- 24 Ocak 2021
- 12.936
- 29.729
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Kızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek
) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...