Eşime Oyle Kirildim Ki

Vallaha "kız şoka girmiş çıkamamış " özellikle de yazmış "benimle en son ne zaman böyle gülmüştü hatırlayamadım" diye.ben o yüzden adamın en azından "evde " gülmeyen çok şenşakrak olmayan bir adam olduğunu düşündüm.
Tamam da işte bunun karşısındaki insandan kaynaklanma ihtimali yok mu diyorum ben de. Yani karşınızda sizi güldürmeyen ya da esprilerinize karşılık vermeyen bir insan varsa onunla gülemezsiniz. Ama karşıdaki insan kahkahayla gülüyorsa espri dahi yapmadan otomatik olarak güler insan.

Ya siz neden bu kadar acımasız yorumlar yapiyorsunuz ? Gercekten cok merak ediyorum?? Neden yani insan gibi cevap vermek varken ezikleyerek konuşmak neden? Evet eşimi kıskandım olamaz mı? Bir kadınla bu şekilde gülmesine ona bu şekilde şarkı göndermesine kırıldim olamaz mı ? Çok acımasızsınız...
Boşanmak istesem buraya yazar miyim sizce ? Alakasız yorumlar yapıyorsunuz, tek amacınız dalga geçmek olmuş. Ben sizden sadece nasıl davranmalıyım diye bir sorunun cevabını bekledim..
Yok boşan , yok sorun ne ?

Ben sadece ve sadece kendinizi benim yerime koymanizi ve bu durumda ne yapardınız bunu merak ettim..
Bu siteminizde çok haklısınız, bir derdim var köşesi mizah bölümüne dönüyor bazen ve bu acımasızca oluyor..

Konunuza gelince biraz abartmışsınız belki ama eşinizin insanlara olan tavrı bu şekilde değil de sadece o arkadaşına özelse tabi kıskanabilirsiniz, ama bu kadar kafanıza takmayın kendi aklınızı bulandırmayın.
Şahsen ben iş arkadaşlarımla o tarz muhabbetlere girmem ve eşimde çok girsin istemem, bu herkesin kendi tercihi olduğu gibi sizin de terciniz olabilir.

Eşinize belli etmeyin bu durumu ama arkadaşlık muhabbeti iyice laçkalaşırsa belki tatlı bir dil ile rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz.

Şimdi şöyle, ben mizaç olarak sakin, ağır başlı dedikleri türde bi insanım. Eşim de öyle. Sürekli şakalar yapan, espriler patlatan kahkahalar atan bir çift değiliz. Mahkeme duvarı değiliz ama evimiz eğlence parkı gibi de değil. Gülünecek bişey olursa güleriz. Ama ikimizin de çevresinde insanı gülmekten öldürebilecek mizah yeteneğine sahip tipler var mesela. Onlardan biriyle telefonda konuşurken gülmekten altımıza işeyebiliriz. Yani şimdi eşim bana gelip sen niye x’e güldün de bana böyle gülmüyorsun dese “e sen onun gibi cıvımıyorsun ki” derim. Yani eşimizle gülmüyorsak kimseyle gülmemeliyiz diye bir kural var da benim mi haberim yok?

Konu "sürekli" olmasi değil ki. Ne kadar agir başlı da olsa insan 5 sene icinde eşiyle de dolu dolu kahkahalar atar diye dusunuyordum, esinin gulmesini duyup şok olamaz bir insan. Kural değil ama garip bir durum, konu sahibinin de bundan rahatsiz olmasi bana normal geldi sadece dusunmekte çok gec kalmis.

Aslinda bunda bir şey yok ama adam sizin yaninizda mahkeme duvari gibi suratla durunca el alemle gülmesi gozunuze batmış doğal olarak.

5 senedir sizinle gulmeyen adamla olan ilişkinizi simdiye kadar sorgulamadiniz da simdi mi akliniza geldi bu?

Burada başka konularda da goruyorum eşimin huyu bu onu bilmez, bunu bilmez diyorlar. Cidden iki guzel laf soylemeyen, gülmeyen, 1 parca hediye almayan, sarilmayan adamlari normal goruyorsunuz anca başkasina yaparken gorunce şok oluyorsunuz yani.
çook doğru .

adamın huyu bu değilmiş, adam somurtkan değilmiş demek ki.
bu kadar üzüldüğünüz konu adamın sizin yanınızda somurtkan ciddi olması mı, bir kadınla bu kadar gülmesi mi , yoksa başka birşey mi?

Konu "sürekli" olmasi değil ki. Ne kadar agir başlı da olsa insan 5 sene icinde eşiyle de dolu dolu kahkahalar atar diye dusunuyordum, esinin gulmesini duyup şok olamaz bir insan. Kural değil ama garip bir durum, konu sahibinin de bundan rahatsiz olmasi bana normal geldi sadece dusunmekte çok gec kalmis.
Ortada kahkaha atılacak bir şey yoksa neye kahkaha atacak peki adam? Konu sahibi şahane bir espri patlatmış da adam donuk donuk bakmış mı bu 5 senede?

çook doğru .

adamın huyu bu değilmiş, adam somurtkan değilmiş demek ki.
bu kadar üzüldüğünüz konu adamın sizin yanınızda somurtkan ciddi olması mı, bir kadınla bu kadar gülmesi mi , yoksa başka birşey mi?

Ben kimsenin huyunun somurtkan olacagini dusunmuyorum ya. 🙄 Ortami ve insani olsun yeter ki herkes güler omur boyu somurtkan insan duymadim hiç.

Gulemedigi adamla huyu bu diye evlenmeseymiş keske.

