Eşime Oyle Kirildim Ki

Carelercaresizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
36
17
3
Günaydın öncelikle...

Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...

Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...

Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm 😶😶

ARKADAŞI KADIN !!!!

Son düzenleme:
Ben bunda garip bir şey görmedim. Siz sizinle böyle gülüp eğlenmediği için mi kıskandınız?
bi kıskançlık olmuş sanırım benle öyle gülmedi dediğine göre 😅 Ay bu kıskanılır mı ya gelmiyor diye o şarkıyı atmış kahkaha atmış ne saçma bir kahkaha takmayın bunları

2 kere okudum
emın olmak ıstedım yanlıs mı anladım yanlıs mı okudum dıye
kesınlıkle psıkologa gıtmelısınız

esınız arkadasıyla telefonda konusurken kahkaha attı dıye atanan arkadasıyla mesajlastı dıye kırılmanız sınırden 4 saat boyunca yatakta uykuya dalamadan dönüp durmanız hıııııcccccc hıc hıc normal degıl

Back
X