Eşime Oyle Kirildim Ki

Günaydın öncelikle...

Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...

Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...

Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm 😶😶

ARKADAŞI KADIN !!!!
Zaten eşiniz size bağlı bir sebep olmadıkça neden gülmüş ki ! Siz olmadan yaşamıyordu ,yemiyor içmiyordu. Size bağlı olmadan nefes bile almasın ne gerek var.Ne var bunda kişisel alana saygı eşiniz bile olsa lütfenn

Öyle değil aslında ..büyük olasılıkla adam evde günde 50 kelime ile hayatını sürdüren..donuk neşesiz bir adam..konu sahibi de bunca zaman sanıyor ki "eşimin kişiliği bu" oysa öyle değil miş ! Konu sahibi bunu gördü ve içten içe "eşinin yüzünü güldüren kadını" kıskandı.
Adam beş senelik evlilik süreci artı öncesindeki nişanlılık/sevgililik evresi boyunca hiç herhangi bir arkadaşıyla konuşmamış, karısının yanında kimseyle diyalog kurmamış olmalı bu senaryoya göre. Üç aylık sevgilisi değil 5 yıllık kocası yahu.

Konu sahibinin başka sorunları var belliki eşiyle
İlgisizlik, alakasızlık değer görememe gibi.Eşi arladaşıyla güle eğlene konuşurken o kendini dışarıda kalmış gibi hissetmiş.Boşuna eleştirmeyin böyle bir durumda kim olsa bozulur tepki gösterirdi ki konu sahibi tepki göstermemiş sadece kırılmış.Haklıdır belkide..
Nasıl bir yol izlemesi gerektiği hakkında bir fikrim yok.Eşinden,evliliğinden pek bahsetmemiş.Sonuçta herkesin evliliği ve dinamiği farklıdır.Kimi açıkça konuşarak düzeltir,kimi tartışarak, kimi daha dahada yüksek tepkiler vererek...

Konu sahibinin ne demek istedigi acik. Sahsen hak veriyorum. Evde buz dolabi gibi olup, disariya kakara kikiri olan erkeklere kim uyuz olmaz.

Bu kadar tepkiyi ben de çözemedim gerçekten şuan .
Ben de hak veriyorum konu sahibine . Bir kadınla bu kadar samimiyet benim de sinirimi bozardı .

Konu sahibinin ne demek istedigi acik. Sahsen hak veriyorum. Evde buz dolabi gibi olup, disariya kakara kikiri olan erkeklere kim uyuz olmaz.
Adamın evde buz gibi olduğu tamamen üyelerin çıkarımı. Konu sahibi benimle öyle gülmedi dışında bir şey dememiş. Konu sahibinin buz gibi olma olasılığı yok mu sizce?

Adam telefon görüşmesinden sonra gelip anlatmış mesela, karısı da eşlik eder belki eğlencesine diye, kadın surat asmış. Adamın yaptığı esprilerin, çevirdiği geyiklerin kadın tarafından karşılanmama ihtimali var bence. Birlikte eğlenemiyorlar çünkü konu sahibi o enerjiyi vermiyor olabilir.

Adamın evde buz gibi olduğu tamamen üyelerin çıkarımı. Konu sahibi benimle öyle gülmedi dışında bir şey dememiş. Konu sahibinin buz gibi olma olasılığı yok mu sizce?

Adam telefon görüşmesinden sonra gelip anlatmış mesela, karısı da eşlik eder belki eğlencesine diye, kadın surat asmış. Adamın yaptığı esprilerin, çevirdiği geyiklerin kadın tarafından karşılanmama ihtimali var bence. Birlikte eğlenemiyorlar çünkü konu sahibi o enerjiyi vermiyor olabilir.

