eşime pembe bi yalan soyledim anladi ve konuşmuyoruz yardım

simgem7137

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
567
5
46
İzmir
Kizlar esim yurt disinda en ailemin yanina geldim yazliga.o kiskandigi icin gitmemi istememisti ancak anneannem ameliyat olucakti birazda o nedenle geldim annem bakıyor Anneanneme.esime soylemedim ama esim bir sekilde anladi ve cok kizdi 3 gundur aramiyor telefonlara cikmiyor hesabini sorucam demisti hakli da ne yapmaliyim sizce cok huzursuzum

Anaannenizin durumundan bahsedin. Amelyatından vs.
Siz söylemeden kendiniz Türkiye'ye mi geldiniz, doğru mu anladım? Ben olsam ben de kızardım.

Aynı şeyi yapabilirdim ama maalesef pembe olmuyor bu oldukça kötü bir yalan oluyor :S
Kızgınlığını anlıyorum.. Telefonlara bakmıyor madem yapacak bir şey yok beklemekten başka.
Ne zaman dönecek eşin?

Annenle eşini konuştur annanesi hastslandı biz çağırdık falan diye yada msj at annemler çağırdı annanem hastalanmış seninde tepkini biliyorum söyleyemedim çok öxür falan de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz söylemeden kendiniz Türkiye'ye mi gebozulması ndoğru mu anladım? Ben olsam ben de kızardım.

Yok cnm ben buradayim zaten ailemin yanına geldimyazliga birde Anneanne mi merakettim. o kıskanç liktan gitmemi istemiyordu bende gider donerim aramiz bozulmasi demistim daha kotu oldu

Haklısın ama içimde kotu niyet yoktu üzülmesin istedi m.daha cok var dönmesine

zaten anlsyinca panik oldu bendee annemi verdim teli yanlis anlamasin diye ama yalana bozuldu yanina birakmicam diye yemin etti

TE=faat;35672426]Şu an sana cevap vermeyerek, aramayarak yanına bırakmamış olmuyor mu?:26:[/QUOTE]

Umarim öyledir yoksa grri dönüşü olmaz

Siz söylemeden kendiniz Türkiye'ye mi geldiniz, doğru mu anladım? Ben olsam ben de kızardım.

Yok cnm o zaten yurt dışında isi geregi ben burdayım normalde karışmaz ama yaz olunca kıskançlık yapıyo gitme yazliga vs.ama ben tek başıma bunaliyorum birde anneannem hasta olunca çıktım geldim onada söylemedim ama anladi anneannemin durumu nu biliyor ama onun için pek bisry degistirmedi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…