Eşime resti çektim

Mihrimah Sultann

Nev-i şahsına münhasır 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
12.936
29.729
548
Kızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek 🙈) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...

önceki konularınızı bilmiyorum belki çok haklı olduğunuz ve dolduğunuz konulardır. Ama şu anki anlattıklarınıza göre ortada büyük kavga edecek bir şey yok. Instagrama zaten insanlara göstermek için foto koyuluyor. Kayın ailenizi aramayın hiç gerek yok. Zaten arayıp ne diyeceksiniz?

E gidecekseniz niye haber vereceksiniz ki
Ustelik boyle cozulmez sonrunlar
Ilk evlendigimde esim herseyi soylerdi
Bir daha soyle yatakta neler yaptigimizi anlatmazsam neyim dedim
Daha duymadim kv den sunu yaptiniz yada aldiniz diye
Ki kv agzinda tutamaz soyler
Ben haber vermek için değil, hanı görüşürz falan diye aranması lazım mı, ne bileyim aramasam diyecekler gitti aramadı hiç

Bı anlık sinirle fevri davranmayin isterseniz. Esinizin ailesiyle ömür boyu görüşmeniz gerekicek birbirinizin yüzüne bakicak kadar saygıniz kalmalı bence konuyu eşinizle konuşmalısınız sizin ve ailesi arasında dengeyi koruması gereken kişi eşiniz diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim, evet öyle eşim de ellerinde kalmış, kv sürekli arar ve didikler

Ya cok eksik anlatmissiniz, ya da ortada bir sey yokken gereksiz kavga cikartmissiniz.

Gittigimiz yerleri kaynim gorumcem gorse ne olur ki? Kardesler arasindaki muhabbete bu denli karismayi dogru bulmuyorum. Heleki "onlar kim" demeyi asla dusunemem bile, cunku onlar ben yokken de olan kardesleri.

Haber verince ne olacak? Aman gitme biz bir daha bir sey sormayiz mi diyecekler?
Kendinizi ortaya dokup rezil olmanin manasi var mi? Ev terk etmek bana gore boşanilmayacaksa yapilmamasi gereken bir sey zaten.

Ayrica soylemek istemeyen adama didikleselerde bir sey anlattiramazlar, eşinizin suçu yine.

Ya cok eksik anlatmissiniz, ya da ortada bir sey yokken gereksiz kavga cikartmissiniz.

Gittigimiz yerleri kaynim gorumcem gorse ne olur ki? Kardesler arasindaki muhabbete bu denli karismayi dogru bulmuyorum. Heleki "onlar kim" demeyi asla dusunemem bile, cunku onlar ben yokken de olan kardesleri.
Ben sinirliyken kontrolsüzce davranıyorum, her lafı söyledim, ama o da herşeyi anlatmasın deli oluyurm 😕

Haber verince ne olacak? Aman gitme biz bir daha bir sey sormayiz mi diyecekler?
Kendinizi ortaya dokup rezil olmanin manasi var mi? Ev terk etmek bana gore boşanilmayacaksa yapilmamasi gereken bir sey zaten.

Ayrica soylemek istemeyen adama didikleselerde bir sey anlattiramazlar, eşinizin suçu yine.
Öyle değil kavgayı eşimle ettim ama kayın ailenin birseyden haberi yok , giderken aramam icap eder mi , normalde hiç arayasım yok , ailesi herşeye karışan tipten insanlar 😵

Eş ailesi yüzünden tartışıp giderken onlara haber vermem gerekir mi diye sormak çok garip, o zaman eşinizin ne suçu var? Adamı bırakıp gidiyorsunuz
Biraz soğuk savaş var aramızda , eşime net şekilde söyledim ama ailesine hiçbişey demedim şimdiye kadar 🤐

Back
X