Vallaha o kadar detayli yazmadi konu sahibi. Biz burda bir cok konuda bu erkek tipi gördük zaten. Belki de dedigin gibi kadin suratsiz. Orasini bilemeyiz. Ama kac zamandir beraber gülünmüyorsa o zaman ortada ciddi iletisim sorunu vardir. Orasi kesin

Vallaha o kadar detayli yazmadi konu sahibi. Biz burda bir cok konuda bu erkek tipi gördük zaten. Belki de dedigin gibi kadin suratsiz. Orasini bilemeyiz. Ama kac zamandir beraber gülünmüyorsa o zaman ortada ciddi iletisim sorunu vardir. Orasi kesin
Yani işte ayrıntı bilmeden adamı günah keçisi ilan etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Buradaki konularda hep erkek gömülür normal olarak ama kadınların da sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum ben çoğu konuda.

Kıssadan hisse: eşlerimizle arkadaş da olabilmeliyiz. Kadın olsun erkek olsun mutluluk, huzur hepsini birbirimizde bulmalıyız. Arkadaşlarımız tamamlayıcı öge olmalı yalnızca.
Cok dogru.. eglenilecek evlenilecek diye ayirt ediyolar.. eglenemedigin biriyle evlenmek hata zaten

Aslinda bunda bir şey yok ama adam sizin yaninizda mahkeme duvari gibi suratla durunca el alemle gülmesi gozunuze batmış doğal olarak.

5 senedir sizinle gulmeyen adamla olan ilişkinizi simdiye kadar sorgulamadiniz da simdi mi akliniza geldi bu?

Burada başka konularda da goruyorum eşimin huyu bu onu bilmez, bunu bilmez diyorlar. Cidden iki guzel laf soylemeyen, gülmeyen, 1 parca hediye almayan, sarilmayan adamlari normal goruyorsunuz anca başkasina yaparken gorunce şok oluyorsunuz yani.

İnternette gezen bir video var. Adam fotoğraf çekinmek istemiyor, eşi de ama şu arkadaşınla gülüp çekinmiştin. O hesap...

Günaydın öncelikle...

Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...

Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...

Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm 😶😶

ARKADAŞI KADIN !!!!
Benzer bi enerji ve kahkaha ile sizin aranızda bi sohbet olmuyor. Sizin aranızda böyle kahkahalı esprili gülmeli şakalı sohbet yok diye mi üzüldünüz? Eğer öyleyse normal. Ama eşinizin sizinle de böyle eğlenceli sohbeti de var ise eşinizin mizacı budur. Başkalarıyla da eğlenceli şakalı sohbetleri olur. Ama emin olun benim eşim bir değil birden çok kadınla çalışıyor ve gerçekten çok eğlenceli ortamları var. Ve evden çalışıyor, sürekli iletişimdeler kahkahalar havada uçuşuyor bazen. Eşinize güveniyosanız bu kadar takmayın lütfen canınıza yazık.

Günaydın öncelikle...

ARKADAŞI KADIN !!!!
Benzer bi enerji ve kahkaha sohbet olmuyor. Sizin aranızda böyle kahkahalı esprili gülmeli şakalı sohbet yok diye mi üzüldünüz? Eğer öyleyse normal. Ama eşinizin sizinle de böyle eğlenceli sohbeti de var ise eşinizin mizacı budur. Başkalarıyla da eğlenceli şakalı sohbetleri olur. Ama emin olun benim eşim bir değil birden çok kadınla çalışıyor ve gerçekten çok eğlenceli ortamları var. Ve evden çalışıyor, sürekli ile kahkahalar havada uçuşuyor bazen. Eşinize güveniyosanız bu kadar takmayın lütfen canınıza yazık.
Ya siz neden bu kadar acımasız yorumlar yapiyorsunuz ? Gercekten cok merak ediyorum?? Neden yani insan gibi cevap vermek varken ezikleyerek konuşmak neden? Evet eşimi kıskandım olamaz mı? Bir kadınla bu şekilde gülmesine ona bu şekilde şarkı göndermesine kırıldim olamaz mı ? Çok acımasızsınız...
Boşanmak istesem buraya yazar miyim sizce ? Alakasız yorumlar yapıyorsunuz, tek amacınız dalga geçmek olmuş. Ben sizden sadece nasıl davranmalıyım diye bir sorunun cevabını bekledim..
Yok boşan , yok sorun ne ?