Aynen öyle. Baktı ki çok tepki alıyor kadın diye değiştirdi. Gülmesine sinir olana kadar bu kadar muhabbet etmesine sinir olurdu
Aslında ben ilk okuduğumda iş arkadaşının bayan olduğunu direkt anladım hatta iş arkadaşı erkek mi diye sorulması garip geldi bana. Bence biraz ön yargılı davranıyorsunuz.

Ortada kahkaha atılacak bir şey yoksa neye kahkaha atacak peki adam? Konu sahibi şahane bir espri patlatmış da adam donuk donuk bakmış mı bu 5 senede?

Otururken bir şahane espri yapayimla dönmüyor ki durum.
Biri öylesine bir sey diyecek öteki devam ettirecek. Adam o kadina attigi gibi konu sahibine video, sarkisi vs bir sey veriyor mu eline ki devami gelsin? Konu sahibi gelirse cevap versin lütfen. Şikayet eden taraf konu sahibi oldugu için tepkisiz kalmiyordur diye dusunuyorum. Herseye tepkisiz duran insan ustune niye gulmuyoruz diye konu acmiyorudur herhalde, umarim.

Normal sohbet ederken yani amacimiz espri vs degilken sohbetin ilerleyişinde kendiliginden komikli bir şeyler olabiliyor bazen, cok cabaya gerek olan bir sey degil

Otururken bir şahane espri yapayimla dönmüyor ki durum.
Biri öylesine bir sey diyecek öteki devam ettirecek. Adam o kadina attigi gibi konu sahibine video, sarkisi vs bir sey veriyor mu eline ki devami gelsin? Konu sahibi gelirse cevap versin lütfen. Şikayet eden taraf konu sahibi oldugu için tepkisiz kalmiyordur diye dusunuyorum. Herseye tepkisiz duran insan ustune niye gulmuyoruz diye konu acmiyorudur herhalde, umarim.

Normal sohbet ederken yani amacimiz espri vs degilken sohbetin ilerleyişinde kendiliginden komikli bir şeyler olabiliyor bazen, cok cabaya gerek olan bir sey degil
Adam eğlendiği telefon konuşmasını bitirince gelip eşine anlatmış ve surat asmayla karşılaşmış. Sence bu adam eşine eğlenceli şeyler anlatmıyor ya da yapmıyor mudur?

Arkadaşına gönderdiği sarkiyimi beğenmediniz??yoksa 20 dk sohbeti mi? yoksa gülmesimi yoksa size anlatması mi pardonda siz sorun çıkarma dersindesiniz galiba 5 yıllık evliyiz demişiniz ne alaka boşanın mi diyelim ?
Hiçbirini beğenmemiş.. Boşanmayacak tabi ki ama bizim içimizi kararttı🥺

bence de bir sıkıntı yok gibi ama esprisi hiç komik değil kahkaha şelalesine gerek yokmuş :KK64:(komik olsaydı yine sorun olmazdı tabi )

Adam eğlendiği telefon konuşmasını bitirince gelip eşine anlatmış ve surat asmayla karşılaşmış. Sence bu adam eşine eğlenceli şeyler anlatmıyor ya da yapmıyor mudur?

5 senede ilk kez kahkaha duyan insan surat asar. Hadi tamam konu sahibi suratsiz diyelim, bu 5 senedir aile, akraba, arkadaş ortamlarina girmişlerdir yemek yemişlerdir illa bu kadindan başka çevrelerindeki hiç kimse espri yapamiyormuymuş adami bu kadar guldurecek?
Konu sahibi ustune basa basa ilk defa bu halini gordum diyor. 🙄 Öteki türlü olsa arkadas ortamlarinda çok neşeli ecde suratsiz derdi.

Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum

Baştan sordum cevab gelmedi.
Burada hep üye yorumuna kalmış olay.
Tam olarak neye kizdiniz?
Sizle eğlenmemesine mi?
Eğlendiği kişinin kadın olmasına mi?
Yani eşinizle normalde ilişkiniz nasıl?
Şunları yazmaya gelmiştim.

Ben sizin ne hissettiğinizi de anlamadım. Hayal kırıklığı mı, üzüntü mü, sinir mi?

Sizin karakteriniz nasıl?
Yani siz adama başınızdan geçen eğlenceli bir olay anlattınız da adam ehh diyip geçti de kadın arkadaşıyla mı kahkahalar kopardı?

Konunuz şahsi yorumlamaya çok müsait.

Bana göre benim evliliğime göre anlattığınızda hiçbir şey yok. Geçen akşam odama gidip eşime çocukları gönderme x ile konuşacağım diyerek 20 dk epeydir görüşmediğim sevdiğim bir erkek arkadaşımla konuştum mesela.

5 senede ilk kez kahkaha duyan insan surat asar. Hadi tamam konu sahibi suratsiz diyelim, bu 5 senedir aile, akraba, arkadaş ortamlarina girmişlerdir yemek yemişlerdir illa bu kadindan başka çevrelerindeki hiç kimse espri yapamiyormuymuş adami bu kadar guldurecek?
Konu sahibi ustune basa basa ilk defa bu halini gordum diyor. 🙄 Öteki türlü olsa arkadas ortamlarinda çok neşeli ecde suratsiz derdi.
O kısma çok inanmadım ben açıkçası. Karşıdaki insanın kadın olması şoka sokmuş konu sahibini bence.

Aslında ben ilk okuduğumda iş arkadaşının bayan olduğunu direkt anladım hatta iş arkadaşı erkek mi diye sorulması garip geldi bana. Bence biraz ön yargılı davranıyorsunuz.
O zaman hepimiz ön yargılıyız. Bunu sadece ben anlamadım şurada yazanların hiç biri kadın olduğunu anlamadı

Back
X