Eşime resti çektim

Biz nereye gitsek eşimin babasından gizlemek zorunda kaliyoruz, k.peder zaten bende hiç yok, adamın instagramı da yok, sırf huzur bozmak için yazmışlar işte, bence kıskançlıktan..
E siz neden eşinizle kavga ettiniz ki eşiniz size bu yorumları yansıtmıyorsa (ve eşinizi seviyorsanız, başka bir probleminiz yoksa) problem etmeyin. Ben olsam tam aksine eşime çok iyi davranır yorumlarla dalga geçerdim. Üstüne bir de çok daha güzel bir foto çeker instagrama atardım. Belli ki eşiniz de çok sallamıyor onları, ara bozmaya değmez.

Onlar kim ki deme konusunda haksızsınız diye düşünüyorum. Bunu da kayın görümce sevmemenize veriyorum. Sevmeyebilirsiniz ama bu cümle esinizle araniza mesafe koyar.

Aile grubuna atacağına whatsapp durumuna koysun gezdiginiz yerleri. Gruba atma huyu bana cok tuhaf geldi.

Biz esimle gerçekten mutluysak, egleniyorsak, keyifli bir anımızda hadi fotoğraf cekelim diye aklimiza gelmez.

Alisveristen gelip posetleri cekip atmak da bana cok anormal geldi.

Eve alinan her şey ozeldir bence. Alisveris posetleri görünsün istemedigim icin otoparktan cikariyoruz hep. Nasil olur fotografi cekilir de aileye atilir anlamadim.

Bir üye yazmis, bir daha her seyi anlatirsan yatakta neler yaptigimiza kadar soylerim demis. Iyi bir yontem bence.😄

Son düzenleme:
E gidecekseniz niye haber vereceksiniz ki
Ustelik boyle cozulmez sonrunlar
Ilk evlendigimde esim herseyi soylerdi
Bir daha soyle yatakta neler yaptigimizi anlatmazsam neyim dedim
Daha duymadim kv den sunu yaptiniz yada aldiniz diye
Ki kv agzinda tutamaz soyler
Hahaha koptum neler yaptıgını merak ettim 😅standart şeyler olmasa gerek .
İşin şakası ben de ortada büyütülcek bişey görmedim , herkes bişeylere yorum yapar onemli olan eşiniz birey mi yoksa onların dedikleriyle mi hareket ediyo bu onemli.

Ben haber vermek için değil, hanı görüşürz falan diye aranması lazım mı, ne bileyim aramasam diyecekler gitti aramadı hiç
Kayinaileye sinir olup kocayı terkedip kayinaileyi vedalaşmaya aramak.

Bunun neresinde mantık var ?

Bize anlatabilirsiniz 😜
E gidecekseniz niye haber vereceksiniz ki
Ustelik boyle cozulmez sonrunlar
Ilk evlendigimde esim herseyi soylerdi
Bir daha soyle yatakta neler yaptigimizi anlatmazsam neyim dedim
Daha duymadim kv den sunu yaptiniz yada aldiniz diye
Ki kv agzinda tutamaz soyler

Esiniz fotoğraf gönderse nolcak anlamadım gerçekten. Mutlu olmuş güzel anlarımızı paylasmak istemis diye düşünürdüm
Giderken eş ailesine neden haber vereceksiniz ne alaka

Esiniz fotoğraf gönderse nolcak anlamadım gerçekten. Mutlu olmuş güzel anlarımızı paylasmak istemis diye düşünürdüm
Giderken eş ailesine neden haber vereceksiniz ne alaka
Normalde giderken vedalasirdik hep , bu sefer vedalaşmayi düşünmüyorm artık

Aa o ne demek ayol? Neden saklıyorsunuz ki? Ona neymiş
Evlendigimizden beri böyle, babası boşboğaz herşeye karışan bir insan , eşimde herşeyi saklıyor , kavga esnasında bundan sonra saklamak yok, bu şekilde yasamayı ve bize saygı duymayı öğrenecekler dedim

E siz neden eşinizle kavga ettiniz ki eşiniz size bu yorumları yansıtmıyorsa (ve eşinizi seviyorsanız, başka bir probleminiz yoksa) problem etmeyin. Ben olsam tam aksine eşime çok iyi davranır yorumlarla dalga geçerdim. Üstüne bir de çok daha güzel bir foto çeker instagrama atardım. Belli ki eşiniz de çok sallamıyor onları, ara bozmaya değmez.
Ben başka şeylere de çok doldum buraya yazamadım, eşim ailesine bağımlı, asıl sorun bu

Ben eşimin herşeyi gruba atmasına sinir oldum , ailesini çok iyi niyetli sanıyor
İyi se onlar onun ailesi
Paylaşmak istemesi normal
Ha kötü niyetli de olsalar dediğiniz gibi eşiniz kendi farkına varmadıkça ancak böyle zorlama olur yani
Temelli çözüm olmaz

İyi se onlar onun ailesi
Paylaşmak istemesi normal
Ha kötü niyetli de olsalar dediğiniz gibi eşiniz kendi farkına varmadıkça ancak böyle zorlama olur yani
Temelli çözüm olmaz
Başka şeyler de var , genel olarak bağımlı gibi, sürekli ailesine yaranma çabası var , ailesi ise baskıcı insanlar

Biz de gittiğimiz yerleri aile wp grubuna atarız bazen, bunda bir sorun yok bence.

Anladığım kadarıyla bu olay bardağı taşıran son damla olmuş. Belki de uzman desteğine ihtiyacınız vardır, çift terapisine gitmelisiniz.

Kimse size annemler böyle diyor dememiş ki kendiniz okumussunuz. Şimdi buradaki yorumlarınızı okusalar sasirmazlar mi yani gorundugunuz kadar mı seviyorsunuz onları gerçekten ? Hayır. Tek farkıniz sizin gizli gizli mesaj okumanız olmuş. Şık da olmamış iyi de olmamış. Şimdi de eşinize posta koyuyorsunuz.

Biz de gittiğimiz yerleri aile wp grubuna atarız bazen, bunda bir sorun yok bence.

Anladığım kadarıyla bu olay bardağı taşıran son damla olmuş. Belki de uzman desteğine ihtiyacınız vardır, çift terapisine gitmelisiniz.
Evet bardağı taşıran son damla oldu , zaten dedim ya anlaşmalı boşancaz ya da çift terapisine gitcez, ailesine bağımlı bir eşim var

Back
X