Ben sadece ve sadece kendinizi benim yerime koymanizi ve bu durumda ne yapardınız bunu merak ettim..
Çünkü destek görmek için ya şiddet görüyor olman lazım can güvenliğin tehlikede olmalı, ya aldatılıyor olman lazım, ya kaynana terörüne maruz kalıyor olman lazım. Senin derdin bu platforma hafif kalıyor. Burası neler neler görüyor. Bu saydığım sorunları yaşayanlara göre sizinki dert değil anlayacağınız.

adam zaten sizin yanınızda konuşmuş, telefonu kapatınca da size gülerek anlatmış eşlik edersiniz diye ben bir gariplik göremedim. gizli saklı kahkaha tufanına şahit olmamışsınız ki. eğer 5 yıldır size öyle gülmüyor ve gariplik hissediyorsanız bu konuda kadın arkadaşıyla gülmesinden, konuşmasından daha büyük problemleriniz var demektir. bazen saçma şeylere kırılabiliriz ya da o an aklımızdan geçebilir normal. öyleyse bu kadınla konuşmasının dışında eşinizle neden eğlenmediğinizi, ya da mesafeliyse neden mesafeli olduğunu düşünün ölçüp biçin, siz de mi sıkıntı eşinizde mi. beklentilerinizi gözden geçirin. ve eşinizle bu durumu konuşun. (bu konuşmayı ve gülmeyi örnek vermeden)

Aslinda bunda bir şey yok ama adam sizin yaninizda mahkeme duvari gibi suratla durunca el alemle gülmesi gozunuze batmış doğal olarak.

5 senedir sizinle gulmeyen adamla olan ilişkinizi simdiye kadar sorgulamadiniz da simdi mi akliniza geldi bu?

Burada başka konularda da goruyorum eşimin huyu bu onu bilmez, bunu bilmez diyorlar. Cidden iki guzel laf soylemeyen, gülmeyen, 1 parca hediye almayan, sarilmayan adamlari normal goruyorsunuz anca başkasina yaparken gorunce şok oluyorsunuz yani.
Şimdi şöyle, ben mizaç olarak sakin, ağır başlı dedikleri türde bi insanım. Eşim de öyle. Sürekli şakalar yapan, espriler patlatan kahkahalar atan bir çift değiliz. Mahkeme duvarı değiliz ama evimiz eğlence parkı gibi de değil. Gülünecek bişey olursa güleriz. Ama ikimizin de çevresinde insanı gülmekten öldürebilecek mizah yeteneğine sahip tipler var mesela. Onlardan biriyle telefonda konuşurken gülmekten altımıza işeyebiliriz. Yani şimdi eşim bana gelip sen niye x’e güldün de bana böyle gülmüyorsun dese “e sen onun gibi cıvımıyorsun ki” derim. Yani eşimizle gülmüyorsak kimseyle gülmemeliyiz diye bir kural var da benim mi haberim yok?

Ben sizin neye kırıldığınızı çok iyi anlıyorum. Aynı şeyi değil ama benzer şeyleri yaşamışlığım çok var. İnsan artık bir süreden sonra alışıyor ya da alışmak zorunda kalıyor ve kendi hayatına odaklanmaya başlıyor. Umarım sizin için tekrarı olmaz. Eşinize duygularınızı anlatmayı denediniz mi ?

Adam beş senelik evlilik süreci artı öncesindeki nişanlılık/sevgililik evresi boyunca hiç herhangi bir arkadaşıyla konuşmamış, karısının yanında kimseyle diyalog kurmamış olmalı bu senaryoya göre. Üç aylık sevgilisi değil 5 yıllık kocası yahu.
Vallaha "kız şoka girmiş çıkamamış " özellikle de yazmış "benimle en son ne zaman böyle gülmüştü hatırlayamadım" diye.ben o yüzden adamın en azından "evde " gülmeyen çok şenşakrak olmayan bir adam olduğunu düşündüm.

Back
X