- 24 Ocak 2021
- 12.936
- 29.729
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Ya çok dolmuştumYani çok büyük bi problem göremedim ama eşinize bi kaynayasınız varmış gibi hissettim
Ben haber vermek için değil, hanı görüşürz falan diye aranması lazım mı, ne bileyim aramasam diyecekler gitti aramadı hiçE gidecekseniz niye haber vereceksiniz ki
Ustelik boyle cozulmez sonrunlar
Ilk evlendigimde esim herseyi soylerdi
Bir daha soyle yatakta neler yaptigimizi anlatmazsam neyim dedim
Daha duymadim kv den sunu yaptiniz yada aldiniz diye
Ki kv agzinda tutamaz soyler
Ya çok dolmuştum
Çok teşekkür ederim, evet öyle eşim de ellerinde kalmış, kv sürekli arar ve didiklerBı anlık sinirle fevri davranmayin isterseniz. Esinizin ailesiyle ömür boyu görüşmeniz gerekicek birbirinizin yüzüne bakicak kadar saygıniz kalmalı bence konuyu eşinizle konuşmalısınız sizin ve ailesi arasında dengeyi koruması gereken kişi eşiniz diye düşünüyorum
Zaten kavga esnasında herşeyi dedimŞimdi böyle dolandırarak kızarsanız muhtemelen eşiniz mevzuyu anlamaz, her ayrıntıyı annenlere anlatıyorsun sanki tüm aileyle evli gibiyim bizim mahremimiz niye yok diye neye kızıyorsan onun altını çiz
Çok kararsız kaldım inanın, aramasam mi arasam mı diye , çok teşekkür ederimHaber vermem neden vereyim
Ben sinirliyken kontrolsüzce davranıyorum, her lafı söyledim, ama o da herşeyi anlatmasın deli oluyurmYa cok eksik anlatmissiniz, ya da ortada bir sey yokken gereksiz kavga cikartmissiniz.
Gittigimiz yerleri kaynim gorumcem gorse ne olur ki? Kardesler arasindaki muhabbete bu denli karismayi dogru bulmuyorum. Heleki "onlar kim" demeyi asla dusunemem bile, cunku onlar ben yokken de olan kardesleri.
Öyle değil kavgayı eşimle ettim ama kayın ailenin birseyden haberi yok , giderken aramam icap eder mi , normalde hiç arayasım yok , ailesi herşeye karışan tipten insanlarHaber verince ne olacak? Aman gitme biz bir daha bir sey sormayiz mi diyecekler?
Kendinizi ortaya dokup rezil olmanin manasi var mi? Ev terk etmek bana gore boşanilmayacaksa yapilmamasi gereken bir sey zaten.
Ayrica soylemek istemeyen adama didikleselerde bir sey anlattiramazlar, eşinizin suçu yine.
Biraz soğuk savaş var aramızda , eşime net şekilde söyledim ama ailesine hiçbişey demedim şimdiye kadarEş ailesi yüzünden tartışıp giderken onlara haber vermem gerekir mi diye sormak çok garip, o zaman eşinizin ne suçu var? Adamı bırakıp gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?