız ama olmadıTamamdır inanmayın ne yapabilirim şimdi...
Çok değişik ve acımasızsınız..
Yorumlara bak eşine böyle şakalar yapıyorsan ondan sana gülmez ne demek ??
IInsanların derdiyle dalga geçince mutlu mu oluyorsunuz ??
Daha fazla yazmak istemiyorum .
Inanın hiç isim gücüm yok sabahın köründe sizinle dalga geçmek istedim...Derdinizle dalga geçen yok bence siz bizimle dalga geçmeye çalıştınız ama olmadı
Karisina tosun diye sarki mi atmis? Anlamadim benVallahi ben kadin is arkadasına gonderdigi “Gelmesin la gelmesin” sarkisina bozulmazdim.
Ama bana ayni sanatcinin “Vay vay vay tosunoooo” sarkisini yollasa senin attigin tribi atardim, dunya ustume yikilmiscasina trip atardim. Sisko muyum ben?
Güldüğü kişi erkek değil kadınmış kankaSorun ne bir ben mi anlamadım ? Hayır cidden çözemiyorum bazı kadınları valla çekilicek çile değilsiniz