Eşime ;Ozamanda gelmezsin ,kayinvalidenlere gidersin diyen kayinvalide

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhabalar kizlar. Biz kayinvalidemlere gidecektik bize 5 saat uzaklikta oturuyorlar. Esimin işi cikti gitmek istemedi. Annesi aradi geliyor musunuz diye sordu esime.esimde yok anne gelemiyoruz islerim artti mesai yapmam lazim dedi. Yakinda askere gidecek esim.dediki anne askerlik donusu yada askere gitmeden geliriz uzulme dedi. Anneside ozmanda gelmezsin sen tugcenin ailesine gidersin dedi.ve teli esimin suratina kapatti...canim sıkıldı biraz kirici degil mi benim acimdan

Ben biraz manyağım bu konuda yüzüme kapatan biri olsun inatla ağzına tükürmek için üstüste arıyorum sizin aileniz size daha yakın oturuyorsa ondan da gözüne batıyordur buna patlamıştır

Askerlik dönüşü gelirim demeseydi iyiyidi belki ona sinirlenmiştir

Askerlik dönüşü gelirim demeseydi iyiyidi belki ona sinirlenmiştir
Okadar baskici bir ailesi var ki kendisinin gidesi gelmiyor. Ben annesi kapattıktan sonra kalk gidelim bir sekil dedim umursamiyor.cunku gittiginde para hesabindan herseyini soruyor babasi.sen napiyin paralari birikim yapiyor musun? Vs vs

Okadar baskici bir ailesi var ki kendisinin gidesi gelmiyor. Ben annesi kapattıktan sonra kalk gidelim bir sekil dedim umursamiyor.cunku gittiginde para hesabindan herseyini soruyor babasi.sen napiyin paralari birikim yapiyor musun? Vs vs
O zaman sizde hiç umursamayın uzak olmak daha iyi

Eee maşallah kadın çıldırmış heralde Size de üzüldüm o kadar uzak nasıl olabiliyorsunuz zor olmuyor mu
Cok zor aklim hep ailemde. Birde bu konular tuzu biberi oluyor o degilde ben cok safim 1 gun sonra kv arayıp muhabbet ettim cani sikilmasin diye.sonra duusndum ve pisman oldum.hep vicdanima yenik düşüyorum

Cok zor aklim hep ailemde. Birde bu konular tuzu biberi oluyor o degilde ben cok safim 1 gun sonra kv arayıp muhabbet ettim cani sikilmasin diye.sonra duusndum ve pisman oldum.hep vicdanima yenik düşüyorum
Benim bir lafım vardır tüm dostlarım bilir “ Ahh benim köpek vicdanım” her zaman yenik düşerim sonra kendi canıma yanarım Valla Allah yardım etsin bu yönden çok şanslıyım annemle aramda 1 durak var ayrı evlenen kuzenlerim var nasıl yapıyorsunuz diyorum biz daha rahatız diyorlar ama ben anne baba evinde hiç darlanma yaşamadım şuraya gitmicen şunu giymicen gibi onlar çok sıkıntı çekti

Sanslisinz insallh birgun bizde tasiniriz ayni memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…