E kırıcı tabiki de. Nerden çıktı yani. Durup dururken bunu demesi için baya ağır hasarlı olması lazım.
[/QUOTE
Bende anlamadim.saf gibi birgun sonrasi arayıp muhabbet ettim.sonra dusundum ben ne kadar safim diye.suan cok pismanim arayip muhabbet ettgim icin
Bunlarin ailesinde teli yuze kapatma modasi var zaten.bir defada kp benim yuzume kapatmıştıAhhh şu bencil aileler ahhh!!!!
Askerlik dönüşü gelirim demeseydi iyiyidi belki ona sinirlenmiştirMerhabalar kizlar. Biz kayinvalidemlere gidecektik bize 5 saat uzaklikta oturuyorlar. Esimin işi cikti gitmek istemedi. Annesi aradi geliyor musunuz diye sordu esime.esimde yok anne gelemiyoruz islerim artti mesai yapmam lazim dedi. Yakinda askere gidecek esim.dediki anne askerlik donusu yada askere gitmeden geliriz uzulme dedi. Anneside ozmanda gelmezsin sen tugcenin ailesine gidersin dedi.ve teli esimin suratina kapatti...canim sıkıldı biraz kirici degil mi benim acimdan
Okadar baskici bir ailesi var ki kendisinin gidesi gelmiyor. Ben annesi kapattıktan sonra kalk gidelim bir sekil dedim umursamiyor.cunku gittiginde para hesabindan herseyini soruyor babasi.sen napiyin paralari birikim yapiyor musun? Vs vsAskerlik dönüşü gelirim demeseydi iyiyidi belki ona sinirlenmiştir
Keske ailem yakin olsa derdim ama 15 saatlik yerdeler .artik nekadar zoruna gdyrsa dimi gtmemizAhahh şimdi yerinde olsam kayınvalidem her aradığında ay iyi anne nabalım biz de annemdeyiz derdim öyle olmasa bile
Ben sonradan dusundum ve art niyet sezdim sizceKeske ailem yakin olsa derdim ama 15 saatlik yerdeler .artik nekadar zoruna gdyrsa dimi gtmemiz
Öyle gibiKeske ailem yakin olsa derdim ama 15 saatlik yerdeler .artik nekadar zoruna gdyrsa dimi gtmemiz
O zaman sizde hiç umursamayın uzak olmak daha iyiOkadar baskici bir ailesi var ki kendisinin gidesi gelmiyor. Ben annesi kapattıktan sonra kalk gidelim bir sekil dedim umursamiyor.cunku gittiginde para hesabindan herseyini soruyor babasi.sen napiyin paralari birikim yapiyor musun? Vs vs
AynenO zaman sizde hiç umursamayın uzak olmak daha iyi
Yok benim ailem 15 saatlik uzakliktaBen biraz manyağım bu konuda yüzüme kapatan biri olsun inatla ağzına tükürmek için üstüste arıyorumsizin aileniz size daha yakın oturuyorsa ondan da gözüne batıyordur buna patlamıştır
Eee maşallah kadın çıldırmış heraldeYok benim ailem 15 saatlik uzaklikta
Cok zor aklim hep ailemde. Birde bu konular tuzu biberi oluyorEee maşallah kadın çıldırmış heraldeSize de üzüldüm o kadar uzak nasıl olabiliyorsunuz zor olmuyor mu
Benim bir lafım vardır tüm dostlarım bilir “ Ahh benim köpek vicdanım” her zaman yenik düşerim sonra kendi canıma yanarımCok zor aklim hep ailemde. Birde bu konular tuzu biberi oluyoro degilde ben cok safim 1 gun sonra kv arayıp muhabbet ettim cani sikilmasin diye.sonra duusndum ve pisman oldum.hep vicdanima yenik düşüyorum
Sanslisinz insallh birgun bizde tasiniriz ayni memleketeBenim bir lafım vardır tüm dostlarım bilir “ Ahh benim köpek vicdanım” her zaman yenik düşerim sonra kendi canıma yanarımValla Allah yardım etsin bu yönden çok şanslıyım annemle aramda 1 durak var ayrı evlenen kuzenlerim var nasıl yapıyorsunuz diyorum biz daha rahatız diyorlar ama ben anne baba evinde hiç darlanma yaşamadım şuraya gitmicen şunu giymicen gibi onlar çok sıkıntı çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?